Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Beer & Meats BBQ at Savarin | Bier en Barbecue

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Beer Meats BBQ at Savarin

Het eerste barbecue event van de nieuwe generatie van Savarin. Geniet van live-muziek, diverse vlees en vis bereidingen van de barbecue, een foodtruck met Flammenkuchen en een assortiment aan bier!

Beer Meats BBQ
Cornet van Brouwerij de Hoorn
Bieren van Swinkels Family Brewers

Bier en Barbecue

Bier en BBQ Poster van SavarinBEER MEATS BBQ at Savarin heet het festijn dat zich op vrijdag 4 september op het voorplein van Restaurant, Hotel & Spa Savarin afspeelt. Onbeperkt gegrilde braadworst, biefstuk, kip en tijgergarnalen met stokbrood en coleslaw. Ervaar het verschil tussen kilo-knallers en Savarin-kwaliteit voor de kennismakingsprijs van € 39,50 p.p. Inclusief drie glazen speciaalbier (Kompaan, Swinckels en Cornet) of wijn uit BBQ-land Argentinië van het kwaliteitshuis Bodega Norton.

Veilig uit eten is actueler dan ooit. BEER MEATS BBQ at Savarin biedt de mogelijkheid om een ongedwongen feestmaal te genieten en toch anderhalve meter afstand van elkaar te bewaren. Op een oppervlakte van 1750 vierkante meter, waarvan 300 vierkante meter overdekt, heten wij maximaal aantal gasten welkom. Alle ruimte dus. Genoeg ruimte zelfs voor een podium met een band en een foodtruck met Flammenkuchen; voor wie nog iets anders dan vlees en vis wenst. Smaakt het bier of de wijn naar meer? Pin dan gerust wat extra consumptiemunten. BEER MEATS BBQ at Savarin duurt van 16.00 tot 22.00 uur. De BBQ’s gloeien van 17.00 tot 20.00 uur.

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen