Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Populus 6921 | Huurbrouwerij uit Duiven

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Populus 6921

Populus 6921 is een bierbrouwerij uit Duiven (Nederland) die is opgericht in 2014. Deze brouwerij heeft 2 bieren in het assortiment.

Populus 6921 flesjes
Populus 6921 NachtStout
Populus 6921 NachtStout by VandeStreek

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Populus 6921


Voeg nu een bier toe van Populus 6921!
 • Populus 6921 LevensLust - Lager - 6,4%

  LevensLust is amberkleurig met een gouden glinstering en een gebroken witte schuimkraag. De smaak is Zacht zwoel met een toets van abrikoos en gedroogde vruchten. In de geur vind je fruitige aroma’s van citrus, abrikoos en tropische vruchten. Op de achtergrond een zweem van amandel en suiker spekjes.  De smaak is zacht zwoel met een toets van abrikoos en gedroogde vruchten. De afdronk is aangenaam zoet met een subtiele bitterheid.

 • Populus 6921 NachtStout - Stout - 10%

  De Populus 6921 NachtStout is zacht van smaak met de smaak van trekdrop. Daarnaast proef je pure cacao en heel bescheiden de rode peperbes. Dat maakt het geheel karaktervol en zachter dan een gemiddelde Russian Imperial Stout. Dit bier bevat 10% alcohol en is goed te combineren bij pittige, kruidige en stevige gerechten.

Toon meer merken

Toon minder merken

Achtergrond informatie

Populus 6921 is een huurbrouwerij uit Duiven. Een aantal buurmannen uit de Populierenlaan had een gemeenschappelijke interesse voor speciaalbier en 2014 brouwden zij samen met de Bronckhorster Brewing Company hun eerste bier: Populus 6921 Quadrupel. Hun tweede bier werd samen met Jopen Bier gebrouwen, hun derde met Vandestreek en hun vierde met Emelisse.

Populus 6921 in het nieuws

 • Levenslust speciaalbier van Populus 6921

  Populus 6921 LevensLust is Mitra bier van de maand

  Levenslust van Populus 6921 in samenwerking met Emelisse is het Mitra bier van de maand. Het bier dingt mee naar de titel 'Mitra bier van het jaar 2019'. Je kunt nu op het speciaalbier stemmen.

 • Mitra start bier van het jaar verkiezing

  Mitra start bier van het jaar verkiezing

  Al enkele jaren lichten Mitra en Bier! magazine elke maand een bepaald speciaalbier uit. Sinds dit jaar krijgt dit bier de titel ‘bier van de maand’. Dit bier krijgt volop aandacht en is dit jaar ook in de race voor 'bier van het jaar'.