Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Breugem | Biermerk uit Zaandijk

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Breugem

Breugem is een biermerk afkomstig van brouwerij Breugem die gevestigd is in Zaandijk. Sinds 2013 is de brouwerij bezig met het brouwen van speciaalbier. 

Brouwerij Breugem
Krachthout
Heet & Stout

Achtergrond Informatie

Breugem bieren worden gebrouwen door Breugem Bier in Zaandijk. Er zijn op dit moment 2 biermerken van Breugem bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Breugem is een biermerk afkomstig van brouwerij Breugem die gevestigd is in Zaandijk. Sinds 2013 is de brouwerij bezig met het brouwen van speciaalbier. 

Alle Breugem merken

 • Handdruk - Quadrupel - 11%

  Handdruk is een quadrupel met duidelijke houttoetsen in de smaak. Het bier is erg smaakvol en is prima in balans. De ideale  drinktemperatuur van Handdruk Quadrupel is 12°C.

 • Zoentje - Blond - 6,8%

  Zoentje is een goud-amber kleurig bier, het is frisser dan een lentebock en minder bitter dan een IPA.

Bekijk alle biermerken.

Nieuws over Breugem

 • Breugem Bier heeft nieuwe uitstraling

  Brouwerij Breugem heeft een geheel nieuwe uitstraling gekregen. And Now This heeft Breugem Bier 'gerenoveerd' met een nieuwe uitstraling en biernamen als Knipoog, Boks, Man Hug en Zoentje.

  27 okt 2021 bij Nieuws

 • Prijswinnende bieren Noord-Holland

  Afgelopen weekend werd in de Grote Kerk in Alkmaar de vierde editie van de bierverkiezing van NH Media gehouden. Meerdere speciaalbieren vielen in de prijzen. 

  18 jun 2018 bij Nieuws

 • Winnaars Dutch Beer Challenge 2018

  Op woensdag 21 maart 2018 werd in Rotterdam de vierde editie van de Dutch Beer Challenge georganiseerd. Er werden 397 verschillende bieren ingestuurd en de winnaars zijn nu bekendgemaakt.

  5 apr 2018 bij Nieuws

 • Breugem valt in de prijzen

  De bieren van Brouwerij Breugem vallen in de smaak. De prijzenkast werd in één week tijd drie onderscheidingen rijker bij twee afzonderlijke internationale wedstrijden. 

  28 nov 2017 bij Nieuws

 • Brussels Beer Challenge 2017

  Dit jaar was de zesde editie van de Brussels Beer Challenge. Ook nu werd er gedurende drie dagen, door een vakkundige jury van 80 internationale bierkenners, zorgvuldig gecontroleerd en geproefd. 

  22 nov 2017 bij Nieuws

 • Zie alle nieuwsberichten.