Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bieren van Gebrouwen door Vrouwen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Gebrouwen door Vrouwen

Gebrouwen door Vrouwen zijn twee zussen uit Amsterdam die als hobby zijn begonnen met bierbrouwen. De bieren worden gebrouwd bij de Noord Hollandse bierbrouwerij.

Gebrouwen door Vrouwen
Gebrouwen door Vrouwen Gember Goud
Toasty Blond bier van Gebrouwen Door Vrouwen en Toast Ale

Achtergrond Informatie

Gebrouwen door Vrouwen bieren worden gebrouwen door in . Er zijn op dit moment 11 biermerken van Gebrouwen door Vrouwen bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Alle Gebrouwen door Vrouwen merken

 • Gebrouwen door Vrouwen Bloesem Blond - Blond - 6,2%

  Bloesem Blond (Gebrouwen door Vrouwen) is een helderblond bier van 6,2% met vlierbloesem (elderflower). De vlierbloesem geeft een bloemig aroma en een frisse smaak.

 • Gebrouwen door Vrouwen Gember Goud - Pale Ale - 4,6%

  Gebrouwen door Vrouwen Gember Goud heeft de smaak en het gevoel van gember: sprankelend, fruitige smaak en is lekker licht.

 • Gebrouwen door Vrouwen Gin Weizen - Weizen - 6,5%

  Gin Weizen van Gebrouwen door Vrouwen is een biertje gebrouwen met gerst, tarwe en speltmout. Lekker zoet en fris. 

 • Gebrouwen door Vrouwen Glüh Weizen - Winter - 6,5%

  Gebrouwen door Vrouwen Glüh Weizen is een witbier voor de winter dat lekker doordrinkbaar is. De gist van dit bier geeft een typische bananensmaak mee aan het bier, dat weer perfect samengaat met de toegevoegde kaneel en steranijs.

 • Gebrouwen door Vrouwen GoGo Grapefruit - India Pale Ale - 3%

  GoGo Grapefruit Session IPA van Gebrouwen door Vrouwen kenmerkt zich door fruitige smaken met een flink bittertje. Dit speciaalbier is gebrouwen met grapefruitschillen en de fantastische 'El Dorado' hop voor flinke fruitige tonen.

 • Gebrouwen door Vrouwen Grapefruit Pale Ale - Pale Ale - 4,6%

  Grapefruit Pale Ale van Gebrouwen door Vrouwen en Toast Ale is een licht verfrissende Pale Ale met tonen van grapefruit. 

 • Gebrouwen door Vrouwen Hop & Happening - Pale Ale - 4,5%

  Hop & Happening was het meest hoppige bier dat Gebrouwen door Vrouwen tot dan toe op de markt had gebracht. Hop and Happening is een pale ale met de bittere tinteling en fruitige invloed van exclusieve Europese hoppen (Calista en Oktawia). Je vindt aroma's van ananas en passievrucht en het bier is hoppig, fris en vol van smaak en heeft een fijne hoppige afdronk.

 • Gebrouwen door Vrouwen Misty Mango - India Pale Ale - 6%

  Misty Mango is een hazy New England IPA met superfruitige hoppen die het bier mango, perzik en ananas tonen geven. Het is een bierstijl waarbij weinig bitterhop wordt gebruikt en heel veel dry hop. Door naast gerste- en tarwemout ook gemoute haver te gebruiken krijgt hij zijn mooie hazy kleurtje.

 • Gebrouwen door Vrouwen Toasty Blond - Blond - 6,2%

  Toasty Blond is een bier met 6,2% alcohol. Heti s een fris blond bier in de Belgische stijl met een fruitig karakter en een lichtbittere afdronk. 

 • Gebrouwen door Vrouwen Tricky Tripel - Tripel - 8%

  De Tricky Tripel van Gebrouwen door Vrouwen is een zware jongen. Het is een biertje met een zoete smaak omdat er heel veel mout in zit. Dit bier zit vol passie en is zo lekker dat het soms tricky kan zijn.

 • Gebrouwen door Vrouwen Zonnig Zeewit - Wit - 3,8%

  Zon, Zee, Strand en BIER!  Zonnig Zeewit is een beach biertje in een transparante fles. De fruitige Simcoe hop geeft een bijzonder zoete en frisse smaak aan het bier. Met 50% tarwemout is Zonnig Zeewit een bijzondere white ale, fris en doordrinkbaar. Aan het bier is zeewier in de vorm van kelp toegevoegd, geplukt uit de Nederlandse Noordzee.

Bekijk alle Gebrouwen door Vrouwen merken

Nieuws over Gebrouwen door Vrouwen

 • Gebrouwen door Vrouwen maakt glutenvrij bier

  De Amsterdamse brouwerij Gebrouwen door Vrouwen heeft een glutenvrij bier op de markt gebracht: GoGo Grapefruit. Helemaal on trend brouwen ze een glutenvrije session IPA van 3%.

  29 feb 2024 bij Nieuws

 • Brouwerij van de maand: Gebrouwen door Vrouwen

  Gebrouwen door Vrouwen uit Amsterdam is in augustus 2023 de 'brouwerij van de maand' in de ABT cafés. Ontdek de verschillende speciaalbieren van de dames in een aangesloten café.

  16 aug 2023 bij Nieuws

 • Gebrouwen door Vrouwen brouwt bier met overtollig brood

  Gebrouwen door Vrouwen en Toast Ale (UK) hebben samen twee nieuwe bieren gebrouwen met overtollig brood: “Toasty Blond” en “Grapefruit Pale Ale”.

  19 apr 2022 bij Nieuws

 • Nieuw bier van Gebrouwen door Vrouwen: Hop & Happening

  Gebrouwen door Vrouwen heeft een nieuw speciaalbier gelanceerd: Hop & Happening. Het is het meest hoppige bier van de brouwerij tot nu toe.

  14 jul 2021 bij Nieuws

 • Jubileum Bloesem Blond wordt goed gevierd

  Het meest gedronken bier van Gebrouwen door Vrouwen uit Amsterdam bestaat dit jaar vijf jaar! Om het lentebier Bloesem Blond te eren is de campagne 'De Roze Bril' gelanceerd.

  30 apr 2021 bij Nieuws

 • Gebrouwen door Vrouwen geeft bier aan de horeca!

  Het Gebrouwen door Vrouwen bier kan sinds 1 juni weer volop gedronken worden in de horeca. Om dit te vieren is Gebrouwen door Vrouwen een winactie gestart!

  2 jun 2020 bij Nieuws

 • Nieuw bier: Gember Goud en Mama Mia

  De Amsterdamse huurbrouwerij Gebrouwen door Vrouwen heeft twee nieuwe bieren gelanceerd: Gember Goud en Mama Mia. Gember Goud is een Pale Ale en Mama Mia is een White Ale.

  23 jun 2017 bij Nieuws

 • Zie alle Gebrouwen door Vrouwen nieuwsberichten.

  Cookie instellingen