Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

La Trappe | Trappistenbier van De Koningshoeven

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

La Trappe

La Trappe is een integer gebrouwen Trappistenbier. Je kunt het onlosmakelijke ingrediënt proeven wat verbonden is met de monniken, de stilte. La Trappe Trappist smaakt naar meer.

La Trappe
La Trappe Jubilaris
La Trappe Isid or

Achtergrond Informatie

La Trappe bieren worden gebrouwen door Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V. in Berkel-Enschot. Er zijn op dit moment 10 biermerken van La Trappe bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Met veel aandacht, passie en traditioneel vakmanschap komen de unieke trappistenbieren tot stand. Dit volgens geheime recepturen van de trappisten monniken. Er zijn verschillende La Trappe bieren verkrijgbaar. Naast de bieren van Zundert is La Trappe een Nederlands trappistenbier. 

De Koningshoeven is de bakermat van La Trappe Trappist. Hier, binnen de muren van de abdij, produceert Bierbrouwerij de Koningshoeven Nederlands trappistenbier. Nog steeds onder toezicht en verantwoordelijkheid van de monniken en nog altijd vanuit de innerlijke overtuiging ‘goed te doen’: een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Deze oorspronkelijke principes leveren La Trappe Trappist het exclusieve label ‘Authentic Trappist Product’ op van de Internationale Vereniging Trappist. La Trappe Trappist is zuiver, eerlijk, Nederlands bier. Wie goed proeft, ontdekt wat genieten is. En ontwaart het belangrijkste ingrediënt dat onlosmakelijk met de monniken is verbonden: de stilte.

Alle La Trappe merken

 • La Trappe Blond - Blond - 6,5%

  La Trappe Blond heeft een frisse en fruitige smaak. Het is een goudgeel trappistenbier met een witte schuimkraag en een rijke smaakbeleving. Een toegankelijk, prikkelend bier met een licht zoete, zacht bittere en moutige smaak. 

 • La Trappe Bockbier - Bock - 7%

  La Trappe Bockbier is een uniek seizoensbier met een droge, gebrande, kruidige smaak en een fikse bitterheid die verrassend samensmelt met een ondertoon van zoethout.

 • La Trappe Dubbel - Dubbel - 7%

  La Trappe Dubbel is een Trappistenbier met een aromatisch karamelachtig karakter verder is het bier een tikkeltje zoet van smaak en heeft het een frisse afdronk,  dit ontstaat mede door het karamelmout. Een klassiek donkerbruin trappistenbier met een ivoorkleurige schuimkraag. Een vol moutige en karamelzoete smaak met een subtiele, zoete invloed van dadel, honing en gedroogd fruit.

 • La Trappe Epos 0.0% - Blond - 0%

  La Trappe Epos 0.0% is een fris, troebel, lichtblond trappistenbier met een royale schuimkraag. Dit alcoholvrije bier heeft een aangename bitterheid en een verfrissende licht zure afdronk.

 • La Trappe Isid'or - Amber - 7,5%

  La Trappe Isid'or heeft een volle en licht bittere smaak met een fruitige afdronk. Het is een amberkleurig trappistenbier met een gebroken witte schuimkraag. De harmonieuze smaak begint fruitig en gaat dan over in moutige karamel; een perfecte balans tussen complexiteit en eenvoud.

 • La Trappe Isid'or Special Edition 2019 - Ale - 6,5%

  La Trappe Isid'or Special Edition 2019 heeft een verfijnde smaak en een kenmerkende fruitige geur. Er is een melange van twee nieuwe experimentele hopsoorten gebruikt om deze Trappist te brouwen. 

 • La Trappe Puur - Blond - 4,7%

  Puur van La Trappe is een smaakvol alternatief voor de traditionele pilseners. Het is een lichtblond, fris-hoppig trappistenbier met een droge en licht moutige smaak. 

 • La Trappe Quadrupel - Quadrupel - 10%

  La Trappe Quadrupel heeft een warme, intense en goed gebalanceerde smaak. Moutig zoet, licht gebrand en aangenaam bitter met een zoete afdronk. Er zijn aroma's te herkenen van onder andere banaan, amandel en vanille.  Warm amberkleurig met een crèmekleurige schuimkraag. De volle, verwarmende en intense smaak is moutig met zoete tonen van dadel en karamel.

 • La Trappe Tripel - Tripel - 8%

  La Trappe Tripel is een goudblond trappistenbier met een witte schuimkraag. Fruitige geuren van perzik en abrikoos zijn gecombineerd met een bloemige geur. La Trappe Tripel is een klassiek trappistenbier met een krachtige en volle smaak.

 • La Trappe Witte Trappist - Wit - 5,5%

  La Trappe Witte Trappist heeft een droge en licht zurige smaak.  Lichtblond, troebel en met een stevige, vaste schuimkraag. Zacht moutig, licht zurig en prikkelend door het koolzuurgehalte. Een doordrinkbare, frisse dorstlesser.

Bekijk alle La Trappe merken

Nieuws over La Trappe

 • La Trappe introduceert Epos 0.0%: een verfrissend lichtblond trappistenbier

  La Trappe Trappist introduceert een nieuw bier: La Trappe Epos 0.0%. Dit verfrissende lichtblonde trappistenbier zonder alcohol biedt bierliefhebbers een unieke smaakbeleving zonder compromissen.

  3 apr 2024 bij Nieuws

 • Eerste Nederlandse vrouw jurylid bij World Beer Cup

  Internationaal biersommelier Fiona de Lange jureert als eerste Nederlandse vrouw op de olympische spelen van het bier. De World Beer Cup wordt in april gehouden in Denver en Las Vegas.

  6 mrt 2024 bij Nieuws

 • 10e verjaardag Dutch Beer Challenge, inschrijving geopend!

  De Dutch Beer Challenge is in 2024 toe aan haar tiende editie. Tijdens deze biercompetitie wordt gestreden voor de titel 'Beste bier van Nederland 2024'.

  14 dec 2023 bij Nieuws

 • European Beer Star 2023 resultaten

  Brouwerijen hebben tijdens de European Beer Star in München verschillende awards in de wacht gesleept. VandeStreek en Swinkels Family Brewers scoorden allebei goed met hun bieren tijdens deze editie.

  7 dec 2023 bij Nieuws

 • Inschrijven Dutch Beer Challenge kan t/m vrijdag

  Nederlandse brouwerijen kunnen hun bieren nog t/m aanstaande vrijdag inschrijven voor de Dutch Beer Challenge, waarin men weer op zoek gaat naar het 'Beste bier van Nederland'.

  29 mrt 2023 bij Nieuws

 • Inschrijvingen Dutch Beer Challenge 2023 geopend

  De biercompetitie 'Dutch Beer Challenge' staat dit jaar voor haar negende editie! Het evenement wordt op 19 april gehouden en Nederlandse brouwerijen kunnen vanaf nu hun bieren inschrijven.

  16 jan 2023 bij Nieuws

 • Mitra laat bier rijpen in de Bourgondische Bierkelder

  Mitra heeft voor drie bieren certificaten uitgebracht die je nu kunt aanschaffen. Bij aanschaf van een certificaat wordt het bier 5 jaar te rijpen gelegd in de Bourgondische Bierkelder.

  15 dec 2022 bij Nieuws

 • Dutch Beer Challenge 2022 uitslag: 96 winnende bieren

  Tijdens de achtste editie van de Dutch Beer Challenge zijn 96 Nederlandse bieren in de prijzen gevallen. Er deden dit jaar een recordaantal van 550 bieren mee aan de belangrijkste Nederlandse biercompetitie. 

  28 apr 2022 bij Nieuws

 • Recordaantal van 550 bieren in 8e Dutch Beer Challenge

  Op woensdag 13 april 2022 vindt voor de achtste keer de Dutch Beer Challenge plaats. Nederlandse brouwerijen hebben een recordaantal van 550 bieren ingeschreven voor de achtste editie van de biercompetitie.

  11 apr 2022 bij Nieuws

 • Inschrijvingen Dutch Beer Challenge 2022 geopend

  Op woensdag 13 april 2022 vindt voor de achtste keer de Dutch Beer Challenge plaats. Deze editie van de ‘Dutch Beer Challenge’ (powered by Mitra), de wedstrijd voor Nederlandse brouwerijen en hun bieren, zal opnieuw plaatsvinden in Rotterdam. 

  25 jan 2022 bij Nieuws

 • Winnaars Dutch Beer Challenge via live-stream op 12 mei

  De Dutch Beer Challenge heeft op 22 april in Rotterdam plaatsgevonden en de winnende Nederlandse bieren zullen binnenkort bekendgemaakt worden. Dat zal op 12 mei gebeuren via een een live-stream. 

  6 mei 2021 bij Nieuws

 • Recordaantal bieren in de Dutch Beer Challenge 2021

  Er zijn dit jaar 539 Nederlandse bieren ingeschreven voor de Dutch Beer Challenge. Het is een recordaantal bieren voor de Nederlandse biercompetitie.

  28 apr 2021 bij Nieuws

 • Zie alle La Trappe nieuwsberichten.

  Cookie instellingen