Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

La Trappe

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

La Trappe

La Trappe is integer gebrouwen bier. Je kunt het onlosmakelijke ingrediënt proeven wat verbonden is met de monniken, de stilte. La Trappe smaak naar meer.

La Trappe Witte Trappist logo
La Trappe Jubilaris
La Trappe Isid or

Achtergrond Informatie

La Trappe bieren worden gebrouwen door Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V. in Berkel-Enschot. Er zijn op dit moment 9 biermerken van La Trappe bekend. Bekijk de bieren in onderstaande overzicht.

Met veel aandacht, passie en traditioneel vakmanschap komen unieke bieren, zoals: La Trappe tot stand. Dit volgens geheimen recepturen van de trappisten monniken.

Alle La Trappe merken

 • La Trappe Blond - Blond - 6,5%

  La Trappe Blond heeft een frisse en fruitige smaak. Het is een goudgeel trappistenbier met een witte schuimkraag en een rijke smaakbeleving. Een toegankelijk, prikkelend bier met een licht zoete, zacht bittere en moutige smaak. 

 • La Trappe Bockbier - Herfstbok - 7%

  La Trappe Bockbier is een uniek seizoensbier met een droge, gebrande, kruidige smaak en een fikse bitterheid die verrassend samensmelt met een ondertoon van zoethout.

 • La Trappe dubbel - Dubbel - 7%

  La Trappe Dubbel is een Trappistenbier met een aromatisch karamelachtig karakter verder is het bier een tikkeltje zoet van smaak en heeft het een frisse afdronk,  dit ontstaat mede door het karamelmout. Een klassiek donkerbruin trappistenbier met een ivoorkleurige schuimkraag. Een vol moutige en karamelzoete smaak met een subtiele, zoete invloed van dadel, honing en gedroogd fruit.

 • La Trappe Isid'or - Ale - 7,5%

  La Trappe Isid'or heeft een volle en licht bittere smaak met een fruitige afdronk. Het is een amberkleurig trappistenbier met een gebroken witte schuimkraag. De harmonieuze smaak begint fruitig en gaat dan over in moutige karamel; een perfecte balans tussen complexiteit en eenvoud.

 • La Trappe Isid'or Special Edition 2019 - Ale - 6,5%

  La Trappe Isid'or Special Edition 2019 heeft een verfijnde smaak en een kenmerkende frutige geur. Er is een melange van twee nieuwe experimentele hopsoorten gebruikt om deze Trappist te brouwen. 

 • La Trappe Puur - Blond - 4,7%

  Puur van La Trappe is een smaakvol alternatief voor de traditionele pilseners. Het is een lichtblond, fris-hoppig trappistenbier met een droge en licht moutige smaak. 

 • La Trappe Quadrupel - Quadrupel - 10%

  La Trappe Quadrupel heeft een warme, intense en goed gebalanceerde smaak. Moutig zoet, licht gebrand en aangenaam bitter met een zoete afdronk. Er zijn aroma's te herkenen van onder andere banaan, amandel en vanille.  Warm amberkleurig met een crèmekleurige schuimkraag. De volle, verwarmende en intense smaak is moutig met zoete tonen van dadel en karamel.

 • La Trappe Tripel - Tripel - 8%

  La Trappe Tripel is goudblond trappistenbier met een witte schuimkraag. Fruitige geuren van perzik en abrikoos zijn gecombineerd met een bloemige geur. La Trappe Tripel is een klassiek trappistenbier met een krachtige en volle smaak.

 • La Trappe Witte Trappist - Wit - 5,5%

  La Trappe Witte Trappist heeft een droge en licht zurige smaak.  Lichtblond, troebel en met een stevige, vaste schuimkraag. Zacht moutig, licht zurig en prikkelend door het koolzuurgehalte. Een doordrinkbare, frisse dorstlesser.

Bekijk alle merken

Nieuws items

 • La Trappe Quadrupel Magnum fles met glazen

  La Trappe Quadrupel Magnumfles gelanceerd

  Het Trappistenbier La Trappe Quadrupel is vanaf nu in een 1,5 liter fles te koop. Deze Magnum fles is in gelimiteerde oplage verkrijgbaar.

  Bierproducten

  21 aug 2019 bij Nieuws

 • La Trappe opnieuw in de prijzen

  Nederlandse brouwerijen slepen Duitse Awards in de wacht

  Vorige week werden de Meininger's International Craft Beer Awards uitgereikt in Duitsland. Zes Nederlandse brouwerijen wisten in totaal 20 awards te bemachtigen, waarvan vier keer platina.

  Biermerken

  24 jun 2019 bij Nieuws

 • Grote diversiteit van de Nederlandse biersector

  Week van het Nederlandse Bier laat groei en diversiteit biersector zien

  De biersector groeit en bloeit en consumenten kunnen dat ervaren tijdens de 8e editie van de Week van het Nederlandse Bier. Gisteren werd in de Grote Kerk in de Den Haag het eerste houten vat met bier aangeslagen als startschot voor 'De Week'.

  Evenementen

  17 mei 2019 bij Nieuws

 • La Trappe Tripel is het beste bier van Nederland

  La Trappe Tripel verkozen tot 'Beste Bier van Nederland 2019'

  Tijdens het Nederlandse Bierproeffestival in Den Haag, de opening van de Week van het Nederlandse Bier, is La Trappe Tripel bekroond met de titel ‘Beste Bier van Nederland 2019’.

  Awards

  17 mei 2019 bij Nieuws

 • Dutch Beer Challenge 2019

  Winnaars Dutch Beer Challenge 2019

  De winnende bieren van de Dutch Beer Challenge 2019 zijn bekendgemaakt. In totaal vielen er 76 (speciaal)bieren in de prijzen tijdens de grootste bierverkiezing van Nederland.

  Brouwerijen

  19 apr 2019 bij Nieuws

 • Royal Swinkels Family Brewers directie

  Royal Swinkels Family Brewers boekt recordomzet

  Royal Swinkels Family Brewers heeft voor het vierde jaar op rij een recordomzet geboekt, waarbij wederom werd geïnvesteerd in overnames en strategische samenwerkingen.

  Financieel

  18 apr 2019 bij Nieuws

 • La Trappe Isid or special edition 2019

  La Trappe Isid'or Special Edition 2019

  Ter ere van het 125-jarig bestaan van Bierbrouwerij de Koningshoeven werd La Trappe Isid’or in 2009 voor het eerst gebrouwen. Tien jaar na die lancering komt Trappistenbrouwerij de Koningshoeven met een Special Edition. 

  Biermerken

  26 mrt 2019 bij Nieuws

 • Vandestreek non alcoholic ipa

  Nederlandse winnaars: Brussels Beer Challenge 2018

  De Brussels Beer Challenge is een jaarlijkse internationale bierwedstrijd. Deze Nederlandse brouwerijen wisten de jury te overtuigen met hun speciaalbieren.

  Brouwerijen

  20 nov 2018 bij Nieuws

 • European Beer Star

  Nederlandse winnaars European Beer Star 2018

  De European Beer Star is een jaarlijks terugkerende competitie waarbij de beste speciaalbieren worden verkozen. Nederland heeft dit jaar buitengewone resultaten weten te behalen.

  Brouwerijen

  15 nov 2018 bij Nieuws

 • Beste Bockbier 2018 winnaars

  Beste bockbieren van 2018

  De uitslag van de 'Beste Bockbier 2018 keuring' is afgelopen vrijdag bekendgemaakt. De Muifelbrouwerij, SNAB en Bronckhorster Brewing Company wonnen met een bokbier in verschillende categorieën.

  Brouwerijen

  29 okt 2018 bij Nieuws

 • La Trappe Trappistenbier

  Biomakerij zuivert afvalwater van La Trappe brouwerij

  Bij Trappistenbrouwerij de Koningshoeven in Berkel-Enschot is deze week de eerste Biomakerij van Nederland ingezegend door Abt Dom Bernardus.

  Brouwerijen

  18 okt 2018 bij Nieuws

 • De Dutch Beer Challenge 2018

  Winnaars Dutch Beer Challenge 2018

  Op woensdag 21 maart 2018 werd in Rotterdam de vierde editie van de Dutch Beer Challenge georganiseerd. Er werden 397 verschillende bieren ingestuurd en de winnaars zijn nu bekendgemaakt.

  Brouwerijen

  5 apr 2018 bij Nieuws

 • Zie alle nieuwsberichten.

  Shop items

  Reactie plaatsen

  Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

  Zie meer reacties

  Zie minder reacties