Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

La Trappe Jubilaris | Gebrouwen voor het 25-jarig jubileum

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

La Trappe Jubilaris

La Trappe Jubilaris is een Dubbel met 6,0% alcohol. La Trappe Jubilaris werd gebrouwen door Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V. in Berkel-Enschot.

La Trappe Jubilaris
La Trappe Jubilaris 0,75 liter fles
La Trappe Jubilaris

Eigenschappen

La Trappe Jubilaris is een bijzonder Trappistenbier met een gematigde bitterheid, een karakteristiek fruitig aroma en 6% alcohol.

Smaak & Omschrijving

La Trappe Jubilaris heeft een karamelachtige smaak met een goede bitterheid en, ondanks “slechts” 6% alcohol, een volle stevige smaak.

La Trappe Jubilaris is speciaal gebrouwen ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van de abt, en is vanaf 20 augustus een tijdelijke toevoeging aan het assortiment van La Trappe.

Deze unieke Trappist van La Trappe is speciaal gebrouwen ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Dom Bernardus. Op 20 augustus 1988 legde hij op 20-jarige leeftijd zijn kloostergeloften af. Dom, afgeleid van het Latijnse Dominus wat in het Nederlands ‘Heer’ betekent, is een aanspreektitel voor de overste in de traditie van de Trappisten.

De favoriete bieren van Dom Bernardus zijn La Trappe Dubbel en La Trappe Isid’or. Het jubileumbier – als eerbetoon aan de abt – combineert daarom het beste van beide. 

La Trappe Jubilaris is zowel in het proeflokaal van La Trappe als in de Nederlandse horeca verkrijgbaar op tap en in 75cl flessen (o.a. bij Mitra).

Het laatste nieuws van La Trappe Jubilaris

Bekijk meer La Trappe Jubilaris nieuws.

Reviews

Nog geen reviews voor La Trappe Jubilaris.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van La Trappe

 • La Trappe Blond - Blond - 6,5%

  La Trappe Blond heeft een frisse en fruitige smaak. Het is een goudgeel trappistenbier met een witte schuimkraag en een rijke smaakbeleving. Een toegankelijk, prikkelend bier met een licht zoete, zacht bittere en moutige smaak. 

 • La Trappe Bockbier - Bock - 7%

  La Trappe Bockbier is een uniek seizoensbier met een droge, gebrande, kruidige smaak en een fikse bitterheid die verrassend samensmelt met een ondertoon van zoethout.

 • La Trappe dubbel - Dubbel - 7%

  La Trappe Dubbel is een Trappistenbier met een aromatisch karamelachtig karakter verder is het bier een tikkeltje zoet van smaak en heeft het een frisse afdronk,  dit ontstaat mede door het karamelmout. Een klassiek donkerbruin trappistenbier met een ivoorkleurige schuimkraag. Een vol moutige en karamelzoete smaak met een subtiele, zoete invloed van dadel, honing en gedroogd fruit.

 • La Trappe Isid'or - Amber - 7,5%

  La Trappe Isid'or heeft een volle en licht bittere smaak met een fruitige afdronk. Het is een amberkleurig trappistenbier met een gebroken witte schuimkraag. De harmonieuze smaak begint fruitig en gaat dan over in moutige karamel; een perfecte balans tussen complexiteit en eenvoud.

 • La Trappe Isid'or Special Edition 2019 - Ale - 6,5%

  La Trappe Isid'or Special Edition 2019 heeft een verfijnde smaak en een kenmerkende fruitige geur. Er is een melange van twee nieuwe experimentele hopsoorten gebruikt om deze Trappist te brouwen. 

 • La Trappe Puur - Blond - 4,7%

  Puur van La Trappe is een smaakvol alternatief voor de traditionele pilseners. Het is een lichtblond, fris-hoppig trappistenbier met een droge en licht moutige smaak. 

Zie meer merken van La Trappe

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

3 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Björn Roeven (gast) op 01-03-2015 om 18:01:58

Heerlijk bier die wat mij betreft in het vaste assortiment van La Trappe mag komen.

Petbierman op 29-11-2013 om 14:22:57

Ik heb thuis 2 flessen staan, en die gaan vanavond op !!

evert van esveld (gast) op 16-10-2013 om 22:36:08

net de jubilaris van 'la trappe'geproefd ,dit is een echte ervaring! een fantastisch bier!!!! , dit verdiend een 9,5 als rapport cijfer. met zeer vriendelijke groet van een hobbybrouwer.

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl