Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Oersoep Plan 9 From Outer Space | Pils

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Oersoep Plan 9 From Outer Space

Oersoep Plan 9 From Outer Space is een Pils met 5,0% alcohol. Oersoep Plan 9 From Outer Space wordt gebrouwen door Oersoep Brouwerij in Nijmegen.

Oersoep Plan 9 From Outer Space

Eigenschappen

Oersoep Plan 9 From Outer Space is een pilsener van de Nederlandse bierbrouwerij Oersoep. Dit bier heeft een alcoholpercentage van 5%.

Smaak & Omschrijving

Oersoep Plan 9 From Outer Space heeft een witte schuimkraag. De smaak van dit bier is bitter. De nasmaak van dit bier is licht zoet. Het is niet al te vol en levendig van smaak.

Plan 9 From Outer Space is een uitstekend alternatief voor het gewone pilsje. Dit bier is een echte dorstlesser die ook nog een de smaakpapillen prikkelt.

Reviews

Nog geen reviews voor Oersoep Plan 9 From Outer Space. Schrijf als eerste een review over dit bier.

Meer merken van Oersoep

 • Oersoep Havana - Berliner Weisse - 3,5%

  Havana heeft een aroma die doet denken aan mout, limoen en citroen. De smaak is licht zuur en droog en doet denken aan citrus.

 • Oersoep HillBilly - Saison - 5%

  Hillbilly is een speciaalbier van de Oersoep Brouwerij uit Nijmegen. Dit saison bier heeft een droge, lucht zurige smaak.

 • Oersoep Hopfather - India Pale Ale - 5%

  Oersoep Hopfather is een fruitig en bitter biertje. Het toevoegen van Mosaic hopbloemen net voor het bier op fles gaat, geeft Hopfather de smaak van tropisch fruit.

 • Oersoep Load - India Pale Ale - 7,6%

  Oersoep Load smaakt hoppig, bitter en ook nog lichtzoet. Het bier bevat kruidige hop en verder heeft dit speciaal bier IPA karakter trekjes. 

 • Oersoep Offspring - Lentebier - 6,6%

  Offspring is het nieuwe verfrissende bier van Oersoep. Offspring heeft een licht tot matige smaak, met lichte bitterheid. Deze friszure smaak maakt dit bier zeer elegant en soepel doordrinkbaar.

 • Oersoep Sexy Motherbocker - Herfstbok - 8,4%

  Dit bokbier heeft een zeer krachtige maar plezierige smaak. Tot slot zijn er in de Sexy Motherbocker tonen van chocolade te proeven samen met laurier en het heeft tot slot een notige smaak. Het is over het algemeen een zuur bier, en dat is niet wat je verwacht van een (herfst)bok.

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties