Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Krappe Sokke | Quadrupel van Brouwerij de Werf

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Werf Krappe Sokke

Werf Krappe Sokke is een Quadrupel met 11,0% alcohol. Werf Krappe Sokke wordt gebrouwen door Brouwerij de Werf in Enkhuizen.

Krappe Sokke is een Quadrupel bier van Brouwerij de Werf

Eigenschappen

Krappe Sokke is een Quadrupel bier van Brouwerij de Werf. Dit speciaalbier is een mooi degustatiebier met harmonie van zachte tonen naar bittere hop smaken.

Smaak & Omschrijving

Krappe Sokke is een Quadrupel bier van Brouwerij de Werf. Het is een mooi degustatiebier met harmonie van zachte en zoete tonen en een evolutie naar bittere hop.

Krappe Sokke is een Quadrupel bier van Brouwerij de Werf"Het was krappe sokke" betekent eigenlijk niets meer dan "Dat ging net goed" (in het West-Fries). Deze naam zegt niet veel over het bier of het brouwproces, maar meer iets over het effect dat dit bier had op onze fietskunsten na het proeven van de eerste testbatch.

Een mooi degustatiebier met harmonie van zachte en zoete tonen en een evolutie naar bittere hop. Typerend is de lange afdronk met zacht gebrande bitters. Speciaal gebrouwen om rustig (met de nadruk op rustig) van te genieten op een gure dag of een winterse avond.

Wordt in beperkte oplage ook op rum en whiskey vaten gerijpt.

Reviews

Nog geen reviews voor Werf Krappe Sokke. Schrijf als eerste een review over dit bier.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties