Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Wispe Blond - Eigenwijze smaak van ambachtelijk bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Wispe Blond

Wispe Blond is een Blond met 6,0% alcohol. Wispe Blond wordt gebrouwen door Bierbrouwerij Wispe in Weesp.

Wispe Blond
Fles Wispe Blond van 0,33 liter

Eigenschappen

Wispe Blond is het eerste gebrouwen bier van brouwerij Wispe. Wispe Blond is een biologisch bier met karakter, vol en zacht van smaak met een licht zoete ondertoon.

Aanbiedingen en prijzen van Wispe Blond

Actueel zijn er geen Wispe Blond aanbiedingen . De prijs van een liter Wispe Blond is niet bekend.

Smaak & Omschrijving

Met de Wispe Blond proef je de eigenwijze smaak van ambachtelijk bier. Een bier met karakter, vol en zacht van smaak met een licht zoete ondertoon. Wispe Blond wordt gebrouwen met zorgvuldig geselecteerde mout en hop en kan het hele jaar worden gedronken. 

De smaken komen het beste tot hun recht bij een tempratuur van 6°C - 8°C graden. Wispe Blond heeft een alcoholpercentage van 6%.

Wispe is 100% puur natuur. Wispe ziet biologisch brouwen als de manier om volop te genieten van een natuurlijk product als bier. Met respect voor de omgeving, zonder chemische bestrijdingsmiddelen, voldoet Wispe aan de eisen voor het biologische Eko-keurmerk.

Wispe bier wordt gebrouwen uit biologisch geteelde grondstoffen; uit ecologische gerst, tarwe en hop. Wispe is gecertificeerd onder Skalnummer: 1848.

Het laatste nieuws van Wispe Blond

Bekijk meer Wispe Blond nieuws.

Reviews

Nog geen reviews voor Wispe Blond.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van Wispe

  • Wispe Bock - Bock - 7%

    Een biologisch, diepdonker bier met gebrande mout, waardoor je zoete, maar ook lichtbittere tonen in het bier kunt ontdekken.

  • Wispe Wit - Wit - 5%

    Met Wispe Wit proef je de lente en de zomer. Het is een puur tarwebier met een robuust frisse smaak. Door het gebruik van gerste-, tarwemout, korianderzaad, sinaasappelschillen en vlierbesbloesem krijgt het bier karaktervolle bittertonen. Verder wordt gebruik gemaakt van traditionele ingrediënten als havervlokken en speltmout.  Wispe Wit kan het beste gedronken worden bij een tempratuur van 4°C - 6°C. Het bier heeft een alcoholpercentage van 5%

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl