Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Zundert Trappist | Trappistenbier | Brouwerij de Kievit

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Zundert Trappist

Zundert Trappist wordt gebrouwen door Trappistenbrouwerij de Kievit en er zijn twee varianten. Zundert 8 wordt sinds 2013 gebrouwen en Zundert 10 sinds 2018.

Zundert 8
Zundert 10

Achtergrond Informatie

Zundert Trappist bieren worden gebrouwen door in . Er zijn op dit moment 1 biermerken van Zundert Trappist bekend. Bekijk de bieren in onderstaande overzicht.

Zundert Trappist wordt gebrouwen door Trappistenbrouwerij de Kievit en er zijn twee varianten. Zundert 8 wordt sinds 2013 gebrouwen en Zundert 10 sinds 2018.

Alle Zundert Trappist merken

 • Zundert 10 - Quadrupel - 10%

  Zundert 10 is een roodbruin quadrupel bier met een volle, zachte smaak wat in balans wordt gebracht met een mooie hopbitterheid. In de geur vindt je tonen van gedroogde zuidvruchten, zwoele kruiden, drop en een beetje chocolade. in de nasmaak keeert de kenmerkende Zundertse kruidigheid subtiel terug.

Bekijk alle merken

Nieuws items

 • Dutch Beer Challenge 2019

  Winnaars Dutch Beer Challenge 2019

  De winnende bieren van de Dutch Beer Challenge 2019 zijn bekendgemaakt. In totaal vielen er 76 (speciaal)bieren in de prijzen tijdens de grootste bierverkiezing van Nederland.

  Brouwerijen

  19 apr 2019 bij Nieuws

 • De nieuwste drie Trappistenbieren

  De nieuwste drie Trappistenbieren

  Aan de Raad van Bestuur van de IVT werden er maandag 17 september drie nieuwe bieren voorgesteld. Deze bieren kregen de toestemming om het ATP-label (Authentic Trappist Product-label) voor een periode van 5 jaar te dragen. 

  Biermerken

  19 okt 2018 bij Nieuws

 • Zundert 10 flesje en glas

  Zundert 10 beste bier in blindproeverij

  Zundert 10 is in een blindproeverij van het magazine Bier! verkozen tot beste bier van die proeverij. Het trappistenbier van De Kievit eindigde op de eerste plaats met 9,25 punten.

  Awards

  26 sep 2018 bij Nieuws

 • Twee Zundert Trappistenbieren van Brouwerij de Kievit

  Trappistenbier Zundert 10 officieel gepresenteerd

  Gisteren presenteerde Trappistenbrouwerij De Kievit haar tweede bier: Zundert trappist 10. Hiermee voldoet de brouwerij aan een langlopende vraag uit de markt om een tweede, zwaarder bier op de markt te brengen.

  Biermerken

  12 sep 2018 bij Nieuws

 • Zundert Trappist ingeschonken

  Getapte Zundert Trappist te bestellen

  Deze zomer is Zundert Trappist voor het eerst van het fust in Zundert en omgeving te bestelllen. Het eerste fust van dit speciaalbier van Trappistenbrouwerij de Kievit werd afgelopen vrijdag aangeslagen.

  Horeca

  16 jul 2018 bij Nieuws

 • Zundert Trappist

  Zundert Trappist naar de VS

  Naar aanleiding van het succes van Zundert Trappist in Nederland en Europa zal trappistenbierbrouwerij De Kievit dit bier binnenkort ook naar de Verenigde Staten exporteren. 

  Brouwerijen

  23 mei 2018 bij Nieuws

 • Zundert Trappist in een glas

  Zundert Trappist eenmalig van het vat verkrijgbaar

  Vanaf 1 maart is Zundert Trappist voor het eerst en eenmalig van vat verkrijgbaar. De hele maand maart is Zundert Trappist het “Bier van de Maand” bij de Alliantie van Biertapperijen (ABT), een vereniging van speciaalbiercafés in Nederland.

  Biermerken

  28 feb 2018 bij Nieuws

 • zundert bier

  Zundert officieel trappistenbier

  Het bier Zundert van brouwerij de Kievit draagt nu officieel het logo 'Authentic Trappist Product'. Zundert is daarmee het tweede officiële Nederlandse trappistenbier.

  Biermerken

  12 dec 2013 bij Nieuws

 • zundert bier

  Tweede Trappistenbier in Nederland

  Dit weekend werd in huisbrouwerij de Kievit van Abdij Maria Toevlucht in Zundert trappistenbier "Zundert" gepresenteerd. Het bier is goed ontvangen in Zundert.

  Brouwerijen

  2 dec 2013 bij Nieuws

 • Zie alle nieuwsberichten.

  1 reactie

  Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

  Alouis Heijmans (gast) op 21-08-2017 om 11:51:06

  Donker amber van kleur met fijne bellen waarbij de schuimkraag zich verdicht. In een tulpglas, nee geen kelk, levert het een mooie aanblik op, waarbij de kraag mooi romig overeind blijft en zich verbazingwekkend goed houdt. Er is geen enkele geur waarneembaar. Misschien dat de aroma’s niet door de prachtige kraag naar boven kunnen komen. Toch op de achtergrond vanille? Dan een aangename gloed in de mond. De smaak is compleet. Niet uitgesproken zoetig met een lichte tinteling en zachte bitterheid achter in de keel. Mooi bier dat zich makkelijk laat wegdrinken. Het is een klassieke trappist dat bij iedereen in de smaak zal vallen. Later proef je een zekere moutigheid die weinig extra’s oplevert en nog even blijft hangen. Beter kouder te drinken dan de aanbevolen temperatuur.

  Zie meer reacties

  Zie minder reacties