Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Zundert Trappist | Trappistenbier | Brouwerij de Kievit

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Zundert Trappist

Zundert Trappist wordt gebrouwen door Trappistenbrouwerij de Kievit en er zijn twee varianten. Zundert 8 wordt sinds 2013 gebrouwen en Zundert 10 sinds 2018.

Zundert header
Zundert 10 en Zundert 8 uitgeschonken
Zundert Trappist in een glas

Achtergrond Informatie

Zundert Trappist bieren worden gebrouwen door Trappistenbrouwerij de Kievit in Zundert. Er zijn op dit moment 3 biermerken van Zundert Trappist bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Zundert Trappist wordt gebrouwen door Trappistenbrouwerij de Kievit en er zijn twee varianten. Zundert 8 wordt sinds 2013 gebrouwen en Zundert 10 sinds 2018.

Alle Zundert Trappist merken

 • Zundert 10 - Quadrupel - 10%

  Zundert 10 is een roodbruin quadrupel bier met een volle, zachte smaak wat in balans wordt gebracht met een mooie hopbitterheid. In de geur vindt je tonen van gedroogde zuidvruchten, zwoele kruiden, drop en een beetje chocolade. In de nasmaak keeert de kenmerkende Zundertse kruidigheid subtiel terug.

 • Zundert 4 - Blond - 4%

  Zundert 4 Refterbier is een blond bier dat is gebrouwen met tarwemout en wat roggemout. Er zijn ook kruiden uit de omgeving van het klooster toegevoegd, waardoor het bier een kruidige smaak heeft. 

 • Zundert 8 - Tripel - 8%

  Zundert 8 is een niet te zwaar en niet te donker bier. Het heeft een kruidige smaak. Dit trappistenbier werd tot de introductie van Zundert 10 in september 2018 'Zundert Trappist' genoemd. Tot dat moment was Zundert 8 namelijk het enige bier van Trappistenbrouwerij de Kievit.

Bekijk alle biermerken.

Nieuws over Zundert Trappist

 • Trappistenbrouwerij De Kievit viert tiende verjaardag

  Afgelopen dinsdag heeft Trappistenbrouwerij de Kievit haar 10-jarig bestaan gevierd. Er zijn verschillende initiatieven om het jubileum van de brouwerij die verantwoordelijk is voor Zundert Trappist te vieren.

  8 dec 2023 bij Nieuws

 • Zundert 10 Quadrupel Trappist in feestelijke grote fles

  Trappistenbrouwerij de Kievit bestaat op 6 december tien jaar. Ook is het vijf jaar geleden dat Zundert 10 Quadrupel Trappist op de markt kwam en om die jubilea te vieren is een bijzondere jublieumverpakking op de markt gebracht.

  24 okt 2023 bij Nieuws

 • Trappistenbrouwerij De Kievit beperkt open voor bezoek

  Vanaf deze zomer zal het mogelijk zijn om zelf een bezoek te brengen aan Trappistenbrouwerij De Kievit en te zien waar de bieren Zundert Trappist gebrouwen worden.

  9 jul 2021 bij Nieuws

 • Zundert 10 als eerste trappist op thuistapsysteem The SUB

  6 december 2013 opende Trappistenbrouwerij De Kievit officieel haar deuren. Om dit jubileum te vieren is Zundert 10 nu ook van het thuistapsysteem The SUB te proeven.

  6 dec 2019 bij Nieuws

 • ABT bier van de maand november: Zundert 10

  Het ABT heeft het bier van de maand november bekendgemaakt. Zundert 10 wordt gebrouwen door Trappistenbrouwerij de Kievit en is voor het eerst van de tap te proeven.

  5 nov 2019 bij Nieuws

 • Zundert 10 binnenkort voor het eerst van het vat

  Zundert 10, het tweede Trappistenbier van Trappistenbrouwerij de Kievit dat vorig jaar werd gelanceerd, is binnenkort voor de allereerste keer van de tap te proeven.

  23 okt 2019 bij Nieuws

 • Winnaars Dutch Beer Challenge 2019

  De winnende bieren van de Dutch Beer Challenge 2019 zijn bekendgemaakt. In totaal vielen er 76 (speciaal)bieren in de prijzen tijdens de grootste bierverkiezing van Nederland.

  19 apr 2019 bij Nieuws

 • De nieuwste drie Trappistenbieren

  Aan de Raad van Bestuur van de IVT werden er maandag 17 september drie nieuwe bieren voorgesteld. Deze bieren kregen de toestemming om het ATP-label (Authentic Trappist Product-label) voor een periode van 5 jaar te dragen. 

  19 okt 2018 bij Nieuws

 • Zundert 10 beste bier in blindproeverij

  Zundert 10 is in een blindproeverij van het magazine Bier! verkozen tot beste bier van die proeverij. Het trappistenbier van De Kievit eindigde op de eerste plaats met 9,25 punten.

  26 sep 2018 bij Nieuws

 • Trappistenbier Zundert 10 officieel gepresenteerd

  Gisteren presenteerde Trappistenbrouwerij De Kievit haar tweede bier: Zundert trappist 10. Hiermee voldoet de brouwerij aan een langlopende vraag uit de markt om een tweede, zwaarder bier op de markt te brengen.

  12 sep 2018 bij Nieuws

 • Getapte Zundert Trappist te bestellen

  Deze zomer is Zundert Trappist voor het eerst van het fust in Zundert en omgeving te bestelllen. Het eerste fust van dit speciaalbier van Trappistenbrouwerij de Kievit werd afgelopen vrijdag aangeslagen.

  16 jul 2018 bij Nieuws

 • Zundert Trappist naar de VS

  Naar aanleiding van het succes van Zundert Trappist in Nederland en Europa zal trappistenbierbrouwerij De Kievit dit bier binnenkort ook naar de Verenigde Staten exporteren. 

  23 mei 2018 bij Nieuws

 • Zie alle Zundert Trappist nieuwsberichten.

  Cookie instellingen