Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket met Belgische bieren | Klassiekers uit België

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierpakket Belgische Klassiekers

Bierpakket Belgische Klassiekers is een pack dat is gevuld met 12 verschillende speciaalbieren uit België. Ontdek de Belgische biercultuur met dit pakket.

Het pakket bestaat uit 24 flessen

Belgische Klassiekers Bierpakket
Saison Dupont bier
Belgisch bier bierpakket
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  24 flessen

 • Soorten bier

  Blond, Dubbel, Saison, Geuze, Tripel, Quadrupel, Oud bruin bier

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Bierpakket Belgische Klassiekers kopen

€42,95 € 39,95

Dit bierpakket met Belgische klassiekers bevat 12 verschillende bieren uit België die door sommige liefhebbers als echte klasiekers worden omschreven. Ontdek bijvoorbeeld Westmalle Tripel, die geldt als de grondlegger voor de bierstijl Tripel. Ontdek het principe van gemengde gisting door het Rodenbach bier te proeven, of betreed de wereld van de spontane gisting met de Oude Geuze van Boon.

Kortom, genoeg te ontdekken in dit bierpakket dat is te bestellen in een formaat van 12, 18 en 24. In alle gevallen zitten er 12 verschillende Belgische bieren in het pakket, alleen het aantal flesjes van specifieke bieren zal variëren. 

Over de merken in dit bierpakket

Cornet Oaked (Brouwerij de Hoorn)
Cornet is een krachtig, blond bier van hoge gisting, met nagisting in de fles. Proef de volmondige warme smaak en unieke vanilletoets, resultaat van snippers eikenhout die toegevoegd worden tijdens het brouwen. Geniet van de lange afdronk met zachte bitterheid. Een bier voor ridders van de goede smaak.

Gouden Carolus Classic (Brouwerij het Anker)
De aromatische mouten en de hoge gisting verenigen de warmte van wijn en frisheid van bier.

Kerel Saison (Brouwerij VBDCK)
Voor KEREL Saison zijn verschillende hopsoorten en granen gebruikt die het bier een fruitig en droog karakter geven met een mild zuurtje.

Moinette Blond (Brasserie Dupont)
Door de reële hergisting in de fles heeft Moinette Blond een complexe smaak en harmonieus boeket.

Oude Geuze Boon (Brouwerij Boon)
Oude Geuze Boon heeft een fruitige en zurige pompelmoes- en kaasachtige smaak met tonen van muskaatdruiven. Het bier bestaat voor 90% uit lambiek van 18 maanden oud, 5% karaktervol bier van 3 jaar oud en 5% lambiek die heel jong is. Dit zorgt voor vergistbare suikers en levensvatbare gisten. 

Poperings Hommel (Van Eecke brouwerij)
Poperings Hommel bier, met een zongebruinde gouden kleur, heeft een fruitig, zoet en boterachtig aroma. Hommel Bier geeft een zoet, droog en zacht mongevoel, met de finesse van milde hop, een vleugje caramel en een zweempje kruiden, welke zich openbaren op de achterkant van de tong.

Rochefort Trappist 10 (Abdij Notre-Dame de Saint-Rémy)
De Rochefort Trappist 10 is een krachtig bruin bier met een dieprode gloed. Het is een zeer krachtig bier met een levendig karakter. Het aroma is fruitig en moutig. De smaak van het bier is zoet-bitter. Fruitigheid, koffie, moutigheid en hoppigheid komen allemaal naar boven. Daarbij zorgt het stevige alcoholpercentage voor de nodige verwarming en samentrekking in de mond. In de nasmaak is een aantal van deze elementen te bespeuren. Het bier is een Trappistenbier en is heerlijk te combineren bij een varkenshaas of steak.

Rodenbach Classic (Brouwerij Rodenbach)
Rodenbach Classic is het Vlaamse roodbruine speciaalbier wat erkend is als Traditioneel Streekproduct. Rodenbach is heel verfrissend en eetlustopwekkend: het perfecte aperitief!

Saison Dupont (Brasserie Dupont)
Saison Dupont is een hoge gistingsbier met hergisting in de fles. Zijn koperblonde uiterlijk, de fijnste hoparoma's en uitgesproken droge bitterheid maken dit bier tot een ongeëvenaarde dorstlesser, zoals het oorspronkelijk bedoeld was.

St. Bernardus Abt 12 (Brouwerij Sint Bernardus)
De St. Bernardus Abt 12 is een bier met een goede balans, heel veel smaken komen aan bod. Het heeft een volle evenwichtige balans tussen zoet en bitter. Je proeft een lichte kruidigheid met zelfs een wat romig licht bittere afdronk. De nasmaak is lang met karamel en rozijnen. Het bier blinkt zeker uit door zijn lange bitterzoete afwerking met een hoppige bite.

Tripel LeFort (Brouwerij OMER Vander Ghinste)
Tripel LeFort is een goudblond bier van 8,8% dat zich onderscheidt door zijn frisheid, fruitig aroma en een mooie zachte en volle smaak. De hoge gist die voor dit bier gebruikt wordt resulteert in een bier met een vanille- en kruidnagelaroma en tegelijk een fruitige smaak van bananen en rode appels. Aangename toetsen van citrus, limoen en rozen maken het bier evenwichtig en tegelijk complex.

Westmalle Tripel (Abdij van Westmalle)
Het is een complex bier met veel fruitigheid, je proeft rijpe banaan en een fijne hopbitterheid. Het mondgevoel is rond en vol. Een subtiele zoete toets die wordt gedragen door fruitigheid en bitterheid. De afdronk is lang, droog en aangenaam bitter.

Cookie instellingen