Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket met 12 Top Tripels

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierpakket met 12 Top Tripels

Tripel bier liefhebber? Dan is dit bierpakket met twaalf top tripels hét pakket voor jou. In dit uitgebreide bierpakket vind je 12 Belgische tripel bieren.

Het pakket bestaat uit 12 flessen

Bierpakket met tripels
Zeezuiper header
Tripel LeFort van Omer vander Ghinste
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  12 flessen

 • Soorten bier

  Tripel, Blond

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Bekijk andere bierpakketten

Tripel is een hele populaire bierstijl in Nederland en verschillende Nederlandse brouwerijen hebben deze bierstijl tegenwoordig ook in hun assortiment. Tripels komen van oorsprong uit België en in dit pakket vind je dan ook twaalf Belgische tripels van verschillende brouwerijen. 

Ervaar de verschillende smaken van deze verschillende Belgische tripels. 

Over de merken in dit bierpakket

Arend Tripel (Bierbrouwerij De Ryck)
Arend Tripel is een krachtig bier met een intense smaak. Goed in balans, een hoppige neus en zachte moutsmaak. Dit speciaalbier past het best bij gekruide gerechten en zoete desserts. 

Cornet Oaked (Brouwerij de Hoorn)
Cornet is een krachtig, blond bier van hoge gisting, met nagisting in de fles. Proef de volmondige warme smaak en unieke vanilletoets, resultaat van snippers eikenhout die toegevoegd worden tijdens het brouwen. Geniet van de lange afdronk met zachte bitterheid. Een bier voor ridders van de goede smaak.

Grimbergen Tripel (Alken-Maes Brouwerij)
Grimbergen Tripel heeft een licht bittere en licht zoetige smaak. De bleke moutsoorten geven aan deze tripel zijn diepe okerkleur.

St Feuillien Grand Cru (Bierbrouwerij St-Feuillien)
St Feuillien Grand Cru is een extra blond bier met een rijke en evenwichtige smaak. Het bier onderscheidt zich door de afwezigheid van kruiden. Het bier heeft een zuivere hoptoets met fruitge accenten. Dit speciaalbier heeft een harmonie tussen subtiliteit en weelderigheid.

St. Paul Triple (Bierbrouwerij Sterkens)
St. Paul Triple is een redelijk zwaar Tripel bier. Dit bier heeft een zachte, volmondige smaak in de mond. Een mooie gouden kleur, een smaakvol en kruidig aroma van mout dat ervoor zorgt dat het weer een bijzonder Belgisch speciaalbier is! Een heerlijke lichtzoete tripel met wat fruitige tonen.  

Straffe Hendrik Tripel (Bierbrouwerij de Halve Maan)
Straffe Hendrik Tripel heeft een frisse en bittere smaak.

Tongerlo Prior (Brouwerij Haacht)
Tongerlo Prior is een goudgeel speciaalbier dat zich kenmerkt door zijn hoppige aroma's en fruitige toetsen. Dit abdijbier begint in de mond met een zachte aanzet, die uitvloeit in een aangename bitterheid. De hergisting op fles zorgt voor een intense smaak en voor een langere bewaartijd! Het speciaalbier met 9% alcohol is het beste te drinken op een temperatuur van 7°C.

Tripel Karmeliet (Bierbrouwerij Bosteels)
Karmeliet Tripel heeft niet alleen een heerlijke smaak ook een heerlijke geur. Want als je ruikt aan Tripel Karmeliet dan denk je direct aan een rozentuin. De geur is aantrekkelijk door vanille en bruine suiker. Daarnaast heeft het bier veel fruitigheid van perzik en banaan. Heel licht op de achtergrond herken je wellicht iets van citrus. In de smaak overheerst in eerste instantie de hop met haar behoorlijke bitters. Dit geeft het bier kracht en pit. Neem even de tijd en de herkenbare zoete smaak die we kennen van de geur komt terug. Het wordt romig zacht en de zweem van vanille komt ook weer tevoorschijn.

Tripel LeFort (Brouwerij OMER Vander Ghinste)
Tripel LeFort is een goudblond bier van 8,8% dat zich onderscheidt door zijn frisheid, fruitig aroma en een mooie zachte en volle smaak. De hoge gist die voor dit bier gebruikt wordt resulteert in een bier met een vanille- en kruidnagelaroma en tegelijk een fruitige smaak van bananen en rode appels. Aangename toetsen van citrus, limoen en rozen maken het bier evenwichtig en tegelijk complex.

Val Dieu Tripel (Brasserie de l'abbaye du Val-Dieu)
Val dieu tripel is het resultaat van lange veranderingen door de meesterbrouwers van de abdij van Val-Dieu in Aubel, België. Dit Tripel bier onderscheidt zich van de andere bieren door zijn diepe zachtbittere smaak. 

Westmalle Tripel (Abdij van Westmalle)
Het is een complex bier met veel fruitigheid, je proeft rijpe banaan en een fijne hopbitterheid. Het mondgevoel is rond en vol. Een subtiele zoete toets die wordt gedragen door fruitigheid en bitterheid. De afdronk is lang, droog en aangenaam bitter.

Zeezuiper (Scheldebrouwerij)
Dit goudkleurige bier sprankelt in je glas en de schuimkraag is redelijk los. In de geur zijn aroma's van oranjebloesem en een lichte fruitigheid te bespeuren. Naast de fris bittere en hoppige smaak vind je ook sinaasappel en koriander terug. Een tikje spicy is hij ook wel. De afdronk is redelijk vol met vele smaken die lang bij blijven. Verder is het lang en fris.