Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

TAPT Festival Leeuwarden 2022 | Bierfestival

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

TAPT Festival Leeuwarden 2022

Een VerbazingWeekend goed feestje in Leeuwarden voor iedereen die houdt van gezelligheid. Geniet, speel, relax en dans onder het genot van de lekkerste drankjes en hapjes!

Tapt Festival Leeuwarden 2022
Big Belly Brewing header
Dutch Bargain logo

TAPT Festival Leeuwarden 2022

TAPT staat bekend als hét festival voor iedereen die houdt van een drankje, een hapje en wellicht een spelletje.

Deze editie van het TAPT Festival in Leeuwarden wordt gehouden op het plein van de historisch gezien oudste begraafplaats van Leeuwarden (Oldehoofsterkerkhof). Het plein ligt midden in het centrum van Leeuwarden en is goed te bereiken. Aan de voet van Oldehove is een ondergrondse parkeergarage met genoeg ruimte voor honderden auto's, deze parkeergarage ligt dicht bij het plein. Vanaf het plein van Oldehoofsterkerkhof is er een prachtige toren te zien die zeker leuk staat als achtergrond voor je selfies op het bierfestival.

In tegenstelling tot andere bierfestivals, is enige kennis van speciaal bieren geen vereiste om te genieten. Op het festival wordt podium gegeven aan maar liefst 12 brouwerijen, waaronder namen als Brouwerij ’t IJ, Jopen en Gebrouwen door Vrouwen. 

Activiteiten

Aangezien de meeste TAPT-festivals in de vroege uurtjes al beginnen, wordt er uitermate goed voor de bezoekers gezorgd. Zo is er een ruim aanbod aan lekker eten te verkrijgen en kunnen bezoekers deelnemen aan verschillende activiteiten. Denk hierbij aan een ouderwets potje jeu-de-boules, een niet zo silent disco en natuurlijk een fanatieke beer bingo.

(Openings)tijden

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen