Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Duits & Lauret | Speciaalbier uit Fort Everdingen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Duits & Lauret

Duits & Lauret speciaalbier is een biermerk afkomstig van een brouwerij in Everdingen. Deze brouwerij is sinds 2009 bezig met het brouwen van speciaalbier. Ze staan bekend om hun verschillende speciaalbieren met bijzondere smaaksensaties.

Duits & Lauret Merken
Duits & Lauret
Duits & Lauret Bière de Garde Brune

Achtergrond Informatie

Duits & Lauret bieren worden gebrouwen door Speciaalbierbrouwerij Duits & Lauret in Everdingen. Er zijn op dit moment 8 biermerken van Duits & Lauret bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Alle Duits & Lauret merken

 • Duits & Lauret Bière de Garde Brune - Bière de Garde - 7,5%

  Het is van origine een Noord-Frans biertype waarvan de amberkleurige variant het meest voorkomt. De melange van bijzondere moutsoorten en fijne hop geven het een zeer kenmerkende fruitigheid. Het bier is heerlijk om nu van te genieten maar leent zich ook bij uitstek om langer te bewaren.

 • Duits & Lauret blond - Blond - 6%

  Duits & Lauret blond heeft een citrus smaak met een aangename bitterheid.

 • Duits & Lauret Bock - Bock - 7%

  Dit robuuste Bockbier is het bier voor de langer wordende avonden. De geroosterde en gerookte moutsoorten geven dit bier zijn opvallende geur en kleur terwijl de aromatische hopsoorten en subtiele hout toetsen het bier volheid en diepgang verschaffen. Je kunt van dit zware bier genieten, maar het is ook uitstekend te combineren met stoofgerechten.

 • Duits & Lauret Extra Blond - Blond - 8,5%

  Duits & Lauret Extra Blond is een straf bitter blond bier. Niets van een zoete smaak die je bij een doorsnee Blond bier zou verwachten! Een bier met pit en een flinke prikkeling op de tong, extra hoppige nasmaak achterop de tong.

 • Duits & Lauret Houtgerijpte Rook Dubbelbock - Bock - 7,5%

  De geroosterde en gerookte moutsoorten geven dit bier zijn opvallende geur en kleur terwijl de aromatische hopsoorten en subtiele houttoetsen het bier volheid en diepgang verschaffen. Je proeft dat het bier op hout is gerijpt.

 • Duits & Lauret Kiem Lentebier - Bock - 6,5%

  Duits & Lauret Kiem Lentebier heeft een volle en frisse smaak en is een ideaal om te drinken bij beenham of spareribs. Kiem heeft een subtiele frisheid en een donker blonde kleur.

 • Duits & Lauret Stout - Stout - 6%

  Duits & Lauret Stout heeft geroosterde accenten en een mooie bitterheid.

 • Duits & Lauret Winterstout - Winter - 8,5%

  Deze zware winterwarmer verenigt al het mooie van de Duits & Lauret Stout met een krachtig mondgevoel en een verwarmende afdronk.

Bekijk alle Duits & Lauret merken

Nieuws over Duits & Lauret

 • Dutch Beer Challenge 2022 uitslag: 96 winnende bieren

  Tijdens de achtste editie van de Dutch Beer Challenge zijn 96 Nederlandse bieren in de prijzen gevallen. Er deden dit jaar een recordaantal van 550 bieren mee aan de belangrijkste Nederlandse biercompetitie. 

  28 apr 2022 bij Nieuws

 • Nederlands bier scoort tijdens Brussels Beer Challenge 2019

  Afgelopen maand zijn in Gent de winnaars bekendgemaakt van de 8e editie van Brussels Beer Challenge. Nederland wist met 21 bieren een medaille of certificaat te bemachtigen. 

  2 dec 2019 bij Nieuws

 • Bière de Garde Brune is het ABT bier van de maand

  Bière de Garde Brune van Fortbrouwerij Duits & Lauret is in augustus 2019 het ABT Bier van de maand. Bière de Garde is van oorsprong een Franse bierstijl.

  19 aug 2019 bij Nieuws

 • Winnaars Dutch Beer Challenge 2019

  De winnende bieren van de Dutch Beer Challenge 2019 zijn bekendgemaakt. In totaal vielen er 76 (speciaal)bieren in de prijzen tijdens de grootste bierverkiezing van Nederland.

  19 apr 2019 bij Nieuws

 • Nederlandse winnaars: Brussels Beer Challenge 2018

  De Brussels Beer Challenge is een jaarlijkse internationale bierwedstrijd. Deze Nederlandse brouwerijen wisten de jury te overtuigen met hun speciaalbieren.

  20 nov 2018 bij Nieuws

 • Beste Winterbier: Kaapse Klaas

  Klaas van Kaapse Brouwers is met ruime voorsprong winnaar geworden van de Beste Beoordeelde Winterbier-verkiezing van bierwebsite Bierista.nl. Het is een donker bier met 9,8% alcohol. 

  29 nov 2017 bij Nieuws

 • Winterbier-verkiezing is strijd Nederland - België

  De 15 finalisten voor Bierista’s Beste Beoordeelde Winterbier verkiezing zijn bekend. Uit een lange lijst bieren zijn vijftien kanshebbers geselecteerd.

  17 nov 2017 bij Nieuws

 • Bruut Bier "Gajes" beste bier op Dutch Beer Challenge 2016

  Gajes van bierbrouwerij Bruut bier uit Amsterdam is verkozen tot beste bier van Nederland 2016! Brand Zwaar Blond is tweede, Duits & Lauret Extra Blond werd derde.

  20 mei 2016 bij Nieuws

 • Dutch Beer Challenge 2016 uitslagen

  De uitslagen van de Dutch Beer Challenge 2016 zijn bekend. In totaal hebben 72 Nederlandse brouwerijen 239 verschillende bieren ingestuurd om deel te nemen aan deze Nederlandse bierwedstrijd.

  24 mrt 2016 bij Nieuws

 • PINT Bokbierfestival: Prijswinnaars

  Klein Duimpje Slobberbok is op het 38e PINT Bokbierfestival uitgeroepen tot Beste Bokbier van Nederland 2015.  Het festival vond plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

  26 okt 2015 bij Nieuws

 • Zie alle Duits & Lauret nieuwsberichten.

  Cookie instellingen