Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Emelisse

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Emelisse

Emelisse is een biermerk uit het Zeeuwse Kamperland dat regelmatig nieuwe recepten uit probeert. Emelisse heeft bieren zoals Dubbel, Blond en Herfstbok.

Emelisse header
Emelisse x Noarder Dragten NEIPA

Achtergrond Informatie

Emelisse bieren worden gebrouwen door in . Er zijn op dit moment 8 biermerken van Emelisse bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Emelisse is een biermerk uit het Zeeuwse Kamperland dat regelmatig nieuwe recepten uit probeert.

Alle Emelisse merken

 • Emelisse Blond - Blond - 6,8%

  In de smaak vinden we meloen en het tropische fruit terug naast een bittertje en zoetje. In de afdronk gaat het zoetje volledig over in een droog bittertje.

 • Emelisse Dubbel - Dubbel - 6,5%

  Hier vinden we tonen van donker fruit, kruiden en karamel.

 • Emelisse Herfstbok - Bock - 7%

  Emelisse Herfstbok is een mooi amberrood gekleurd bockbier. De geur is moutig met een gebrande toets. De eerste kennismaking is zoet. Later komen er tonen van chocolade naar boven.

 • Emelisse Imperial Russian Stout - Stout - 11%

  Tonen van zwarte chocolade en koffie zijn zonder probleem in dit harmonieuze bier terug te vinden, de rietsuiker verzacht het bittere karakter.

 • Emelisse Marshmallow Winterbier - Winter - 9%

  Emelisse Marsmallow winterbier is een speciaalbier waar je heerlijk van kunt genieten tijdens de koudere dagen. Bij elke slok lijkt de verwarming een beetje hoger te gaan.

 • Emelisse New England IPA - India Pale Ale - 5,5%

  Emelisse New England IPA heeft tonen van meloen, tropisch fruit en per. De afdronk is vriendelijk met een toets van sinaasappel. Een New England IPA is niet gefilterd en heeft een troebele uitstraling.

 • Emelisse Rozijnenbock - Vruchtenbock - 7,1%

  Voor de ingrediënten van Emelissen Rozijnenbock is gebruikgemaakt van: water, gerstemout, hop, Munchenermout, pilsmout, caramelmout en roggemout, nugget hop, rozijnen, steranijs en kaneel.

 • Imperial Doppelbock - Bock - 11,5%

  Imperial Doppelbock is een zeer zwaar bockbier en heeft een mooie, net geen witte schuimkraag. In het bier zijn tonen van karamel en chocolade te herkennen.

Bekijk alle Emelisse merken

Nieuws over Emelisse

 • Mitra bier van de maand augustus 2018

  New England IPA van Emelisse en Noarder Dragten is verkozen tot bier van de maand. Elke maand selecteert Mitra samen met Biermagazine een bier dat kans maakt om het bier van het jaar te worden.

  7 aug 2018 bij Nieuws

 • IJsselbock lekkerste bockbier van Nederland

  Op zaterdag 19 oktober 2013 is voor de 13e keer het "Lekkerste Bockbier van Nederland" gekozen. Van de 49 Nederlandse bockbieren kwam Bronckhorster IJsselbock van brouwerij Rodenburg als lekkerste bockbier uit de test.

  23 okt 2013 bij Nieuws

 • Zie alle nieuwsberichten.