Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Emelisse Winterbier met een alcoholpercentage van 9%

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Emelisse Marshmallow Winterbier

Emelisse Marshmallow Winterbier is een Winter met 9,0% alcohol. Emelisse Marshmallow Winterbier wordt gebrouwen door Brouwerij Emelisse in Goes.

Emelisse

Eigenschappen

Emelisse Marshmallow Winterbier is een winterbier met een alcoholpercentage van 9%. Het bier is gebrouwen door brouwerij Emelisse.

Smaak & Omschrijving

Emelisse Marsmallow winterbier is een speciaalbier waar je heerlijk van kunt genieten tijdens de koudere dagen. Bij elke slok lijkt de verwarming een beetje hoger te gaan.

De Emelisse brouwerij uit Kamperland, Zeeland, behoort al jaren lang tot de top van de Nederlandse speciaalbier bourwerijen. De kwaliteit van de bieren is altijd enorm hoog. Dit heerlijk donkere winterbier is de ideale drank na een winterse wandeling of schaatstocht.

Reviews

Nog geen reviews voor Emelisse Marshmallow Winterbier.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van Emelisse

 • Emelisse Blond - Blond - 6,8%

  In de smaak vinden we meloen en het tropische fruit terug naast een bittertje en zoetje. In de afdronk gaat het zoetje volledig over in een droog bittertje.

 • Emelisse Dubbel - Dubbel - 6,5%

  Hier vinden we tonen van donker fruit, kruiden en karamel.

 • Emelisse Herfstbok - Bock - 7%

  Emelisse Herfstbok is een mooi amberrood gekleurd bockbier. De geur is moutig met een gebrande toets. De eerste kennismaking is zoet. Later komen er tonen van chocolade naar boven.

 • Emelisse Imperial Russian Stout - Stout - 11%

  Tonen van zwarte chocolade en koffie zijn zonder probleem in dit harmonieuze bier terug te vinden, de rietsuiker verzacht het bittere karakter.

 • Emelisse New England IPA - India Pale Ale - 5,5%

  Emelisse New England IPA heeft tonen van meloen, tropisch fruit en per. De afdronk is vriendelijk met een toets van sinaasappel. Een New England IPA is niet gefilterd en heeft een troebele uitstraling.

 • Emelisse Rozijnenbock - Vruchtenbock - 7,1%

  Voor de ingrediënten van Emelissen Rozijnenbock is gebruikgemaakt van: water, gerstemout, hop, Munchenermout, pilsmout, caramelmout en roggemout, nugget hop, rozijnen, steranijs en kaneel.

Zie meer merken van Emelisse

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl