Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Guilty Monkey | Huurbrouwerij uit Gelderland

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Guilty Monkey

Guilty Monkey is een bierbrouwerij uit Zaltbommel (Nederland) die is opgericht in 2021. Deze brouwerij heeft 5 bieren in het assortiment.

Guilty Monkey bieren
Guilty Monkey Bokkige Aap Logo
Guilty Monkey Hazy Double IPA Logo

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Guilty Monkey

Guilty Monkey heeft 11 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Guilty Monkey!
 • Guilty Monkey Duikbootje - Wit - 5%

  Duikbootje heeft een frisse, fruitige smaak met een zoete ondertoon van Flügel. Het is een licht bier met een verfrissende afdronk.  

 • Guilty Monkey Weizen - Weizen - 6,2%

  Wat Guilty Monkey Weizen echt speciaal maakt, is de harmonie tussen klassieke weizenaroma’s en een tonen van exotisch fruit.

 • Guilty Monkey Hazy Double IPA - India Pale Ale - 7%

  Bij elke slok neemt deze ambachtelijke brouwkunst je mee op een avontuur voor je smaakpapillen, waarbij elke nuance en aroma een nieuw hoofdstuk in je bierervaring onthult. 

 • Guilty Monkey Witte Aap - Wit - 5%

  Witte Aap van Guilty Monkey is een heerlijk troebel witbier. Dit zachte, verfrissende bier heeft zijn smaak te danken aan de Cascade hop, speciale gist, tarwe-, pilsmout en de toevoeging van zoete sinaasappelschil. Drink de Witte Aap ijskoud, dan komt hij het allerbest tot zijn recht!

 • Guilty Monkey Tripel Aap - Tripel - 9,5%

  Tripel Aap van Guilty Monkey heeft een lichte en verfrissende smaak. Dit in combinatie met fruitige en kruidige tonen maakt het super smaakvol en is een perfecte keuze voor bierliefhebbers die houden van complexe en fruitige smaakprofielen.

 • Guilty Monkey IPA Aap - India Pale Ale - 6,6%

  IPA Aap heeft een prominente hopsmaak die varieert van dennenachtig en harsachtig tot citrusachtig en bloemig. De IPA Aap staat bekend om de complexe en gelaagde smaken, met een balans tussen bitterheid, zoetheid en subtiele hints van kruiden en fruitigheid.

 • Guilty Monkey Blonde Aap - Blond - 5,5%

  Guilty Monkey Blonde Aap heeft een moutige zoetheid met hints van honing en granen. Het heeft een fruitig bittere, maar zuivere en droge afdronk met een subtiele nasmaak. De Mosaic hop zorgt voor het ultieme zomergevoel.

 • Guilty Monkey NEIPA Aap - India Pale Ale - 5%

  In deze tropische NEIPA Aap ervaar je een geweldige smaakexplosie van citrus en hopbitterheid met tonen van ananas, mango, perzik en grapefruit. Met hints van honing en karamel is de balans van dit biertje weer in evenwicht.

Achtergrond informatie

Guilty Monkey is een brouwerij en biermerk uit Zaltbommel. De brouwerij is opgericht in 2021 en is mede 'dankzij' de Coronacrisis tot stand gekomen. De brouwerij is een initiatief van Xander en Oscar, zij brouwen AAP bieren in verschillende bierstijlen.

Lees ook

Xander over de oprichting: 'Ik was op zoek naar een nieuwe baan doordat ik door Corona mijn vorige baan als vertegenwoordiger in de bierwereld was verloren. Toen kwam ik met een sollicitatie aan bij Oscar, om te gaan werken als marketingmanager voor het bedrijf Shots. Dit bedrijf heeft de focus op intimiteitsproducten. Tijdens mijn sollicitatiegesprek hebben wij het daar eigenlijk helemaal niet over gehad, maar hadden we het over mijn passie, namelijk speciaalbier. Na een minuut of tien zei Oscar… Xander.. Je gaat het niet worden voor deze baan, maar ik heb nog wel een jongensdroom. Ik wil namelijk een bierbrouwerij hebben en dat wil ik doen met jou! En zo geschiedde het. Een paar maanden later was het zover en is de Guilty Monkey Brewery werkelijkheid geworden.'

Proeflokaal

Guilty Monkey is een huurbrouwerij, maar zij runnen wel een proeflokaal in Zaltbommel. In de toekomst hopen de mannen om een eigen brouwerij te kunnen realiseren.

Cookie instellingen