Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Guilty Monkey | Huurbrouwerij uit Gelderland

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Guilty Monkey

Guilty Monkey is een bierbrouwerij uit Zaltbommel (Nederland) die is opgericht in 2021. Deze brouwerij heeft 5 bieren in het assortiment.

Guilty Monkey bieren
Guilty Monkey logo

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Guilty Monkey

Er is bij ons geen uitgebreide informatie bekend over de biermerken van Guilty Monkey.

Voeg nu een bier toe van Guilty Monkey!

  Achtergrond informatie

  Guilty Monkey is een brouwerij en biermerk uit Zaltbommel. De brouwerij is opgericht in 2021 en is mede 'dankzij' de Coronacrisis tot stand gekomen. De brouwerij is een initiatief van Xander en Oscar, zij brouwen AAP bieren in verschillende bierstijlen.

  Lees ook

  Xander over de oprichting: 'Ik was op zoek naar een nieuwe baan doordat ik door Corona mijn vorige baan als vertegenwoordiger in de bierwereld was verloren. Toen kwam ik met een sollicitatie aan bij Oscar, om te gaan werken als marketingmanager voor het bedrijf Shots. Dit bedrijf heeft de focus op intimiteitsproducten. Tijdens mijn sollicitatiegesprek hebben wij het daar eigenlijk helemaal niet over gehad, maar hadden we het over mijn passie, namelijk speciaalbier. Na een minuut of tien zei Oscar… Xander.. Je gaat het niet worden voor deze baan, maar ik heb nog wel een jongensdroom. Ik wil namelijk een bierbrouwerij hebben en dat wil ik doen met jou! En zo geschiedde het. Een paar maanden later was het zover en is de Guilty Monkey Brewery werkelijkheid geworden.'

  Proeflokaal

  Guilty Monkey is een huurbrouwerij, maar zij runnen wel een proeflokaal in Zaltbommel. In de toekomst hopen de mannen om een eigen brouwerij te kunnen realiseren.