Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

De Prael Barleywine | Gerstewijn

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

De Prael Barleywine

De Prael Barleywine is een Gerstewijn met 9,6% alcohol. De Prael Barleywine wordt gebrouwen door Bierbrouwerij De Prael in Amsterdam.

De Prael - Barleywine

Eigenschappen

De Barleywine van brouwerij de Prael is een bitterzoete, roodkoperen triple. Alcoholpercentage van 9.6%. Het bier wordt gebrouwen door brouwerij De Prael.

Smaak & Omschrijving

Straf maar bitterzoet, vanwege het sinaasappel schilletje dat meegegist is. Het bier is wat stroperig en heel vol van smaak. Omdat het een straffe pint is, drink je hem niet snel weg. Het is dus geen doordrinkbier, je zou er ernstig in de olie van geraken.

Reviews

Nog geen reviews voor De Prael Barleywine.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van De Prael

 • De Prael Bitterblond - Blond - 5,7%

  Bitterblond is het doordrinkbier van de Prael naar Duitse stijl. Een bitter blond kenmerkt zich als een neutraal doch stevig bier. Door het gebruik van Tettnang hop komt aan het eind de lichte citrussmaak tot uiting in dit hoppig bittere bier. 

 • De Prael Herfstbok - Bock - 7,7%

  Een krachtig bier om de eerste herfst stormen te doorstaan. In de traditie van Nederlandse bokbieren valt dit bokbier op door haar stevige smaak. Zeker niet overdreven zoet!

 • De Prael Lentebok - Lentebok - 6,6%

  Het is een zeer moutig bier dat licht zoetig maar door zijn hop vooral bloemige geuren geeft. Een fris bier voor de lente of maar kan ook prima het hele jaar door gedronken worden. 

 • De Prael Tripel - Tripel - 7,5%

  Het paradepaardje van de Prael. Deze tripel volgens Belgische traditie waarin de koriander een dominante rol heeft gekregen is mild zoet en kruidig. 

 • De Prael Weizen - Weizen - 5,4%

  Weizen van Brouwerij de Prael is een tarwebier (witbier) of zoals de Duitsers zeggen ‘ein hefe weißen’ en is een zeer zacht fruitig bier. Kruidige geuren maar ook een zachte toon van banaan en kruidnagel is herkenbaar in dit type bier. De gist die zij hierin gebruiken is erg belangrijk voor de smaak van hun weizen. 

 • Doe Maar - Ale - 7,7%

  Kruidige en fruitige smaak

Zie meer merken van De Prael

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl