Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

De Prael Lentebok

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

De Prael Lentebok

De Prael Lentebok is een Bock, Lentebier, Lentebok met 6,6% alcohol. De Prael Lentebok wordt gebrouwen door Bierbrouwerij De Prael in Amsterdam.

Lentebok Brouwerij de Prael

Eigenschappen

Lentebok van Brouwerij de Prael is een moutig bier met bloemige geuren. Het is een lekker bier voor de lente. Het bier bevat een alcoholpercentage van 6.6%.

Smaak & Omschrijving

Het is een zeer moutig bier dat licht zoetig maar door zijn hop vooral bloemige geuren geeft. Een fris bier voor de lente of maar kan ook prima het hele jaar door gedronken worden. 

Het laatste nieuws van De Prael Lentebok

Bekijk meer nieuwsberichten.

Reviews

Nog geen reviews voor De Prael Lentebok.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van De Prael

 • De Prael Barleywine - Gerstewijn - 9,6%

  Straf maar bitterzoet, vanwege het sinaasappel schilletje dat meegegist is. Het bier is wat stroperig en heel vol van smaak. Omdat het een straffe pint is, drink je hem niet snel weg. Het is dus geen doordrinkbier, je zou er ernstig in de olie van geraken.

 • De Prael Bitterblond - Blond - 5,7%

  Bitterblond is het doordrinkbier van de Prael naar Duitse stijl. Een bitter blond kenmerkt zich als een neutraal doch stevig bier. Door het gebruik van Tettnang hop komt aan het eind de lichte citrussmaak tot uiting in dit hoppig bittere bier. 

 • De Prael Herfstbok - Bock - 7,7%

  Een krachtig bier om de eerste herfst stormen te doorstaan. In de traditie van Nederlandse bokbieren valt dit bokbier op door haar stevige smaak. Zeker niet overdreven zoet!

 • De Prael Tripel - Tripel - 7,5%

  Het paradepaardje van de Prael. Deze tripel volgens Belgische traditie waarin de koriander een dominante rol heeft gekregen is mild zoet en kruidig. 

 • De Prael Weizen - Weizen - 5,4%

  Weizen van Brouwerij de Prael is een tarwebier (witbier) of zoals de Duitsers zeggen ‘ein hefe weißen’ en is een zeer zacht fruitig bier. Kruidige geuren maar ook een zachte toon van banaan en kruidnagel is herkenbaar in dit type bier. De gist die zij hierin gebruiken is erg belangrijk voor de smaak van hun weizen. 

 • Doe Maar - Ale - 7,7%

  Kruidige en fruitige smaak

Zie meer merken van De Prael

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl