Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lindeboom | Bieren uit Neer

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lindeboom

Lindeboom bieren worden gebrouwen in Neer sinds 1870. Er vallen verschillende bieren onder het Lindeboom merk, zoals Pilsener, Radlers en meer.

Lindeboom bieren
Lindeboom Saison bier
Lindeboom Radler Citroen alcoholvrij

Achtergrond Informatie

Lindeboom bieren worden gebrouwen door Lindeboom Brouwerij in Neer. Er zijn op dit moment 8 biermerken van Lindeboom bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Alle Lindeboom merken

 • Lindeboom Citroen Radler 0.0 - Radler - 0%

  Lindeboom Citroen Radler 0.0 is lichtzoet en heeft een frisse smaak. Door deze combinatie is Lindeboom Citroen Radler 0.0 een echte aanrader.

 • Lindeboom Herfstbock - Bock - 6,5%

  Lindeboom Herfstbock is, met de pure smaak van vroeger, een aanwinst voor het bierlandschap. Vol met karakter van moutkaramel en een aangename moutzoetkracht in de nasmaak.

 • Lindeboom Kersen Radler - Biermix - 2%

  Lindeboom kersen Radler heeft een mild-hoppige smaak en een fris-zoete toets van amarena kers. Lindeboom Radler; de ultieme natuurlijke dorstlesser.

 • Lindeboom Kersen Radler 0.0 - Alcoholvrij - 0%

  Lidneboom Kersen Radler 0.0% is een combinatie van sprankelend alcoholvrij bier en kersenlimonade. De radler is lichtzoet en fris van smaak door de friszoete toets van de amarena kers.

 • Lindeboom Pilsener - Pils - 5%

  Lindeboom Pilsener heeft een hoppige, licht bittere smaak. Het is een sprankelend goudgeel fris pils, geroemd om zijn uitgebalanceerde hopsmaak. 

 • Lindeboom Radler Citroen - Biermix - 2%

  Lindeboom Radler Citroen heeft een frisse, zachte smaak met een zacht zuurtje.

 • Lindeboom Radler Mango - Radler - 2%

  Lindeboom Mango Radler 2.0 is een combinatie van het indeboom Pilsener gebrouwen met kristalhelder water uit eigen bron en sprankelende mangolimonade. Het kenmerkt zich door een mild-hoppige smaak met een fris-zoete toets van mango.

 • Lindeboom Saison - Saison - 5,8%

   Saison van Bierbrouwerij Lindeboom is een vlot drinkbaar bier, krachtig van smaak en met een mooie balans tussen een fris-fruitige body en een subtiel-hoppige afdronk.

Bekijk alle Lindeboom merken

Reclames van Lindeboom

Bekijk alle bierreclames.

Nieuws over Lindeboom

 • Lindeboom lanceert nieuwe smaak: Lindeboom Radler Mango 2.0

  Lindeboom Bierbrouwerij uit Neer heeft haar portfolio uitgebreid met een nieuwe smaak: Lindeboom Radler Mango 2.0. Het is een biermix perfect voor de warme dagen.

  5 apr 2024 bij Nieuws

 • Lindeboom Bierbrouwerij eert Limburgse biercultuur met unieke vastelaoveseditie

  Lindeboom Bierbrouwerij, met trots gevestigd in Limburg, brengt een eerbetoon aan de rijke Limburgse biercultuur met de lancering van een bijzondere Vastelaoveseditie van hun traditioneel gebrouwen pilsener.

  9 jan 2024 bij Nieuws

 • Lindeboom Radlers in een nieuw jasje

  Lindeboom heeft een restyling van hun Radlers doorgevoerd. De Lindeboom Citroen Radler en Lindeboom Kersen Radler hebben een nieuw uiterlijk, maar zijn onveranderd lekker, dorstlessend en doordrinkbaar.

  20 apr 2023 bij Nieuws

 • Lindeboom Bierbrouwerij scoort op prestigieuze bierwedstijd

  Lindeboom Bierbrouwerij heeft tijdens de World Beer Awards 2022. Drie van hun bieren werden verkozen tot 'beste van Nederland' en deze doen later deze maand mee aan de finale.

  10 aug 2022 bij Nieuws

 • Lindeboom brouwt het 'beste pils van Nederland 2022'

  Lindeboom Pilsener is tijdens de Dutch Beer Challenge verkozen tot 'beste pils van Nederland 2022'. Het bier won goud in de categorie 'Blond: Pils'.

  29 apr 2022 bij Nieuws

 • Dutch Beer Challenge 2022 uitslag: 96 winnende bieren

  Tijdens de achtste editie van de Dutch Beer Challenge zijn 96 Nederlandse bieren in de prijzen gevallen. Er deden dit jaar een recordaantal van 550 bieren mee aan de belangrijkste Nederlandse biercompetitie. 

  28 apr 2022 bij Nieuws

 • Lindeboom eerste Slow Brewer van Nederland

  Lindeboom Bierbrouwerij is sinds deze week de eerste en enige bierbrouwerij van Nederland met de titel Slow Brewer. Het keurmerk werd afgelopen woensdag uitgereikt.

  18 mrt 2022 bij Nieuws

 • Lindeboom wint zeven medailles op World Beer Awards 2021

  Lindeboom Brouwerij uit Neer is flink in de prijzen gevallen tijdens de World Beer Awards 2021. De brouwerij wist met zeven bieren een medaille in de wacht te slepen.

  9 sep 2021 bij Nieuws

 • Europa's beste bockbier is Lindeboom Bock

  Lindeboom Bock is met goud gewaardeerd in de competitie van de European Beer Star Awards 2020. Lindeboom verdiende ook in 2016 goud en won zilver in 2019.

  12 nov 2020 bij Nieuws

 • Alcoholvrij bier in bijna alle Eredivisie stadions te koop

  Alcoholvrij bier heeft ook in de Nederlandse voetbalstadions een voet aan de grond inmiddels. We deden onderzoek naar het bieraanbod in de Eredvisie en vonden dat er nog maar een klein aantal clubs geen alcoholvrij bier aan zijn supporters aanbiedt.

  20 dec 2019 bij Nieuws

 • Nederlands bier scoort tijdens Brussels Beer Challenge 2019

  Afgelopen maand zijn in Gent de winnaars bekendgemaakt van de 8e editie van Brussels Beer Challenge. Nederland wist met 21 bieren een medaille of certificaat te bemachtigen. 

  2 dec 2019 bij Nieuws

 • Welk bier is het populairst in jouw gemeente?

  Er is opnieuw onderzoek gedaan naar het meest getapte bier per gemeente. In de meeste Nederlandse gemeentes wordt in het merendeel van de gevallen Heineken getapt, maar daar zijn zeker uitzonderingen op. 

  17 sep 2019 bij Nieuws

 • Zie alle Lindeboom nieuwsberichten.

  Cookie instellingen