Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Woerdens Bockbierfestival | Bierfestival | Proeverij

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Woerdens Bockbierfestival

Tijdens het 8ste Woerdens Bockbierfestival zullen 25 kleinere (Streek)brouwerijen hun bockbier presenteren.

Woerdens Bockbierfestival
Texelse bierbrouwerij
Broeder Jacob brouwerij logo

Woerdens Bockbierfestival 

Het Woerdens Bockbierfestival wordt georganiseerd door Stichting Promotie Speciaalbier Woerden (SPSW). Deze stichting heeft tot doel het promoten van speciaalbier van kleine (streek)brouwerijen bij een groter publiek. SPSW is opgericht door Peter de Vries en Monique van der Pol (eigenaren en oprichters van Drinkerij 't Bierhuys en de Bierhuys-winkel in Woerden) en later aangevuld met Jaco Kazius van Kaziusvormgeving ook uit Woerden.

Op het festival zullen 25 kleinere (streek)brouwerijen hun bockbier presenteren. Er wordt geproefd uit proefglazen die bij de entree gekocht kunnen worden.

In een sfeervolle herfstige ambiance kun je met muntjes de verschillende bockbieren proeven. Omdat bier natuurlijk hongerig maakt zorgen plaatselijke ondernemers voor hapjes en kleine gerechten met bereid met bockbier. Denk hierbij aan worst met bockbier, bier-ijs en stoofvlees met bockbier begeleid met een bockbierbroodje.

De vorige edities van het festival waren in Kasteel Woerden. Deze achste edite wordt gehouden op het Exercitieveld, aan de overkant van het kasteel. Het Exercitieveld is 3 minuten lopen van station Woerden.

Voor meer info: http://spsw.nl

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen