Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

TAPT Festival Vlissingen 2022 | Bierfestival

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

TAPT Festival Vlissingen 2022

Een VerbazingWeekend goed feestje in Vlissingen voor iedereen die houdt van gezelligheid. Geniet, speel, relax en dans onder het genot van de lekkerste drankjes en hapjes!

Tapt Festival Vlissingen 2022
Logo Brouwerij Pronck
Dutch Bargain bieren

TAPT Festival Vlissingen 2022

TAPT staat bekend als hét festival voor iedereen die houdt van een drankje, een hapje en wellicht een spelletje.

Deze editie van het TAPT Festival in Vlissingen wordt gehouden op de Jan Weugkade in Vlissingen. De Jan Weugkade ligt aan het water, je kunt daardoor tijdens dit bierfestival ook nog genieten van een leuk uitzicht. Het is de perfecte plek om lekker te komen genieten van een paar speciaalbiertjes. 

In tegenstelling tot andere bierfestivals, is enige kennis van speciaalbieren geen vereiste om te genieten. Op het festival wordt podium gegeven aan maar liefst 12 brouwerijen, waaronder namen als Brouwerij ’t IJ, Jopen en Gebrouwen door Vrouwen. 

Activiteiten

Aangezien de meeste TAPT-festivals in de vroege uurtjes al beginnen, wordt er uitermate goed voor de bezoekers gezorgd. Zo is er een ruim aanbod aan lekker eten te verkrijgen en kunnen bezoekers deelnemen aan verschillende activiteiten. Denk hierbij aan een ouderwets potje jeu-de-boules, een niet zo silent disco en natuurlijk een fanatieke beer bingo.

(Openings)tijden

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen