Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Deventer Bierfestival | Bierevenement in Overrijsel

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Deventer Bierfestival 2023

Het Deventer Bierfestival is een bierevenement op het stadsplein Grote Kerkhof in Deventer, dat plaatsvindt op verschillende data, waaronder 19 augustus 2023 en 7 oktober 2023. Bierliefhebbers kunnen er genieten van diverse bieren en meer.

Deventer Bierfestival
Brouwerij Berghoeve header
vet en lazy mannen aan de maas

Deventer's Bierfestivals

Het Deventer Bierfestival is een populaire bierevenenement dat op meerdere data plaatsvindt, waaronder de gezellige zaterdagen van 19 augustus en 7 oktober 2023. Het festival wordt gehouden op stadsplein Groter Kerkhof in Deventer. Het evenement is van 15:00 tot 22:00. Het beste van alles is dat het Deventer Bierfestival gratis toegankelijk is voor alle leeftijden, zodat iedereen kan genieten van de gezellige sfeer en de heerlijke bieren. 

Deelnemers aan het festival kunnen genieten van bieren van meer dan 15 verschillende brouwerijen, elk met hun eigen specialiteit en smaken. Dit evenement is een paradijs voor bierliefhebbers en biedt de gelegenheid om nieuwe bieren te ontdekken en te proeven!

Dus, als je bierliefhebber bent of gewoon opzoek bent naar een gezellige smaakvolle dag uit, zet het Deventer Bierfestival in je agenda en kom langs op het stadspein Grote Kerkhof in Deventer. Voor meer informatie en updates kun je terecht op de officiële website www.deventerbierfestival.nl.

(Openings)tijden

Zaterdag 19 augustus van 14:00 tot 22:00 uur
Zaterdag 07 oktober van 14:00 tot 22:00 uur

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Te drinken bieren

Zie meer merken

Zie minder merken

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen