Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Troost Oud West | Proeflokaal

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij Troost Oud West

Brouwerij Troost Oud West is een bierbrouwerij uit Amsterdam (Nederland) die is opgericht in 2018. Deze brouwerij heeft 10 bieren in het assortiment.

Brouwerij Toost Oud West
Brouwerij Troost Logo

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Brouwerij Troost Oud West

Brouwerij Troost Oud West heeft 10 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Brouwerij Troost Oud West!
 • Bammetjes Bier - Weizen - 4,5%

  Bammetjes Bier smaakt als een echte Weizen. Dit Weizen biertje heeft een zomers karakter dat door haar bijzondere receptuur een lichte gisttroebel en een hint van banaan heeft.

 • Pieper bier - Pale Ale - 4,7%

  Pieper Bier heeft een hele unieke smaak. Naast de gebruikelijke ingredienten van het bier wordt een deel van het mout vervangen door aardappels.  Door de neutrale smaak van de aardappels komt de hopsmaak sterker naar voren. Hierdoor proef je een bloemige bitter die door kenners wordt vergeleken met een Pale Ale. Het bier is lichter van kleur dan een traditionele Pale Ale.

 • Troost Honingblond - Blond - 7%

  Hartverwarmend honingblond bier, gemaakt met Honing van de Koning uit Amsterdam. Net iets steviger qua alcohol, met een fijne zoete kick van de honing. Het bier heeft een fris-droge afdronk.

 • Troost Cerveza Extraordinaria - Mexicaans - 4,5%

  Cerveza Extraordinaria is een buitengewoon Mexicaans bier, gebrouwen onder de Hollandse zon. Door Citrahop en veel liefde proef je meer dan wat je van de Mexicanen gewend bent. Vergeet het citroentje niet!

 • Panorama Schotwond - Winter - 7%

  Het winterbier ruikt naar karamel met fruitige zijtonen. De smaak is rond, zacht en lekker zoetig dit komt door de mout die er is gebruikt voor het bier, de geuren die je ruikt komen ook terug in de smaak. De afdronk van dit Proost bier is warm, vol en lichtelijk bitter.

 • Troost Club Tropicana - Berliner Weisse - 4,5%

  Club Tropicana heeft een lichtzurige smaak met toetsen van verschillende soorten fruit. Dit zijn lychee, passievrucht, kiwi, mango en mandarijn.

 • Troost IPA - India Pale Ale - 6,5%

  Amerikaanse hoppen Ammarillo en Cascade zijn typisch voor een Amerikaanse I.P.A., net als de gist. Dit bier is donkerblond, heeft een bloemige geur en een ronde bitterheid.

 • Friethoes Schillenbier - Weizen - 4,7%

  Friethoes Schillenbier is een Weizenachtig bier gemaakt van onder andere aardappelschillen. Het bier bevat 4,7% alcohol en wordt gebrouwen door Brouwerij Troost uit Amsterdam.

Niet meer gebrouwen door Brouwerij Troost Oud West

Achtergrond informatie

Brouwerij Troost Oud West

De derde vestiging, Brouwerij Troost Oud West heeft haar deuren geopend in april 2018 en is gevestigd aan de levendige Bilderdijkstraat. Het kleine zusje van Troost de Pijp en Westergas heeft geen ruimte voor haar eigen brouwerij. Des te indrukwekkender zijn de tanks boven de bar die het mogelijk maken om al hun bieren vers van de tap te kunnen proeven. Deze tanks worden afgevuld met hun eigen tankwagen vanuit de brouwerij op het Westergasterrein. Natuurlijk vind je ook hier hun distillaten. De Gin, Jonge/Oude Jenever is los of in een cocktail te bestellen!

Lees ook

Menu

Bij bier moet goed gegeten worden en dat kan ook bij Brouwerij Troost. De keuken van Brouwerij Troost Oud West is open tot 22:30 uur om de lekkerste hamburgers, steaks, salades, bitterballen, flammkuchen, nacho’s, cheesecakes en nog heel veel meer voor je te maken.

Brouwerij Troost Oud West in het nieuws