Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwers bieren van Albert Heijn | Pils en radlers

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwers

Brouwers bier is het exclusieve biermerk van Albert Heijn. Naast Pilsener vind je hier alle Brouwers merken, zoals Brouwers Radler en ook alcoholvrij.

Brouwers bieren
Brouwers Cerveza Fresca in de woestijn
Brouwers Pilsener

Achtergrond Informatie

Brouwers bieren worden gebrouwen door Brouwers Bier in Zaandam. Er zijn op dit moment 5 biermerken van Brouwers bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Brouwers kopen

Alle Brouwers merken

 • Brouwers Bockbier - Herfstbok - 6,5%

  Brouwers Bockbier is een speciaalbier met 6,5% alcohol. Het is een vol seizoensbier met een zoete smaak. Het bier is heerlijk doordrinkbaar op een herfstige dag. 

 • Brouwers Cerveza Extra - Lager - 4,6%

  Brouwers Cerveza Extra is een lichtzoet lager bier in de Mexicaanse stijl. In tegenstelling tot Corona is er echter geen maïs gebruikt in het brouwproces. 

 • Brouwers Cerveza Fresca - Lager - 5,9%

  Brouwers Cerveza Fresca is een verfrissend lager bier met tonen van tequila. 

 • Brouwers Pilsener - Pils - 4,8%

  Brouwers Pilsener heeft een uitgesproken en toch frisse smaak. En de bijzondere smaak maakt Brouwers een speciaal pilsener. Brouwers Pilsener werd in eerste instantie in opdracht van Albert Heijn gebrouwen door Bavaria en bevatte het pils 4,8% alcohol. Sinds het voorjaar van 2018 bevat het pils 5% alcohol en wordt het vermoedelijk gebrouwen door de Grolsch Brouwerij.   In de brouwerij werd gebruikgemaakt van 'dryhopping', een extra stap in het proces dat Brouwers bier een sterker hoparoma geeft. Er is gekozen voor zowel een pilsmout als een donkerder soort mout. Daarmee heeft Brouwers Pilsener een robuuste smaak én het geeft het bier een diepe koperen kleur. Ander recept sinds 2020 In 2020 is het recept van het Brouwers Pils aangepast. Het bier kreeg een ander alcoholpercentage (4,8%) en het is onduidelijk of het hierboven genoemde dryhopping proces nog wordt toegepast.

 • Brouwers Pilsener 0.0% - Alcoholvrij - 0%

  Brouwers Pilsener 0.0% is het alcoholvrije huisbier van Albert Heijn. Dit alcoholvrije bier zit boordevol karakter en heeft een robuuste smaak. 

Bekijk alle biermerken.

Nieuws over Brouwers

 • Twee nieuwe zomerse Brouwers bieren gelanceerd

  Brouwers Bieren heeft twee nieuwe varianten op de markt gebracht. De bieren Brouwers Cerveza Extra en Brouwers Cerveza Fresca zijn ideaal voor de zomer.

  16 mrt 2023 bij Nieuws

 • Bier in Nederland bevat onkruidverdelger

  Sommige bieren op de Nederlandse markt blijken de onkruidverdelger glyfosaat te bevatten. A Healthy Life deed een laboratoriumonderzoek met 31 bieren. 

  26 nov 2018 bij Nieuws

 • World Beer Awards 2018 uitslagen

  De winnaars van de World Beer Awards 2018 zijn bekendgemaakt. Verschillende Nederlandse brouwerijen wisten hoge ogen te gooien tijdens de grootste biercompetitie ter wereld.

  22 aug 2018 bij Nieuws

 • Meer laag alcoholische en 0.0% bieren bij Albert Heijn

  Albert Heijn maakt meer ruimte voor alcoholvrije en laag alcoholische bieren. Met meer dan 380 soorten bier heeft Albert Heijn de grootste selectie bieren in supermarktland.

  10 apr 2018 bij Nieuws

 • Brouwers Pilsener bij AH

  Brouwers Pilsener is de vervanger van Albert Heijn Pilsener. Brouwers bier was tussen 1978 en 1999 al het huismerk van AH. Dit bier smaakt echter heel anders en ziet er anders uit.

  21 jun 2016 bij Nieuws

 • Zie alle Brouwers nieuwsberichten.

  Cookie instellingen