Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Crooked Spider | Biermerk uit Wassenaar

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Crooked Spider

Crooked Spider is een biermerk afkomstig van brouwerij Crooked Spider die gevestigd is in Wassenaar. De brouwerij is één van de kleinste brouwerijen in Nederland. 

Crooked Spider
RIS van Crooked Spider

Achtergrond Informatie

Crooked Spider bieren worden gebrouwen door Crooked Spider in Wassenaar. Er zijn op dit moment 5 biermerken van Crooked Spider bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Crooked Spider is een biermerk afkomstig van brouwerij Crooked Spider die gevestigd is in Wassenaar. De brouwerij is één van de kleinste brouwerijen in Nederland. 

Alle Crooked Spider merken

 • Crooked Spider American Amber - Amber - 6,5%

  De smaak van de American Amber is fruitig, hoppig en geroosterd. Het bevat een fruitige bitterheid.

 • Crooked Spider Blonde d'été - Blond - 4,7%

  Blonde d’été is een zomers blond bier van 4,7%, gebrouwen met Franse Aramis hop, koriander en citroengras.

 • Crooked Spider California Gold - Lager - 5,5%

  California Gold is een goed gehopt, goudkleurig bier op Amerikaanse leest geschoeid. Met zijn frisse citrusaroma een dorstlesser van jewelste.

 • Crooked Spider R.I.B.A.C.S - Stout - 10,5%

  RIBACS is een bier van Crooked Spider en staat voor Russian Imperial Barrel Aged Christmas Stout. Het is een pikzwarte stout die heeft gerijpt op verschillende vaten. Brouwer Niels Beekhuizen brouwt de bieren ieder jaar tussen kerst en Oud & Nieuw en laat ze vervolgens rijpen op houten vaten.

 • Crooked Spider Russian Imperial Stout - Stout - 9,6%

  Deze Russian Imperial Stout van Crooked Spider kenmerkt zich door een volle body, een droge bitterheid en door aroma's van donker fruit, gebrande mout, chocolade en koffie.

Bekijk alle biermerken.

Nieuws over Crooked Spider

 • Nederlands bier scoort tijdens Brussels Beer Challenge 2019

  Afgelopen maand zijn in Gent de winnaars bekendgemaakt van de 8e editie van Brussels Beer Challenge. Nederland wist met 21 bieren een medaille of certificaat te bemachtigen. 

  2 dec 2019 bij Nieuws

 • Opnieuw Goud voor Russian Imperial Stout van Crooked Spider

  Tijdens de Brussels Beer Challenge is de Russian Imperial Stout van de Wassenaarse brouwerij Crooked Spider op 18-11-2019 opnieuw als beste uit de bus gekomen.

  26 nov 2019 bij Nieuws

 • Beste Nederlandse Russian Imperial Stout komt uit Wassenaar

  De Russian imperial stout van brouwerij Crooked Spider uit Wassenaar is op 18 april jongstleden bekroond met een gouden medaille tijdens de Dutch Beer Challenge.

  23 apr 2019 bij Nieuws

 • R.I.B.A.C.S. van Crooked Spider binnenkort verkrijgbaar

  Eenmaal per jaar, tussen kerst en Oud & Nieuw brouwt Niels Beekhuizen, brouwer van brouwerij Crooked Spider, een zeer speciaal bier. Een op vat gerijpte Russian Imperial Stout.

  17 nov 2018 bij Nieuws

 • Crooked Spider wint bij Beer Awards

  De Wassenaarse brouwerij Crooked Spider is deze week bekroond met meerdere prijzen tijdens de “Beer Awards” in Engeland. Van de zes ingezonden bieren kwamen er maar liefst vijf terug met een certificaat.

  19 okt 2017 bij Nieuws

 • Crooked Spider opnieuw in de prijzen!

  De kleinschalige bierbrouwerij Crooked Spider uit Wassenaar heeft op 15 januari jl. alweer een 1e prijs in de wacht gesleept. RIBACS eindigde bovenaan in de verkiezing tot het beste winterbier.

  19 jan 2017 bij Nieuws

 • Beste Zomerbier van Zuid-Holland

  De brouwer van Crooked Spider uit Wassenaar heeft afgelopen zaterdag in Hillegom de eerste prijs gewonnen met een nieuw zomerbier. “Blonde d’été” is een zomers blond bier van 4,7%, gebrouwen met Franse Aramis hop, koriander en citroengras.

  22 jun 2016 bij Nieuws

 • Zie alle Crooked Spider nieuwsberichten.