Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Othmar | Biermerk uit Oostmarsum

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Othmar

Othmar is een biermerk afkomstig van brouwerij Ootmarsummer die gevestigd is in Oostmarsum. Sinds 1999 is brouwerij Oostmarsummer volop bier aan het brouwen.

Othmar Bier
Othmar Bock
othmar Rauch bier in glas

Achtergrond Informatie

Othmar bieren worden gebrouwen door Ootmarsummer Bierbrouwerij Heupink & Co in Ootmarsum. Er zijn op dit moment 6 biermerken van Othmar bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Othmar is een biermerk afkomstig van brouwerij Ootmarsummer die gevestigd is in Oostmarsum. Sinds 1999 is brouwerij Oostmarsummer volop bier aan het brouwen.

Othmar kopen

Alle Othmar merken

 • Othmar Bock - Bock - 6,7%

  De Othmar Bock is een traditioneel ondergistend Bockbier, gebrouwen naar een oud recept. Hij is gematigd zoet, met een hint van karamel, daarnaast iets kruidig en bitter. Over het algemeen een volmondig bier.

 • Othmar Goud - Pils - 5,3%

  De Othmar Goud is een ongefilterde Pilsener van lage gisting. Gebrouwen met meer aromahop, waardoor er een volle smaak gecreëerd wordt. Door minder bitterhoppen te gebruiken, is de Othmar Goud niet al te bitter en neigt hij een beetje naar een Blond bier.

 • Othmar Pilsner - Pils - 5%

  De Othmar Pilsner is een doordrinkbaar bier, maar toch vol van smaak en heerlijk fris. Vanwege het lange lageren is de pilsner mooi gerijpt en redelijk helder. Door dezelfde type hop op verschillende tijden toe te voegen is het  bier verfijnd en met een geheel eigen karakter.

 • Othmar Rauch - Rook - 6,2%

  Doordat de mout van dit ondergistende Rauchbier gerookt is boven beukenhout, is een speciale smaak ontstaan voor de echte bierliefhebber. Een uniek bier met intens karakter. 

 • Othmar Session IPA - India Pale Ale - 2,9%

  De Othmar Session IPA is een laag alcoholisch fris en fruitig bier met een aanwezige bitterheid. Door de verschillende exotische hopsoorten die bekend staan om hun volle fruittinten en de specifieke bittereigenschappen, is dit lichte bier ideaal voor de warme zomerdagen.

 • Othmar Weizen - Weizen - 5,8%

  De Othmar Weizen is een bier van hoge gisting, waarbij de specifiek geselecteerde gist zorgt voor de typische Weizen smaak. Een vol, romig tarwebier waarbij de bitterhoppen zorgen voor de extra frisheid.

Bekijk alle biermerken.

Nieuws over Othmar

 • Nederlands bier scoort tijdens Brussels Beer Challenge 2019

  Afgelopen maand zijn in Gent de winnaars bekendgemaakt van de 8e editie van Brussels Beer Challenge. Nederland wist met 21 bieren een medaille of certificaat te bemachtigen. 

  2 dec 2019 bij Nieuws

 • Othmar Bier uit Ootmarsum wint Zilver tijdens Internationale Biercompetitie

  Zilveren medaille voor Othmar Bier tijdens de prestigieuze biercompetitie European Beer Star. Othmar Rauch wist na het goud van vorig jaar het zilver te bemachtigen.

  13 nov 2019 bij Nieuws

 • Nederlandse winnaars: Brussels Beer Challenge 2018

  De Brussels Beer Challenge is een jaarlijkse internationale bierwedstrijd. Deze Nederlandse brouwerijen wisten de jury te overtuigen met hun speciaalbieren.

  20 nov 2018 bij Nieuws

 • Nederlandse winnaars European Beer Star 2018

  De European Beer Star is een jaarlijks terugkerende competitie waarbij de beste speciaalbieren worden verkozen. Nederland heeft dit jaar buitengewone resultaten weten te behalen.

  15 nov 2018 bij Nieuws

 • Othmar bier uit Ootmarsum bij Europese top!

  De jonge Ootmarsumse bierbrouwerij heeft na vele andere successen nu met hun Rauchbier de Gouden plak gewonnen tijdens de European Beer Star competitie in Neurenberg, Duitsland.

  15 nov 2018 bij Nieuws

 • World Beer Awards 2018 uitslagen

  De winnaars van de World Beer Awards 2018 zijn bekendgemaakt. Verschillende Nederlandse brouwerijen wisten hoge ogen te gooien tijdens de grootste biercompetitie ter wereld.

  22 aug 2018 bij Nieuws

 • Brussels Beer Challenge 2017

  Dit jaar was de zesde editie van de Brussels Beer Challenge. Ook nu werd er gedurende drie dagen, door een vakkundige jury van 80 internationale bierkenners, zorgvuldig gecontroleerd en geproefd. 

  22 nov 2017 bij Nieuws

 • Zie alle Othmar nieuwsberichten.