Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierfestival Kannen & Kruiken breidt uit

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierfestival Kannen & Kruiken breidt uit

23 mei 2017 om 11:55

Het speciaalbier- en wijnfestival Kannen & Kruiken breidt in het tweede jaar van het bestaan uit naar drie steden.

Het festival is dit jaar te bezoeken in Rotterdam, Amersfoort en Maastricht.

Speciaalbier- en wijnfestival Kannen & Kruiken breidt uit naar drie steden

Bier- en wijnliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan spannende brouwsels en smaakvolle wijnen. Een goede bodem voor al dat lekkers kan men leggen bij de verschillende mobiele keukens.

De tofste bands en DJ's voorzien een bijpassende soundtrack van een heerlijke festivaldag. De toegang is gratis.

Bier en wijn

Kannen & Kruiken is een waar bierwalhalla. Saison, blond, dubbel, tripel, pale ale, IPA, kriek, pils, bock, stout, porter, witbier, weizen, radler, alcoholarm en alcoholvrij: het is er allemaal. Daarnaast zijn er ook zeldzame vintage specials. Gegarandeerd dat het hart van menig 'beer geek' daar sneller van gaat kloppen.

Naast bier is er ook op wijngebied veel te beleven. Op Kannen & Kruiken proef, nip en geniet men volop van de godendrank. Weet je echt helemaal niets van Europese klassiekers en Nieuwe Wereldwijnen en wil je ein-de-lijk eens de inner-wijnconnaisseur in jezelf channelen? De Kannen & Kruiken sommeliers vertellen je met alle liefde over de verschillende smaken en wijnhuizen.

Eten en muziek

Bezoekers kunnen zich tonnetje rond eten bij de leukste mobiele keukens uit het land. Zij schotelen overheerlijk vers en ambachtelijk eten voor. Op het menu staan onder andere vullende maaltijden, lichte snacks en verrukkelijke borrelhapjes. Om je vingers bij af te likken!

En hoe relaxt is het om met de zon op je bol en een speciaalbiertje of wijn in de hand lekkere tunes te horen! Daarom wordt er een arsenaal aan te gekke bands en DJ's uitgerukt om te voorzien van het nodige vertier.

Lees ook

Wanneer?

Kannen & Kruiken Rotterdam: 15 t/m 18 juni, Het Park

Kannen & Kruiken Amersfoort: 10 t/m 13 augustus, Burgemeester Brouwerplantsoen

Kannen & Kruiken Maastricht: 17 t/m 20 augustus, Griendpark

Meedoen?

Kannen & Kruiken werkt graag samen met lokale partijen. Dus wil je met jouw restaurant laten zien aan wat je in huis hebt? Of speel je in een toffe band waarvan iedereen het verdient om jouw te mogen horen? Meld je aan via www.kannenkruiken.nl.

Festival Kannen & Kruiken