Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Deventer Winterbier Festival 2019 | Bierfestival | Bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Deventer Winterbier Festival 2019

Nederlands' mooiste winterbieren komen naar Deventer! De 6 beste speciaalbierbrouwers tappen in Fooddock de lekkerste winterbiertjes.

Deventer Winterbier Festival 2019

Deventer Winterbier Festival 2019

Ook in 2019 brengt Fooddock Nederlands' mooiste winterbieren naar Deventer! Na het succes van de afgelopen editie, organiseren we zaterdag 26 januari voor de tweede keer het Deventer Winterbier Festival!

De 5 beste brouwers tappen in ons vernieuwde Pakhuis hun lekkerste winterbiertjes. En bij onze smaakmakers haal je de gerechten die daar het beste bij passen. Da's dubbel genieten dus.

De brouwers

-Jopen
-Brouwerij de Molen
-DAVO
-Frankendael Brewing
-Rock City Brewing
-Gulpener

Muziek

Ze stonden eerder al op de Zwarte Cross en Mañana Mañana, maar nu zorgen ze voor de gezelligheid tijdens het Deventer Winterbier Festival! The Cowpokes spelen de tofste bluegrass, Amerikaanse Folk en country. Op hun eigen oorspronkelijke wijze vertolken ze de prachtige traditionals, met meerstemmige zang, gitaar, banjo en mandoline.

Gratis Festival

Het Deventer Winterbier festival is gratis toegankelijk voor iedereen. De bieren kunnen door middel van consumptiemunten betaald worden. Tot de 26e!

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties