Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bronckhorster Angus Tripel gebrouwen door brouwerij Rodenburg

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bronckhorster Angus Tripel

Bronckhorster Angus Tripel is een Tripel met 8,5% alcohol. Bronckhorster Angus Tripel wordt gebrouwen door Bronckhorster Brewing Company in Rha.

Bronckhorster Angus Tripel
Bronckhorster Angus Tripel
Bronckhorster Angus Tripel

Eigenschappen

Bronckhorster Angus Tripel is een bier van hoge gisting, met een alcoholpercentage van 8,5%.

Aanbiedingen en prijzen van Bronckhorster Angus Tripel

Actueel zijn er geen Bronckhorster Angus Tripel aanbiedingen . De prijs van een liter Bronckhorster Angus Tripel is ongeveer €8,45.

Smaak & Omschrijving

De amberkleurige Angus Tripel heeft een ferme, doch ronde smaak. Het rijke bier geeft de tong een fluweelzachte streling. In deze heerlijke Angus Tripel is de kracht van de Schotse Hooglander bijna te proeven.

Een krachtig staaltje brouwperfectie voor de bierliefhebber die versterking zoekt. Deze tripel heeft een ronde smaak in een donker kader, met een fluweelzachte streling van de tong en een vredig gevoel van weldaad.

Reviews

Nog geen reviews voor Bronckhorster Angus Tripel.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van Bronckhorster

 • Bronckhorster ALTernative - Alt - 6,5%

  Bronckhorster ALTernative is zacht en rijk aan smaak. Met een vleugje honing en karamel. Je ruikt eigenlijk meteen het rook achtige geur en daarna de karamel. ALTernative heeft ergens ook een frisheid in de smaak, maar het rokerige overheerst en blijft vrij lang hangen.

 • Bronckhorster Brok in de Keel - Bock - 8,5%

  Brok in de Keel is een zoet, moutig en kruidig bier maar ook eentje met een afdronk van karamel en rozijnen. Het donkerkleurige bier heeft een geur van gedroogd fruit en karamel. 

 • Bronckhorster Eigenweiss - Weizen - 5%

  Dit koolzuurrijke product wordt op de Duitse manier gebrouwen en voldoet daarom aan alle strenge voorwaarden van het 'Rheinheitsgebot'. Het heeft toch een eigenwijze smaak van de brouwers in Rha.

 • Bronckhorster Hooge Heeren - Pils - 5%

  De wereldberoemde Saaz-hop geeft dit ongefilterde bier het karakter van pils, maar wel met een deftige, fruitige nasmaak.

 • Bronckhorster HOP into WINTER - Gerstewijn - 10%

  Bronckhorster Hop into Winter is een seizoensbier, een gerstewijn, ofwel barley wine, die je de hele winter door verwarmt. Bronckhorster Hop into Winter is diep, rijk en krachtig van smaak.

 • Bronckhorster Hoptimist - India Pale Ale - 9,5%

  Bronckhorster Hoptimist heeft een volle, hoppige en ronde nasmaak.

 • Bronckhorster IJsselbock - Bock - 7%

  Bronckhorster IJsselbock is een puur bier en vol van smaak. Het bier bevat geen toegevoegde suikers of karamel. Het leuke is dat dit bier wel cleane mounttonen heeft, met een karamelsmaak. Dit wisselt zich af met weelderige fruitige aroma's.

 • Bronckhorster Lentebier - Bock - 7,5%

 • Bronckhorster Nightporter - Stout - 8%

  Bronckhorster Nightporter bier heeft een krachtige geur van gebrand en gerookt mout, bittere chocolade en koffie. Dit bier heeft een volle, bittere en iets rokerige nasmaak.

Zie meer merken van Bronckhorster

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties