Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bronckhorster Scrooge Dubbel

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bronckhorster Scrooge Dubbel

Bronckhorster Scrooge Dubbel is een Dubbel met 8,5% alcohol. Bronckhorster Scrooge Dubbel wordt gebrouwen door Bronckhorster Brewing Company in Rha.

Bronckhorster Scrooge Dubbel Flesjes
Bronckhorster Scrooge Dubbel

Eigenschappen

Bronckhorster Scrooge Dubbel is een donker bier wat rijk aan smaak is. Het is zo lekker dat je gierig wordt om het te delen.

Smaak & Omschrijving

De rijke smaak van deze Scrooge Dubbel maakt je gierig. Dit bovengistende bier is zo lekker, dat wil je met niemand delen.

Bronckhorster Scrooge Dubbel is een bijzondere bier en is even eigenaardig als Scrooge zelf. Voor de geschiedenis van de vrek ga je naar het nabij gelegen Dickens Museum in het stadje Bronkhorst. Voor de Scrooge Dubbel ga je naar Brouwerij Rodenburg.

Reviews

Nog geen reviews voor Bronckhorster Scrooge Dubbel. Schrijf als eerste een review over dit bier.

Meer merken van Bronckhorster

 • Bronckhorster ALTernative - Alt - 6,5%

  Bronckhorster ALTernative is zacht en rijk aan smaak. Met een vleugje honing en karamel. Je ruikt eigenlijk meteen het rook achtige geur en daarna de karamel. ALTernative heeft ergens ook een frisheid in de smaak, maar het rokerige overheerst en blijft vrij lang hangen.

 • Bronckhorster Angus Tripel - Tripel - 8,5%

  De amberkleurige Angus Tripel heeft een ferme, doch ronde smaak. Het rijke bier geeft de tong een fluweelzachte streling. In deze heerlijke Angus Tripel is de kracht van de Schotse Hooglander bijna te proeven.

 • Bronckhorster Brok in de Keel - Bock - 8,5%

  Brok in de Keel is een zoet, moutig en kruidig bier maar ook eentje met een afdronk van karamel en rozijnen. Het donkerkleurige bier heeft een geur van gedroogd fruit en karamel. 

 • Bronckhorster Eigenweiss - Weizen - 5%

  Dit koolzuurrijke product wordt op de Duitse manier gebrouwen en voldoet daarom aan alle strenge voorwaarden van het 'Rheinheitsgebot'. Het heeft toch een eigenwijze smaak van de brouwers in Rha.

 • Bronckhorster Hooge Heeren - Pils - 5%

  De wereldberoemde Saaz-hop geeft dit ongefilterde bier het karakter van pils, maar wel met een deftige, fruitige nasmaak.

 • Bronckhorster HOP into WINTER - Gerstewijn - 10%

  Bronckhorster Hop into Winter is een seizoensbier, een gerstewijn, ofwel barley wine, die je de hele winter door verwarmt. Bronckhorster Hop into Winter is diep, rijk en krachtig van smaak.

 • Bronckhorster Hoptimist - India Pale Ale - 9,5%

  Bronckhorster Hoptimist heeft een volle, hoppige en ronde nasmaak.

 • Bronckhorster IJsselbock - Bock - 7%

  Bronckhorster IJsselbock is een puur bier en vol van smaak. Het bier bevat geen toegevoegde suikers of karamel. Het leuke is dat dit bier wel cleane mounttonen heeft, met een karamelsmaak. Dit wisselt zich af met weelderige fruitige aroma's.

 • Bronckhorster Lentebier - Bock - 7,5%

Zie meer merken van Bronckhorster

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties