Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

ALTernative | Bronckhorster

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bronckhorster ALTernative

Bronckhorster ALTernative is een Alt met 6,5% alcohol. Bronckhorster ALTernative wordt gebrouwen door Bronckhorster Brewing Company in Rha.

ALTernative Bronckhorster
ALTernative Bronckhorster

Eigenschappen

ALTernative is een alt bier met 6,5% alcohol. Het is zacht en rijk aan smaak, met een vleugje karamel en rook. Bronckhorster bieren worden gebrouwen in Rha.

Smaak & Omschrijving

Bronckhorster ALTernative is zacht en rijk aan smaak. Met een vleugje honing en karamel. Je ruikt eigenlijk meteen het rook achtige geur en daarna de karamel. ALTernative heeft ergens ook een frisheid in de smaak, maar het rokerige overheerst en blijft vrij lang hangen.

Bronckhorster ALTernative begon in de eerste plaats als een collaboration met de brouwer van de Braziliaanse brouwerij Bamberg.

The Dutch Beer Challenge

Bronckhorster ALTernative werd zo gewaardeerd dat hij nu vast in het assortiment zit van Bronckhorster Brewing Company. ALTernative werd beloond met een zilveren medaille tijdens de internationale Australian Beer Cup en daar bovenop kregen ze ook een gouden medaille tijdens the Dutch Beer Challange in 2016.

Reviews

Nog geen reviews voor Bronckhorster ALTernative.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van Bronckhorster

 • Bronckhorster Angus Tripel - Tripel - 8,5%

  De amberkleurige Angus Tripel heeft een ferme, doch ronde smaak. Het rijke bier geeft de tong een fluweelzachte streling. In deze heerlijke Angus Tripel is de kracht van de Schotse Hooglander bijna te proeven.

 • Bronckhorster Brok in de Keel - Bock - 8,5%

  Brok in de Keel is een zoet, moutig en kruidig bier maar ook eentje met een afdronk van karamel en rozijnen. Het donkerkleurige bier heeft een geur van gedroogd fruit en karamel. 

 • Bronckhorster Eigenweiss - Weizen - 5%

  Dit koolzuurrijke product wordt op de Duitse manier gebrouwen en voldoet daarom aan alle strenge voorwaarden van het 'Rheinheitsgebot'. Het heeft toch een eigenwijze smaak van de brouwers in Rha.

 • Bronckhorster Hooge Heeren - Pils - 5%

  De wereldberoemde Saaz-hop geeft dit ongefilterde bier het karakter van pils, maar wel met een deftige, fruitige nasmaak.

 • Bronckhorster HOP into WINTER - Gerstewijn - 10%

  Bronckhorster Hop into Winter is een seizoensbier, een gerstewijn, ofwel barley wine, die je de hele winter door verwarmt. Bronckhorster Hop into Winter is diep, rijk en krachtig van smaak.

 • Bronckhorster Hoptimist - India Pale Ale - 9,5%

  Bronckhorster Hoptimist heeft een volle, hoppige en ronde nasmaak.

 • Bronckhorster IJsselbock - Bock - 7%

  Bronckhorster IJsselbock is een puur bier en vol van smaak. Het bier bevat geen toegevoegde suikers of karamel. Het leuke is dat dit bier wel cleane mounttonen heeft, met een karamelsmaak. Dit wisselt zich af met weelderige fruitige aroma's.

 • Bronckhorster Lentebier - Bock - 7,5%

 • Bronckhorster Nightporter - Stout - 8%

  Bronckhorster Nightporter bier heeft een krachtige geur van gebrand en gerookt mout, bittere chocolade en koffie. Dit bier heeft een volle, bittere en iets rokerige nasmaak.

Zie meer merken van Bronckhorster

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties