Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

TAPT Festival Utrecht | Bierfestival in het Julianapark

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

TAPT Festival Utrecht 2023

TAPT Festival Utrecht zal van 7 tot en met 9 juli 2023 worden gehouden in Julianapark, Utrecht. Ervaar en geniet van heerlijke bieren, eten en een fijne festivalomgeving!

TAPT FESTIVAL Utrecht
Jopen logo
Twee glazen BRLO bier in het BRLO Brwhouse

TAPT in Utrecht

Van 7 tot en met 9 juli organiseert TAPT Festival weer hun bierfestival in het Julianapark in Utrecht! Anders dan de naam op het eerste gezicht doet vermoeden, is TAPT Festival veel meer dan een festival waar je naartoe komt om bier te drinken. Naast bieren van een heleboel brouwerijen kun je ook genieten van lekkere wijnen, eten, leuke spelletjes, optredens en nog veel meer.

Het Julianapark is een van de oudste stadsparken van Utrecht. Het is aangelegd in 1903. Er staan veel grote en oude bomen en dat geeft het bierfestival extra sfeer. 

Over TAPT Festival

In 2023 komt TAPT Festival, het leukste borrelfestijn van het jaar, naar zeven verschillende steden! Het bierfestival kan dit jaar worden bezocht in Amsterdam, Leiden, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Haarlem en Alkmaar.

Met meer dan 50 verschillende brouwerijen uit binnen- en buitenland. TAPT Festival heeft naast bier ook goede wijnen, champagne en foodtrucks met kraakverse pizza & juicy burgers en onweerstaanbaar lekkere Mexicaanse gerechten. Verder staat TAPT Festival bekend om spelletjes (denk aan mega-Jenga en jeu de boules), maar er is ook keuze uit heel veel tafelspelletjes, waaronder Halli Galli, Regenwormen en 30 seconds.

Verder is er een DiscoBingo, kun je heerlijk chillen in het gras of leg je deze mooie dag vast in de Photobooth. Een van de knallers is de populaire Jopen Silent Disco waar je met een koptelefoon lekker ongegeneerd meezingt op de foutste Guilty Pleasures. Maar ook het hoofdpodium van Club TAPT zorgt voor de nodige voetjes van de vloer en handjes in de lucht.

Kortom: TAPT Festival is echt een feestje waar je bij moet zijn en niet kan missen! Het feestje is voor iedereen die op zoek naar een leuke en onvergetelijke tijd. 

Aanwezige internationale brouwerijen

Naast de lijst met aanwezige brouwerijen onderaan de pagina zullen er ook een aantal internationale brouwerijen aanwezig zijn, namelijk:

1. The Uncharted Brewing Company 
2. Bevog 
3. To 0L 
4. Lervig 
5. Enigma
6. Tiny Rebel 
7. Brew York

(Openings)tijden

Vrijdag 07 juli van 17:00 tot 00:00 uur
Zaterdag 08 juli van 13:00 tot 00:00 uur
Zondag 09 juli van 13:00 tot 00:00 uur

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen