Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

TAPT Festival Rotterdam | Bierfestival in augustus

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

TAPT Festival Rotterdam 2023

Op 25 en 26 augustus 2023 is het weer tijd voor het TAPT Festival Rotterdam! Dit jaar zal het plaatsvinden op het Heemraadsplein, waar je kunt genieten van verschillende soorten speciaalbier, wijnen en nog veel meer!

TAPT FESTIVAL Rotterdam
Brouwerij Frontaal
Poesiat & Kater logo

TAPT in Rotterdam

Op 25 en 26 augustus organiseert TAPT Festival bierfestival op het Heemraadsplein in Rotterdam! Anders dan de naam op het eerste gezicht doet vermoeden, is TAPT Festival veel meer dan een festival waar je naartoe komt om bier te drinken. Roffa zijn jullie er klaar voor? 

TAPT Festival Rotterdam vindt plaats op het gezellige Heemraadsplein, gelegen in de wijk Delfshaven. Tijdens TAPT Festival wordt het Heemraadsplein omgetoverd tot een festivalterrein. Het plein is vernoemd naar het Heemraadsschap, een bestuurlijke eenheid die verantwoordelijk was voor de waterbeheersing in de regio.

Over TAPT Festival 

In 2023 komt TAPT Festival, het leukste borrelfestijn van het jaar, weer naar 7 verschillende steden! Het bierfestival kan dit jaar worden bezocht in Amsterdam, Leiden, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Haarlem en Alkmaar.

Er komen meer dan 50 verschillende brouwerijen uit binnen- en buitenland. TAPT Festival heeft naast bier ook goede wijnen, champagne en foodtrucks met kraakverse pizza & juicy burgers en onweerstaanbaar lekkere Mexicaanse gerechten. Verder staat TAPT Festival bekend om zijn spelletjes (denk aan mega-Jenga en jeu de boules), maar er is ook keuze uit heel veel tafelspelletjes, waaronder Halli Galli, Regenwormen en 30 seconds.

Verder is er een DiscoBingo, kun je heerlijk chillen in het gras of leg je deze mooie dag vast in de Photobooth. Een van de knallers is de populaire Jopen Silent Disco waar je met een koptelefoon lekker ongegeneerd meezingt op de foutste Guilty Pleasures. Maar ook het hoofdpodium van Club TAPT zorgt voor de nodige voetjes van de vloer en handjes in de lucht. 

Kort samengevat: TAPT Festival is het perfecte feestje voor iedereen. De ultieme uitweg voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke ontsnapping uit de dagelijkse routine. Mis deze geweldige gelegenheid niet en trakteer jezelf op een onvergetelijke festivalervaring!

Aanwezige internationale brouwerijen

Naast de lijst met aanwezige brouwerijen onderaan de pagina zullen er ook een aantal internationale brouwerijen aanwezig zijn, namelijk:

1. The Uncharted Brewing Company 
2. Bevog 
3. To 0L 
4. Lervig 
5.  Enigma
6. Tiny Rebel 
7. Brew York

(Openings)tijden

Vrijdag 25 augustus van 17:00 tot 23:00 uur
Zaterdag 26 augustus van 13:00 tot 23:00 uur

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen