Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Maallust bier | Speciaalbier uit Veenhuizen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Maallust

Maallust is een bier afkomstig uit Veenhuizen. Het bier wordt gebrouwen door Bierbrouwerij Maallust is gevestigd in Veenhuizen in Nederland.

Maallust
Maallust Vagebond Vienna
Maallust Veldwachter Bock fles en glas

Achtergrond Informatie

Maallust bieren worden gebrouwen door Bierbrouwerij Maallust in Veenhuizen. Er zijn op dit moment 12 biermerken van Maallust bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Alle Maallust merken

 • Maallust 1818 Quadrupel - Quadrupel - 10%

  Een quadrupel zoals je die nog nooit geproefd hebt. Vol van body, moutig, krachtig en flink hoppig met tonen van peer en zwarte bessen. Het bier heeft een zachte afdronk en de smaakt verrast!

 • Maallust Armoedzaaier Tafelbier - Alcoholarm - 2,5%

  Armoedzaaier Tafelbier is een licht en verfrissend bier met een fruitige smaak. De mout zorgt voor een zachte basis, terwijl de hop zorgt voor frisse tonen van citrus. Het bier is goed doordrinkbaar en heeft een alcoholpercentage van 2,5%.

 • Maallust BA 01 - Quadrupel - 10%

  Deze Barrel Aged Quadrupel is een waar genot voor iedere bier- en whiskyliefhebber. Het is een heerlijk bier geworden met een rijke smaak, een stevige body en prachtige hoparoma's.Ook heeft het tonen van peer zwarte bessen en peated whiskey.

 • Maallust De Rentmeester - Gerstewijn - 10%

  De Rentmeester is een gerstewijn van 10% die is gebrouwen met 10 soorten mout en hop. Dit speciaalbier is vol en krachtig met heerlijke smaken van karamel, amandel en fruit.Het is een rijk bier om eens goed voor te gaan zitten.

 • Maallust de Vagebond - Amber - 5%

  Vagebond Vienna is moutig van smaak met licht bittere afdronk. Het is een ongefilterd- en ongepasteuriseerd speciaalbier. De ingrediënten bestaan uit water, gerstemout, hop en ondergistende gist.

 • Maallust de Weldoener - Blond - 6,5%

  Bitterzoet, rijk aan smaak en het bier is mooi doordrinkbaar.

 • Maallust Infused 01 - Quadrupel - 11%

  Maallust Infused 01 is een rijk en vol bier met een krachtige afdronk. Het bier heeft een zoete smaak van peer en zwarte bessen. Het whisky-aroma is subtiel aanwezig en geeft het bier een extra dimensie.

 • Maallust Kolonist - Weizen - 5%

  Een  zacht en fruitig tarwe bier van hoge gisting.

 • Maallust Mooie Madam Dubbel - Dubbel - 7%

  Maallust Mooie Madam Dubbel is licht zoetig, kruidig en vol van smaak. Het bier heeft een mooie bitter, is ongefilterd en niet gepasteuriseerd.

 • Maallust Veldwachter Bock - Bock - 6,7%

  Bockbier zoals vroeger werd gebrouwen. Krachtig, licht zoetig, volmoutig, met tonen van karamel en gebrande mout.

 • Maallust Vreemdeling #10 - India Pale Ale - 7%

  Vreemdeling #10 heeft een fruitige, bittere smaak. De smaak is in de basis zoet, met een mooie bittere afdronk. Het bier is gedryhopped met speciale Engelse hopsoorten. Samen met de Engelse bovengist zorgt dit voor een typerend hoparoma en een fruitige smaak en geur. De smaak is goed in balans en het bier is goed drinkbaar.

 • Maallust Zware Jongen - Tripel - 9%

  Zware Jongen van Maallust uit Veenhuizen is een volmondig Tripel bier. Het bier is flink gehopt en heeft een romige witte schuimkraag. Volmoutig van smaak met kruidige geur en mooie hopbitterheid in de afdronk.

Bekijk alle Maallust merken

Nieuws over Maallust

 • Inschrijven Dutch Beer Challenge kan t/m vrijdag

  Nederlandse brouwerijen kunnen hun bieren nog t/m aanstaande vrijdag inschrijven voor de Dutch Beer Challenge, waarin men weer op zoek gaat naar het 'Beste bier van Nederland'.

  29 mrt 2023 bij Nieuws

 • Inschrijvingen Dutch Beer Challenge 2023 geopend

  De biercompetitie 'Dutch Beer Challenge' staat dit jaar voor haar negende editie! Het evenement wordt op 19 april gehouden en Nederlandse brouwerijen kunnen vanaf nu hun bieren inschrijven.

  16 jan 2023 bij Nieuws

 • Beste bier van Nederland 2022: Maallust De Weldoener

  De Weldoener van Brouwerij Maallust is uitgeroepen tot het 'Beste Bier van Nederland 2022'. Het blonde bier uit Veenhuizen is uitgeroepen tot de winnaar van de Dutch Beer Challenge 2022.

  20 mei 2022 bij Nieuws

 • Dutch Beer Challenge 2022 uitslag: 96 winnende bieren

  Tijdens de achtste editie van de Dutch Beer Challenge zijn 96 Nederlandse bieren in de prijzen gevallen. Er deden dit jaar een recordaantal van 550 bieren mee aan de belangrijkste Nederlandse biercompetitie. 

  28 apr 2022 bij Nieuws

 • Dutch Beer Challenge bierbox bij Jan Linders

  Jan Linders Supermarkten en Bier&cO brengen de derde Dutch Beer Challenge “Gouden Medaillewinnaars” Box uit die vanaf deze week verkrijgbaar is bij Jan Linders.

  17 mei 2021 bij Nieuws

 • Dutch Beer Challenge 2021 uitslag

  Er zijn 91 Nederlandse bieren in de prijzen gevallen tijdens de Dutch Beer Challenge 2021. Afgelopen woensdag werd bekendgemaakt welke Nederlandse brouwerijen een medaille in de wacht hebben gesleept.

  14 mei 2021 bij Nieuws

 • Beste bockbieren van 2018

  De uitslag van de 'Beste Bockbier 2018 keuring' is afgelopen vrijdag bekendgemaakt. De Muifelbrouwerij, SNAB en Bronckhorster Brewing Company wonnen met een bokbier in verschillende categorieën.

  29 okt 2018 bij Nieuws

 • Lekkerste bockbier van Nederland 2018

  Afgelopen zaterdag werd bij Brouwerij Maximus het Lekkerste bokbier 2018 gekozen. Landloper van Maallust en Brok in de Keel van Bronckhorster Brewing Company wonnen in de twee verschillende categorieën. 

  22 okt 2018 bij Nieuws

 • Dutch Beer Challenge 2017 uitslag

  Gisteren zijn de winnaars van de Dutch Beer Challenge 2017 bekendgemaakt. In verschillende bierstijlen konden Nederlandse brouwers scoren met hun bieren.

  6 apr 2017 bij Nieuws

 • Zie alle Maallust nieuwsberichten.

  Cookie instellingen