Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Noordt | Biermerk uit Rotterdam

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Noordt

Noordt is een biermerk uit Rotterdam dat sinds 2015 bestaat. Noordt Bieren zijn bedacht door Peter Rouwen die sinds de oprichting verschillende succesvolle bieren heeft gebrouwen.

Noordt bieren op blik
Noordt Weizen flesje header
Noordt Bok flesje

Achtergrond Informatie

Noordt bieren worden gebrouwen door Brouwerij Noordt in Rotterdam. Er zijn op dit moment 3 biermerken van Noordt bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Brouwerij Noordt is een biermerk dat in 2015 is ontstaan. Ze brouwen niet alledaagse craftbieren waarbij vakmanschap en doordrinkbaarheid van groot belang zijn. Het merk is opgericht door Peter Rouwen en Aldert Weitering. Noordt maakt bieren die altijd soepel en doordrinkbaar zijn met heerlijke en verassende smaakelementen. 

Alle Noordt merken

 • Noordt Bok - Bock - 7%

  Noordt Bok is een ondergistend bokbier dat vol en moutig is. In het bier zitten herfstachtige smaken vol karamel. Het is kortom een vol en rond herfstbier met een mooi pallet aan herfstsmaken. 

 • Noordt x Brand Farmhouse - Lager - 7,8%

  Farmhouse Lager is een ondergistend speciaalbier met 7,8 procent alcohol. Het is een kruidig, stevig bier dat vol van smaak is.

 • Noordtsingle - Weizen - 4,5%

  Noordtsingle heeft een moutige, doch frisse en kruidige smaak. Dit komt doordat het bier gemaakt is van tarwe en dat vertaalt zich in deze smaak.

Bekijk alle biermerken.

Nieuws over Noordt

 • Tweede Noordt x Brand collab uitgebracht: Farmhouse

  Het tweede bier dat is voortgekomen uit de Collab Brewer Series, een samenwerking tussen Brand en Noordt, is gelanceerd. Farmhouse is een ondergistend speciaalbier met 7,8% alcohol.

  7 dec 2022 bij Nieuws

 • Noordtsingle is het Mitra Bier van de maand

  Noordtsingle van Brouwerij Noordt is in september 2020 het Mitra Bier van de Maand. Deze Rotterdamse Pale (tarwe) Ale is daarmee kandidaat voor de titel Mitra bier van het jaar!

  15 sep 2020 bij Nieuws

 • Nederlands bier scoort tijdens Brussels Beer Challenge 2019

  Afgelopen maand zijn in Gent de winnaars bekendgemaakt van de 8e editie van Brussels Beer Challenge. Nederland wist met 21 bieren een medaille of certificaat te bemachtigen. 

  2 dec 2019 bij Nieuws

 • Uitslag Beste Bockbier van Nederland Competitie 2019

  Vanmiddag werden de winnaars bekendgemaakt van de Beste Bockbier Competitie 2019. In drie categorieën werden drie medailles uitgereikt, goud, zilver en brons.

  29 okt 2019 bij Nieuws

 • Einduitslag World Beer Awards 2019

  De einduitslag van de World Beer Awards 2019 zijn bekendgemaakt. In alle negen categorieën werden de beste bieren ter wereld verkozen. Er waren nog vier Nederlandse bieren in de race, maar zij wisten helaas niet te winnen in hun overkoepelende categorie.

  23 sep 2019 bij Nieuws

 • Nederlandse winnende bieren tijdens de World Beer Awards 2019

  Verschillende Nederlandse brouwerijen zijn in de prijzen gevallen tijdens de World Beer Awards 2019. Naast de gouden medailles vind je ook het beste Nederlandse bier per categorie.

  9 aug 2019 bij Nieuws

 • Gezamenlijk bier door de twee grootste brouwers van Rotterdam

  Brouwerij Noordt en de Kaapse Brouwers brouwen gezamenlijk een speciaalbiertje, genaamd de Noordtkaap. Dit om te laten zien dat zij geen concurrenten, maar juist vrienden zijn.

  23 jan 2019 bij Nieuws

 • Dutch Beer Challenge 2017 uitslag

  Gisteren zijn de winnaars van de Dutch Beer Challenge 2017 bekendgemaakt. In verschillende bierstijlen konden Nederlandse brouwers scoren met hun bieren.

  6 apr 2017 bij Nieuws

 • Zie alle Noordt nieuwsberichten.