Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Van Moll | Biermerk uit Eindhoven

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Van Moll

Van Moll is een biermerk afkomstig van brouwerij van Moll die gevestigd is in Eindhoven. Deze brouwerij is sinds 2013 bezig met het brouwen van speciaalbier. Inmiddels zijn de bieren van Van Moll een gevestigde naam in de Nederlandse bierwereld.

Van Moll Achtergrond
Van Moll Opgebokt!
Van Moll Langharig Tuig

Achtergrond Informatie

Van Moll bieren worden gebrouwen door Brouwerij Van Moll in Eindhoven. Er zijn op dit moment 8 biermerken van Van Moll bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Van Moll kopen

Alle Van Moll merken

 • Moll Ons Blackie - Stout - 9%

  Dit bier is gebrouwen met 10 verschillende soorten mout en je proeft de koffie en chocola het best. Als een warme deken over je keel heen is dit romige en krachtige bier overheerlijk!

 • Van Moll Doerak - India Pale Ale - 6,3%

  Van Moll Doerak is een verfrissend biertje met een bitterzoete symfonie. Een lekkere IPA die licht bitter is met een vleug tropisch fruit en eindigt met een volle afdronk.

 • Van Moll Langharig Tuig - Weizen - 5,5%

  Langharig Tuig is een fruitig bier met een klein zuurtje en is licht bitter, maar bovenal lekker verfrissend. Het is een weizenbier van Van Moll met geuren van citrus en banaan. De afdronk is lichtbitter, een lekker bier om te drinken bij geitenkaas of kip.  

 • Van Moll Morricone - Stout - 10,2%

  Morricone is een imperial tiramisu stout van brouwerij Van Moll uit Eindhoven. Deze stout is hoog in alcohol en er is cacao en mocca aan toegevoegd. Het is een erg sterk en smaakvol bier. 

 • Van Moll Opgebokt! - Bock - 7,2%

  In de Van Moll Opgebockt is bijna 65% Munchener-mout in verwerkt, drie verbazingwekkende soorten karamelmout en een vleugje chocolademout. Dit bier wordt subtiel gehopt met Tettnang, East Kent Golding, Cascade en Centennial hop. Dit speciaalbier resulteert in een bier dat zowel gemakkelijk drinkt als rijk is.

 • Van Moll Toewijding - Blond - 6,5%

  Van Moll Toewijding is een zoetig en lichtbitter bier. Het bier heeft de geuren van Citrus en is daarom erg fris. De nasmaak is kruidig en zoetig.

 • Van Moll Wanderlust - India Pale Ale - 0,3%

  Wanderlust, met slechts 0,3% alcohol en de hoppen Simcoe en Citra, is geweldig te combineren met eten en doet daarin echt niet onder voor zwaar-alcoholische bieren.

 • Van Moll Zoltan Buffalo Trace BA - Stout - 11%

  Deze Imperial stout van Van Moll heeft een bijzonder en eigen karakter. Een zoete en stroperige smaak, bittere nasmaak met rijke tonen van karamel en hout.

Bekijk alle Van Moll merken

Nieuws over Van Moll

 • Van Moll brouwde best beoordeelde Nederlandse bier van 2019

  Het Van Moll bier Zoltan - Buffalo Trace BA wint de Ratebeer Best Award als best beoordeelde Nederlandse bier van 2019. Het speciaalbier kreeg de hoogste beoordelingen op het bierplatform Ratebeer.com.

  18 feb 2020 bij Nieuws

 • Nederlands bier scoort tijdens Brussels Beer Challenge 2019

  Afgelopen maand zijn in Gent de winnaars bekendgemaakt van de 8e editie van Brussels Beer Challenge. Nederland wist met 21 bieren een medaille of certificaat te bemachtigen. 

  2 dec 2019 bij Nieuws

 • Brouwerij Van Moll heeft Het Knapste Etiket van 2018!

  Met hun artwork voor het bier ‘Morricone’ won de Eindhovense brouwer zondag De Gouden Fles voor Het Knapste Etiket van 2018. Uit maar liefst 78 inzendingen scoorde het etiket de meeste punten van de vakjury. 

  8 apr 2019 bij Nieuws

 • Ons Blackie is bier van de maand bij Mitra

  Ons Blackie van Brouwerij van Moll uit Eindhoven is het bier van de maand februari bij Mitra. In deze Imperial Stout met 9% alchohol vind je mooie tonen van koffie en drop.

  15 feb 2019 bij Nieuws

 • Morricone van Van Moll is het Beste bier van Brabant

  Misset Horeca zoekt de beste bieren per regio. In Noord-Brabant werden 70 ingezonden bieren blind geproefd en de Morricone Tiramisu Stout van Van Moll werd als beste beoordeeld.

  31 okt 2018 bij Nieuws

 • Zie alle Van Moll nieuwsberichten.