Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

TAPT Festival Amsterdam West | Festival Rembrandtpark

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

TAPT Festival Amsterdam West 2023

Op 14 en 16 september 2023 keert TAPT Festival Amsterdam Oost terug en dit keer wordt het gehouden in het Rembrandtpark. Het wordt weer een fantastische festivalervaring waar je kunt genieten van heerlijke speciaalbieren, wijnen, eten en meer!

TAPT FESTIVAL AMSTERDAM WEST
TAPT bierglas
TAPT Festival avond sfeer

TAPT in Amsterdam West

Van 14  tot en met 16 september organiseert TAPT Festival weer een bierfestival in het Rembrandtpark in Amsterdam! Anders dan de naam op het eerste gezicht doet vermoeden, is TAPT Festival veel meer dan een festival waar je naartoe komt om bier te drinken. Mokum, zijn jullie er klaar voor? 

TAPT Festival Amsterdam West vindt plaats in het prachtige Rembrandtpark, gelegen in het westen van Amsterdam. Het park is vernoemd naar de beroemde Nederlandse schilder Rembrandt van Rijn.Tijdens TAPT Festival wordt het park omgetoverd tot een perfecte evenementenlocatie, met verschillende podiums waarop de beste muziek wordt gedraaid. 

Over TAPT Festival

In 2023 komt TAPT Festival, het leukste borrelfestijn van het jaar, weer naar 7 verschillende steden! Het bierfestival kan dit jaar worden bezocht in Amsterdam, Leiden, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Haarlem en Alkmaar.

Er komen meer dan 50 verschillende brouwerijen uit binnen- en buitenland. TAPT Festival heeft naast bier ook goede wijnen, champagne en foodtrucks met kraakverse pizza & juicy burgers maar ook onweerstaanbaare lekkere Mexicaanse gerechten, zodat de bezoekers een goede bodem kunnen leggen.

Verder staat TAPT Festival bekend om zijn spelletjes (denk aan mega-Jenga en jeu de boules), maar er is ook keuze uit heel veel tafelspelletjes, waaronder Halli Galli, Regenwormen en 30 seconds. Verder is er een DiscoBingo, waar je heerlijk kunt chillen op het gras of leg je deze mooie dag vast in de Photobooth. Een van de knallers is de populaire Jopen Silent Disco waar je met een koptelefoon lekker ongegeneerd meezingt op de foutste Guilty Pleasures. Maar ook het hoofdpodium van Club TAPT zorgt voor de nodige voetjes van de vloer en handjes in de lucht.

Kort gezegd: TAPT Festival is dé ultieme feestbestemming voor iedereen die even wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur en samen met vrienden en familie willen genieten van een onvergetelijke dag vol dans, lekker eten, spelletjes. Het is een feestje waar je bij moet zijn, mis het niet!

Kortingscode
Je kunt gebruik maken van de kortingscode: BIERNET10 om 10% korting te krijgen op een ticket.

Aanwezige internationale brouwerijen

Naast de lijst met aanwezige brouwerijen onderaan de pagina zullen er ook een aantal internationale brouwerijen aanwezig zijn, namelijk:

1. The Uncharted Brewing Company
2. Bevog 
3. To 0L 
4. Lervig 
5. Enigma
6. Tiny Rebel 
7. Brew York

(Openings)tijden

Donderdag 14 september van 17:00 tot 23:00 uur
Vrijdag 15 september van 17:00 tot 23:00 uur
Zaterdag 16 september van 13:00 tot 23:00 uur

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen