Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

TAPT Festival Alkmaar | Bierfestival aan de Olympiaweg

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

TAPT Festival Alkmaar 2023

TAPT Festival Alkmaar zal op 24 juni 2023 op festivalterrein de Olympiaweg in Alkmaar worden gehouden. Hoog tijd om je leukste borrel vriendjes en vriendinnetjes op te trommelen om weer eens heerlijk de bloemetjes buiten te zetten!

TAPT FESTIVAL Alkmaar
Sfeer Foto TAPT Festival
TAPT bierglas

TAPT in Alkmaar

Op 24 juni organiseert TAPT hun festival op de Olympiaweg in Alkmaar! Op het Evenemententerrein Alkmaar aan de Olympiaweg worden regelmatig grote evenementen georganiseerd. Het gebied leent zich bijvoorbeeld goed voor grote feesten en ook voor het TAPT Festival is deze locatie uitermate geschikt.

TAPT Alkmaar staat garant voor een goed feestje, met heel veel mooie biertjes - en ook wijn - lekker eten, spelletjes spelen, chillen in het gras en uiteindelijk één groot feest!

Over TAPT Festival

In 2023 komt TAPT Festival, het leukste borrelfestijn van het jaar, weer naar zeven verschillende steden! Het bierfestival kan dit jaar worden bezocht in Amsterdam, Leiden, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Haarlem en Alkmaar.

Anders dan de naam op het eerste gezicht doet vermoeden, is TAPT Festival veel meer dan een festival waar je naartoe komt om bier te drinken. Er komen meer dan 50 verschillende brouwerijen uit binnen- en buitenland. TAPT Festival heeft naast bier ook goede wijnen, champagne en foodtrucks met kraakverse pizza & juicy burgers en onweerstaanbaar lekkere Mexicaanse gerechten zodat de bezoekers een goede bodem kunnen leggen. Verder staat TAPT Festival bekend om spelletjes (denk aan mega-Jenga en jeu de boules), maar er is ook keuze uit heel veel tafelspelletjes, waaronder Halli Galli, Regenwormen en 30 seconds. Verder is er een DiscoBingo, kun je heerlijk chillen in het gras of leg je deze mooie dag vast in de Photobooth. Een van de knallers is de populaire Jopen Silent Disco waar je met een koptelefoon lekker ongegeneerd meezingt op de foutste Guilty Pleasures. Maar ook het hoofdpodium van Club TAPT zorgt voor de nodige voetjes van de vloer en handjes in de lucht.

Kort samengevat: TAPT Festival is dé plek om te feesten voor iedereen die de alledaagse sleur even wil ontvluchten en wil genieten in een fijne omgeving. 

Aanwezige internationale brouwerijen

Naast de lijst met aanwezige brouwerijen onderaan de pagina zullen er ook een aantal internationale brouwerijen aanwezig zijn, namelijk::

1. Uncharted Brewing Company
2. Bevog 
3. To 0L 
4. Lervig 
5. Enigma
6. Tiny Rebel 
7. Brew York

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen