Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bronckhorster Brewing Company bieren | Speciaalbier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bronckhorster

Het assortiment van de Bronckhorster Brewing Company bestaat uit hun vaste bieren en hun zogeheten "Hop into" serie, oftewel hun seizoensbieren!

Bronckhorster
Glas gevuld met ALTernative Bronckhorster.
Bronckhorster BBC Four

Achtergrond Informatie

Bronckhorster bieren worden gebrouwen door in . Er zijn op dit moment 11 biermerken van Bronckhorster bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Het assortiment van de Bronckhorster Brewing Company bestaat uit hun vaste bieren en hun zogeheten "Hop into" serie, oftewel hun seizoensbieren!

Alle Bronckhorster merken

 • Bronckhorster Angus Tripel - Tripel - 8,5%

  De amberkleurige Angus Tripel heeft een ferme, doch ronde smaak. Het rijke bier geeft de tong een fluweelzachte streling. In deze heerlijke Angus Tripel is de kracht van de Schotse Hooglander bijna te proeven.

 • Bronckhorster BBC Four - Quadrupel - 11,5%

  Het speciaal biertje BBC Four van Brockhorster wordt ook wel een explosie in je mond genoemd. De afdronk van deze quad is erg kruidig met tonen van donker fruit, peperige kruiden en gekarameliseerde suikers. Het biertje is echter wel in balans door de minimale toevoeging van het Onze Lieve Vrouwe Kruid. 

 • Bronckhorster Brok in de Keel - Bock - 8,5%

  Brok in de Keel is een zoet, moutig en kruidig bier maar ook eentje met een afdronk van karamel en rozijnen. Het donkerkleurige bier heeft een geur van gedroogd fruit en karamel. 

 • Bronckhorster Eigenweiss - Weizen - 5%

  Dit koolzuurrijke product wordt op de Duitse manier gebrouwen en voldoet daarom aan alle strenge voorwaarden van het 'Rheinheitsgebot'. Het heeft toch een eigenwijze smaak van de brouwers in Rha.

 • Bronckhorster Hooge Heeren - Pils - 5%

  De wereldberoemde Saaz-hop geeft dit ongefilterde bier het karakter van pils, maar wel met een deftige, fruitige nasmaak.

 • Bronckhorster HOP into WINTER - Gerstewijn - 10%

  Bronckhorster Hop into Winter is een seizoensbier, een gerstewijn, ofwel barley wine, die je de hele winter door verwarmt. Bronckhorster Hop into Winter is diep, rijk en krachtig van smaak.

 • Bronckhorster Hoptimist - India Pale Ale - 9,5%

  Bronckhorster Hoptimist heeft een volle, hoppige en ronde nasmaak.

 • Bronckhorster IJsselbock - Bock - 7%

  Bronckhorster IJsselbock is een puur bier en vol van smaak. Het bier bevat geen toegevoegde suikers of karamel. Het leuke is dat dit bier wel cleane mounttonen heeft, met een karamelsmaak. Dit wisselt zich af met weelderige fruitige aroma's.

 • Bronckhorster Nightporter - Stout - 8%

  Bronckhorster Nightporter bier heeft een krachtige geur van gebrand en gerookt mout, bittere chocolade en koffie. Dit bier heeft een volle, bittere en iets rokerige nasmaak.

 • Bronckhorster Saison Nouvelle - Bière de Garde - 7,5%

  In de smaak worden appels, peren en citrus fruit waargenomen. Ook de smaak van vanille is goed waarneembaar in de smaak.

 • De Groene Buizerd - Pils - 5%

  De Groene Buizerd is een bier met ondergisting. Het heeft een lichte, frisse en zomerse smaak, maar je kunt er gedurende het hele jaar van genieten. Het bier is groen. Dat is bijzonder, want pilsener is meestal geel en bieren hebben vaak okerbruine tinten. Dankzij belangrijke ingrediënten als hennepzaden en hennepstelen is het een geestverrijkend, maar niet geestverruimend bier. Het heeft een lichte, frisse en verrassende smaak. 

Bekijk alle Bronckhorster merken

Nieuws over Bronckhorster

 • Recordaantal van 550 bieren in 8e Dutch Beer Challenge

  Op woensdag 13 april 2022 vindt voor de achtste keer de Dutch Beer Challenge plaats. Nederlandse brouwerijen hebben een recordaantal van 550 bieren ingeschreven voor de achtste editie van de biercompetitie.

  11 apr 2022 bij Nieuws

 • Inschrijvingen Dutch Beer Challenge 2022 geopend

  Op woensdag 13 april 2022 vindt voor de achtste keer de Dutch Beer Challenge plaats. Deze editie van de ‘Dutch Beer Challenge’ (powered by Mitra), de wedstrijd voor Nederlandse brouwerijen en hun bieren, zal opnieuw plaatsvinden in Rotterdam. 

  25 jan 2022 bij Nieuws

 • Winnaars Dutch Beer Challenge via live-stream op 12 mei

  De Dutch Beer Challenge heeft op 22 april in Rotterdam plaatsgevonden en de winnende Nederlandse bieren zullen binnenkort bekendgemaakt worden. Dat zal op 12 mei gebeuren via een een live-stream. 

  6 mei 2021 bij Nieuws

 • Recordaantal bieren in de Dutch Beer Challenge 2021

  Er zijn dit jaar 539 Nederlandse bieren ingeschreven voor de Dutch Beer Challenge. Het is een recordaantal bieren voor de Nederlandse biercompetitie.

  28 apr 2021 bij Nieuws

 • Inschrijving Dutch Beer Challenge 2021 geopend

  Nederlandse brouwerijen worden weer uitgenodigd om hun bieren in te schrijven voor de Dutch Beer Challenge 2021. Het is de zevende editie van de bier wedstrijd.

  26 jan 2021 bij Nieuws

 • Hennepbier 'De Groene Buizerd' weer volop verkrijgbaar!

  Het Hennepbier 'De Groene Buizerd' dat eerder dit jaar werd gelanceerd door de Bronckhorster Brewing Company en Feestfabriek Alles Komt Goed BV is weer verkrijgbaar.

  9 dec 2020 bij Nieuws

 • 6e Dutch Beer Challenge op 11 maart 2020

  Op woensdag 11 maart 2020 wordt Rotterdam voor de zesde keer het hoppige en moutige epicentrum van Nederland. De zesde editie van de ‘Dutch Beer Challenge’ (powered by Mitra), de wedstrijd voor Nederlandse brouwerijen en hun bieren zal dan opnieuw plaatsvinden in debatcentrum Arminius. 

  10 jan 2020 bij Nieuws

 • La Trappe Tripel verkozen tot 'Beste Bier van Nederland 2019'

  Tijdens het Nederlandse Bierproeffestival in Den Haag, de opening van de Week van het Nederlandse Bier, is La Trappe Tripel bekroond met de titel ‘Beste Bier van Nederland 2019’.

  17 mei 2019 bij Nieuws

 • Inschrijvingen Dutch Beer Challenge 2019 geopend

  De Dutch Beer Challenge 2019 vindt op 20 maart plaats in Rotterdam. Het is de vijfde editie van deze bierwedstrijd en de inschrijving voor alle Nederlandse brouwerijen is geopend.

  17 jan 2019 bij Nieuws

 • Nederlandse winnaars European Beer Star 2018

  De European Beer Star is een jaarlijks terugkerende competitie waarbij de beste speciaalbieren worden verkozen. Nederland heeft dit jaar buitengewone resultaten weten te behalen.

  15 nov 2018 bij Nieuws

 • Lekkerste bockbier van Nederland 2018

  Afgelopen zaterdag werd bij Brouwerij Maximus het Lekkerste bokbier 2018 gekozen. Landloper van Maallust en Brok in de Keel van Bronckhorster Brewing Company wonnen in de twee verschillende categorieën. 

  22 okt 2018 bij Nieuws

 • World Beer Awards 2018 uitslagen

  De winnaars van de World Beer Awards 2018 zijn bekendgemaakt. Verschillende Nederlandse brouwerijen wisten hoge ogen te gooien tijdens de grootste biercompetitie ter wereld.

  22 aug 2018 bij Nieuws

 • Zie alle Bronckhorster nieuwsberichten.