Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bronckhorster Brewing Company bieren | Speciaalbier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bronckhorster

Het assortiment van de Bronckhorster Brewing Company bestaat uit hun vaste bieren en hun zogeheten "Hop into" serie, oftewel hun seizoensbieren!

Bronckhorster
Bronckhorster Scrooge Dubbel Flesjes
Bierglas met flesje Abdicatiebier

Achtergrond Informatie

Bronckhorster bieren worden gebrouwen door in . Er zijn op dit moment 14 biermerken van Bronckhorster bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Het assortiment van de Bronckhorster Brewing Company bestaat uit hun vaste bieren en hun zogeheten "Hop into" serie, oftewel hun seizoensbieren!

Alle Bronckhorster merken

 • Bronckhorster ALTernative - Alt - 6,5%

  Bronckhorster ALTernative is zacht en rijk aan smaak. Met een vleugje honing en karamel. Je ruikt eigenlijk meteen het rook achtige geur en daarna de karamel. ALTernative heeft ergens ook een frisheid in de smaak, maar het rokerige overheerst en blijft vrij lang hangen.

 • Bronckhorster Angus Tripel - Tripel - 8,5%

  De amberkleurige Angus Tripel heeft een ferme, doch ronde smaak. Het rijke bier geeft de tong een fluweelzachte streling. In deze heerlijke Angus Tripel is de kracht van de Schotse Hooglander bijna te proeven.

 • Bronckhorster BBC Four - Quadrupel - 11,5%

  Het speciaal biertje BBC Four van Brockhorster wordt ook wel een explosie in je mond genoemd. De afdronk van deze quad is erg kruidig met tonen van donker fruit, peperige kruiden en gekarameliseerde suikers. Het biertje is echter wel in balans door de minimale toevoeging van het Onze Lieve Vrouwe Kruid. 

 • Bronckhorster Brok in de Keel - Bock - 8,5%

  Brok in de Keel is een zoet, moutig en kruidig bier maar ook eentje met een afdronk van karamel en rozijnen. Het donkerkleurige bier heeft een geur van gedroogd fruit en karamel. 

 • Bronckhorster Eigenweiss - Weizen - 5%

  Dit koolzuurrijke product wordt op de Duitse manier gebrouwen en voldoet daarom aan alle strenge voorwaarden van het 'Rheinheitsgebot'. Het heeft toch een eigenwijze smaak van de brouwers in Rha.

 • Bronckhorster Hooge Heeren - Pils - 5%

  De wereldberoemde Saaz-hop geeft dit ongefilterde bier het karakter van pils, maar wel met een deftige, fruitige nasmaak.

 • Bronckhorster HOP into WINTER - Gerstewijn - 10%

  Bronckhorster Hop into Winter is een seizoensbier, een gerstewijn, ofwel barley wine, die je de hele winter door verwarmt. Bronckhorster Hop into Winter is diep, rijk en krachtig van smaak.

 • Bronckhorster Hoptimist - India Pale Ale - 9,5%

  Bronckhorster Hoptimist heeft een volle, hoppige en ronde nasmaak.

 • Bronckhorster IJsselbock - Bock - 7%

  Bronckhorster IJsselbock is een puur bier en vol van smaak. Het bier bevat geen toegevoegde suikers of karamel. Het leuke is dat dit bier wel cleane mounttonen heeft, met een karamelsmaak. Dit wisselt zich af met weelderige fruitige aroma's.

 • Bronckhorster Lentebier - Bock - 7,5%

 • Bronckhorster Nightporter - Stout - 8%

  Bronckhorster Nightporter bier heeft een krachtige geur van gebrand en gerookt mout, bittere chocolade en koffie. Dit bier heeft een volle, bittere en iets rokerige nasmaak.

 • Bronckhorster Saison Nouvelle - Bière de Garde - 7,5%

  In de smaak worden appels, peren en citrus fruit waargenomen. Ook de smaak van vanille is goed waarneembaar in de smaak.

 • Bronckhorster Scrooge Dubbel - Dubbel - 8,5%

  De rijke smaak van deze Scrooge Dubbel maakt je gierig. Dit bovengistende bier is zo lekker, dat wil je met niemand delen.

 • De Groene Buizerd - Pils - 5%

  De Groene Buizerd is een bier met ondergisting, dus eigenlijk een pilsener. Het heeft een lichte, frisse en zomerse smaak en is verrassend lekker. Het bier is groen. Dat is bijzonder, want pilsener is meestal geel en bieren hebben vaak okerbruine tinten.

Bekijk alle Bronckhorster merken

Nieuws over Bronckhorster

 • Groene Buizerd

  Cannabisbier ‘De Groene Buizerd’ gelanceerd

  Festival Mañana Mañana, van Feestfabriek Alles Komt Goed BV, introduceert ‘Achterhoeks Junglebier’. Een cannabisbier gebrouwen door Bronckhorster Brewing Company met een alcoholpercentage van 5%.

  Biermerken

  27 mei 2020 bij Nieuws

 • Dutch Beer Challenge 2020

  6e Dutch Beer Challenge op 11 maart 2020

  Op woensdag 11 maart 2020 wordt Rotterdam voor de zesde keer het hoppige en moutige epicentrum van Nederland. De zesde editie van de ‘Dutch Beer Challenge’ (powered by Mitra), de wedstrijd voor Nederlandse brouwerijen en hun bieren zal dan opnieuw plaatsvinden in debatcentrum Arminius. 

  Awards

  10 jan 2020 bij Nieuws

 • La Trappe Tripel is het beste bier van Nederland

  La Trappe Tripel verkozen tot 'Beste Bier van Nederland 2019'

  Tijdens het Nederlandse Bierproeffestival in Den Haag, de opening van de Week van het Nederlandse Bier, is La Trappe Tripel bekroond met de titel ‘Beste Bier van Nederland 2019’.

  Awards

  17 mei 2019 bij Nieuws

 • Dutch Beer Challenge

  Inschrijvingen Dutch Beer Challenge 2019 geopend

  De Dutch Beer Challenge 2019 vindt op 20 maart plaats in Rotterdam. Het is de vijfde editie van deze bierwedstrijd en de inschrijving voor alle Nederlandse brouwerijen is geopend.

  Awards

  17 jan 2019 bij Nieuws

 • European Beer Star

  Nederlandse winnaars European Beer Star 2018

  De European Beer Star is een jaarlijks terugkerende competitie waarbij de beste speciaalbieren worden verkozen. Nederland heeft dit jaar buitengewone resultaten weten te behalen.

  Awards

  15 nov 2018 bij Nieuws

 • Maallust Landloper

  Lekkerste bockbier van Nederland 2018

  Afgelopen zaterdag werd bij Brouwerij Maximus het Lekkerste bokbier 2018 gekozen. Landloper van Maallust en Brok in de Keel van Bronckhorster Brewing Company wonnen in de twee verschillende categorieën. 

  Awards

  22 okt 2018 bij Nieuws

 • Nederlandse winnaars tijdens World Beer Awards 2018

  World Beer Awards 2018 uitslagen

  De winnaars van de World Beer Awards 2018 zijn bekendgemaakt. Verschillende Nederlandse brouwerijen wisten hoge ogen te gooien tijdens de grootste biercompetitie ter wereld.

  Awards

  22 aug 2018 bij Nieuws

 • Bronckhorster Nightporter is beste bier van Nederland 2018

  Bronckhorster Nightporter 'Beste bier van Nederland 2018'

  Het bier Bronckhorster Nightporter is verkozen tot 'Beste bier van Nederland 2018'. De Mitra award werd gisteren uitgereikt op het Nederlands Bierproeffestival in Den Haag.

  Evenementen

  25 mei 2018 bij Nieuws

 • De Dutch Beer Challenge 2018

  Winnaars Dutch Beer Challenge 2018

  Op woensdag 21 maart 2018 werd in Rotterdam de vierde editie van de Dutch Beer Challenge georganiseerd. Er werden 397 verschillende bieren ingestuurd en de winnaars zijn nu bekendgemaakt.

  Awards

  5 apr 2018 bij Nieuws

 • Brussels Beer Challenge 2017

  Brussels Beer Challenge 2017

  Dit jaar was de zesde editie van de Brussels Beer Challenge. Ook nu werd er gedurende drie dagen, door een vakkundige jury van 80 internationale bierkenners, zorgvuldig gecontroleerd en geproefd. 

  Awards

  22 nov 2017 bij Nieuws

 • World Beer Awards 2017

  World Beer Awards 2017

  De uitslag van de World Beer Awards 2017 is bekend. Eén Nederlandse brouwerij heeft het beste bier ter wereld binnen een stijl gebrouwen. Ook de Country Winners werden bekendgemaakt, dit zijn de beste bieren van Nederland binnen een categorie.

  Awards

  17 aug 2017 bij Nieuws

 • Walhalla Heimdall en Bronckhorster IJselbock

  Lekkerste Bockbier van Nederland 2016

  Bronckhorster Brewing Company uit Rha en Walhalla Craft Beer uit Amsterdam zij tot winnaars uitgeroepen bij de verkiezing 'Lekkerste Bockbier van Nederland 2016'.

  Awards

  17 okt 2016 bij Nieuws

 • Zie alle Bronckhorster nieuwsberichten.