Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Kompaan | Biermerk uit Den Haag

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Kompaan

Kompaan is een biermerk afkomstig van brouwerij Kompaan Bier die is gevestigd in Den Haag. De brouwerij is opgericht in 2012 en is sindsdien volop aan het brouwen. 

Kompaan Brouwerij
Brazipa
Kompaan Badgast 0.5

Achtergrond Informatie

Kompaan bieren worden gebrouwen door Kompaan Bier in Den Haag. Er zijn op dit moment 16 biermerken van Kompaan bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Kompaan is een biermerk afkomstig van brouwerij Kompaan Bier die is gevestigd in Den Haag. De brouwerij is opgericht in 2012 en is sindsdien volop aan het brouwen.

Alle Kompaan merken

 • Kompaan Badgast - Weizen - 5,7%

  Kompaan Badgast is een flinke seasonal weizen met een alcoholpercentage van 5,7 procent. Badgast is gebrouwen met Amerikaanse gist en Duitse hopsoorten. 

 • Kompaan Badgast 0.5 - Alcoholarm - 0,5%

  Kompaan Badgast 0.5 is een flinke seasonal weizen met een alcoholpercentage van 0.5 procent. Badgast is gebrouwen met Amerikaanse gist en Duitse hopsoorten. 

 • Kompaan Bloedbroeder - Stout - 9,1%

  Kompaan Bloedbroeder is een donker Stout bier waar port aan is toegevoegd. Dit bier heeft mooie bitterheid in de nasmaak. 

 • Kompaan Brazipa - India Pale Ale - 6%

  Brazipa is een Black India Pale Ale van de Nederlandse bierbrouwerij Kompaan. Deze Black IPA heeft een citrus aroma met de klassieke verfrissende bitterheid van een IPA.

 • Kompaan Chilled To The Cone - India Pale Ale - 6,6%

  Deze Heerlijke grassige IPA is lekker dorstlessend en ook heerlijk fris. 

 • Kompaan De Binckse Belofte - Pale Ale - 5,8%

  Voor de ingrediënten van de Binckse Belofte is gebruikgemaakt van pale ale mout, pilsmout en caramout. De nagisting op de fles zorgt voor een natuurlijk troebel uiterlijk. 

 • Kompaan Gin & Juice - Wit - 5,4%

  Kompaan Gin & Juice heeft een kruidige en licht bittere smaak met accenten van citrus en jeneverbes.  

 • Kompaan Handlanger - India Pale Ale - 8,2%

  Geen woorden maar daden, iemand moet het doen. Hij kent de duistere steegjes als geen ander. Ze noemen hem bitter, meedogenloos. Toch, zijn hart is groot en het pad dat hij loopt is recht. Voor jou gaat hij door het vuur, maar afdwalen wordt niet vergeven. Deze trouw moet je verdienen.

 • Kompaan Juicy Joker - India Pale Ale - 6%

  Juicy Joker is tot de nok toe gevuld met fruitige en dennenachtige hop. Drie basishoppen en drie dryhopsessies maken dit een hoppig bier om rekening mee te houden. Met 6,0% alc is hij de 'charmante oudere broer' van de Levensgenieter.

 • Kompaan Kameraad - Pils - 5%

  Kameraad is een pilsener van brouwerij Kompaan. Dit pilsener bevat een alcoholpercentage van 5 procent. 

 • Kompaan Lemonhead - Sour - 5,6%

  Kompaan Lemonhead is iets zurig van smaak en ook kruidig en aards. Dit bier heeft een lichtbittere afdronk. 

 • Kompaan Levensgenieter - India Pale Ale - 4,5%

  Levensgenieter is een tamelijk lichte NEIPA met 4,5% alcohol. Daarmee is dit speciaalbier van Kompaan extra doordrinkbaar met tonen van citrus en tropisch fruit.

 • Kompaan No. 20 Bondgenoot - Blond - 5,2%

  Kompaan No. 20 Bondgenoot heeft een sterke hopgeur, licht moutig en fris fruitig van smaak. Kort samengevat: een heerlijk blond biertje!

 • Kompaan Running With Scissors - Saison - 6,1%

  Kompaan Running With Scissors heeft de kruidige smaak van een Saison, gecombineerd met de zoete smaak van de kreeft geeft het een heerlijke smaaksensatie. 

 • Kompaan Stunt Double - Alcoholarm - 0,5%

  Stunt Double is een alcoholarme IPA die dankzij een genereuze hoeveelheid Mosaic hop vol zit met fruitige aroma's van mango's, steenvruchten en ook wat limoen en verse kruiden zijn op te merken. De basis van het bier is moutig.

 • Kompaan Vrijbuiter - Stout - 7,1%

  Hij waait weer aan, de vrijbuiter, vriend uit de verte. Gul met verrukking over verre kades, het lijf geroosterd en met jazz in de ogen. Zwerflustig overtroeft hij hekedaagse. In zijn vrijheid ligt een uitnodiging: drijf rond, leef uit die grote dromen.

Bekijk alle Kompaan merken

Nieuws over Kompaan

 • Inschrijven Dutch Beer Challenge kan t/m vrijdag

  Nederlandse brouwerijen kunnen hun bieren nog t/m aanstaande vrijdag inschrijven voor de Dutch Beer Challenge, waarin men weer op zoek gaat naar het 'Beste bier van Nederland'.

  29 mrt 2023 bij Nieuws

 • Inschrijvingen Dutch Beer Challenge 2023 geopend

  De biercompetitie 'Dutch Beer Challenge' staat dit jaar voor haar negende editie! Het evenement wordt op 19 april gehouden en Nederlandse brouwerijen kunnen vanaf nu hun bieren inschrijven.

  16 jan 2023 bij Nieuws

 • Recordaantal van 550 bieren in 8e Dutch Beer Challenge

  Op woensdag 13 april 2022 vindt voor de achtste keer de Dutch Beer Challenge plaats. Nederlandse brouwerijen hebben een recordaantal van 550 bieren ingeschreven voor de achtste editie van de biercompetitie.

  11 apr 2022 bij Nieuws

 • Inschrijvingen Dutch Beer Challenge 2022 geopend

  Op woensdag 13 april 2022 vindt voor de achtste keer de Dutch Beer Challenge plaats. Deze editie van de ‘Dutch Beer Challenge’ (powered by Mitra), de wedstrijd voor Nederlandse brouwerijen en hun bieren, zal opnieuw plaatsvinden in Rotterdam. 

  25 jan 2022 bij Nieuws

 • Winnaars Dutch Beer Challenge via live-stream op 12 mei

  De Dutch Beer Challenge heeft op 22 april in Rotterdam plaatsgevonden en de winnende Nederlandse bieren zullen binnenkort bekendgemaakt worden. Dat zal op 12 mei gebeuren via een een live-stream. 

  6 mei 2021 bij Nieuws

 • Recordaantal bieren in de Dutch Beer Challenge 2021

  Er zijn dit jaar 539 Nederlandse bieren ingeschreven voor de Dutch Beer Challenge. Het is een recordaantal bieren voor de Nederlandse biercompetitie.

  28 apr 2021 bij Nieuws

 • Inschrijving Dutch Beer Challenge 2021 geopend

  Nederlandse brouwerijen worden weer uitgenodigd om hun bieren in te schrijven voor de Dutch Beer Challenge 2021. Het is de zevende editie van de bier wedstrijd.

  26 jan 2021 bij Nieuws

 • 6e Dutch Beer Challenge op 11 maart 2020

  Op woensdag 11 maart 2020 wordt Rotterdam voor de zesde keer het hoppige en moutige epicentrum van Nederland. De zesde editie van de ‘Dutch Beer Challenge’ (powered by Mitra), de wedstrijd voor Nederlandse brouwerijen en hun bieren zal dan opnieuw plaatsvinden in debatcentrum Arminius. 

  10 jan 2020 bij Nieuws

 • Einduitslag World Beer Awards 2019

  De einduitslag van de World Beer Awards 2019 zijn bekendgemaakt. In alle negen categorieën werden de beste bieren ter wereld verkozen. Er waren nog vier Nederlandse bieren in de race, maar zij wisten helaas niet te winnen in hun overkoepelende categorie.

  23 sep 2019 bij Nieuws

 • Mercure lanceert biercocktails samen met lokale brouwerijen

  Mercure lanceert diverse biercocktails in samenwerking met lokale brouwerijen. De biercocktail is een trend in bierland en het is voor de gasten een originele manier om het lokale aspect van de hotels te ontdekken. 

  2 sep 2019 bij Nieuws

 • Nederlandse winnende bieren tijdens de World Beer Awards 2019

  Verschillende Nederlandse brouwerijen zijn in de prijzen gevallen tijdens de World Beer Awards 2019. Naast de gouden medailles vind je ook het beste Nederlandse bier per categorie.

  9 aug 2019 bij Nieuws

 • Nederlandse brouwerijen slepen Duitse Awards in de wacht

  Vorige week werden de Meininger's International Craft Beer Awards uitgereikt in Duitsland. Zes Nederlandse brouwerijen wisten in totaal 20 awards te bemachtigen, waarvan vier keer platina.

  24 jun 2019 bij Nieuws

 • Zie alle Kompaan nieuwsberichten.