Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Kompaan | Biermerk uit Den Haag

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Kompaan

Kompaan is een biermerk afkomstig van brouwerij Kompaan Bier die is gevestigd in Den Haag. De brouwerij is opgericht in 2012 en is sindsdien volop aan het brouwen. 

Kompaan Brouwerij
Kompaan No. 20 Bondgenoot
Kompaan Kameraad

Achtergrond Informatie

Kompaan bieren worden gebrouwen door Kompaan Bier in Den Haag. Er zijn op dit moment 9 biermerken van Kompaan bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Kompaan is een biermerk afkomstig van brouwerij Kompaan Bier die is gevestigd in Den Haag. De brouwerij is opgericht in 2012 en is sindsdien volop aan het brouwen.

Kompaan kopen

Alle Kompaan merken

 • Kompaan Badgast - Weizen - 5,7%

  Kompaan Badgast is een flinke seasonal weizen met een alcoholpercentage van 5,7 procent. Badgast is gebrouwen met Amerikaanse gist en Duitse hopsoorten. 

 • Kompaan Badgast 0.5 - Weizen - 0,5%

  Kompaan Badgast 0.5 is een flinke seasonal weizen met een alcoholpercentage van 0.5 procent. Badgast is gebrouwen met Amerikaanse gist en Duitse hopsoorten. 

 • Kompaan Bloedbroeder - Stout - 9,1%

  Kompaan Bloedbroeder is een donker Stout bier waar port aan is toegevoegd. Dit bier heeft mooie bitterheid in de nasmaak. 

 • Kompaan Brazipa - India Pale Ale - 6%

  Brazipa is een Black India Pale Ale van de Nederlandse bierbrouwerij Kompaan. Deze Black IPA heeft een citrus aroma met de klassieke verfrissende bitterheid van een IPA.

 • Kompaan De Binckse Belofte - Pale Ale - 5,8%

  Voor de ingrediënten van de Binckse Belofte is gebruikgemaakt van pale ale mout, pilsmout en caramout. De nagisting op de fles zorgt voor een natuurlijk troebel uiterlijk. 

 • Kompaan Handlanger - India Pale Ale - 8,2%

  Geen woorden maar daden, iemand moet het doen. Hij kent de duistere steegjes als geen ander. Ze noemen hem bitter, meedogenloos. Toch, zijn hart is groot en het pad dat hij loopt is recht. Voor jou gaat hij door het vuur, maar afdwalen wordt niet vergeven. Deze trouw moet je verdienen.

 • Kompaan Kameraad - Pils - 5%

  Kameraad is een pilsener van brouwerij Kompaan. Dit pilsener bevat een alcoholpercentage van 5 procent. 

 • Kompaan No. 20 Bondgenoot - Blond - 5,2%

  Kompaan No. 20 Bondgenoot heeft een sterke hopgeur, licht moutig en fris fruitig van smaak. Kort samengevat: een heerlijk blond biertje!

 • Kompaan Vrijbuiter - Stout - 7,1%

  Hij waait weer aan, de vrijbuiter, vriend uit de verte. Gul met verrukking over verre kades, het lijf geroosterd en met jazz in de ogen. Zwerflustig overtroeft hij hekedaagse. In zijn vrijheid ligt een uitnodiging: drijf rond, leef uit die grote dromen.

Bekijk alle Kompaan merken

Nieuws over Kompaan

 • Inschrijving Dutch Beer Challenge 2021 geopend

  Nederlandse brouwerijen worden weer uitgenodigd om hun bieren in te schrijven voor de Dutch Beer Challenge 2021. Het is de zevende editie van de bier wedstrijd.

  26 jan 2021 bij Nieuws

 • 6e Dutch Beer Challenge op 11 maart 2020

  Op woensdag 11 maart 2020 wordt Rotterdam voor de zesde keer het hoppige en moutige epicentrum van Nederland. De zesde editie van de ‘Dutch Beer Challenge’ (powered by Mitra), de wedstrijd voor Nederlandse brouwerijen en hun bieren zal dan opnieuw plaatsvinden in debatcentrum Arminius. 

  10 jan 2020 bij Nieuws

 • Einduitslag World Beer Awards 2019

  De einduitslag van de World Beer Awards 2019 zijn bekendgemaakt. In alle negen categorieën werden de beste bieren ter wereld verkozen. Er waren nog vier Nederlandse bieren in de race, maar zij wisten helaas niet te winnen in hun overkoepelende categorie.

  23 sep 2019 bij Nieuws

 • Mercure lanceert biercocktails samen met lokale brouwerijen

  Mercure lanceert diverse biercocktails in samenwerking met lokale brouwerijen. De biercocktail is een trend in bierland en het is voor de gasten een originele manier om het lokale aspect van de hotels te ontdekken. 

  2 sep 2019 bij Nieuws

 • Nederlandse winnende bieren tijdens de World Beer Awards 2019

  Verschillende Nederlandse brouwerijen zijn in de prijzen gevallen tijdens de World Beer Awards 2019. Naast de gouden medailles vind je ook het beste Nederlandse bier per categorie.

  9 aug 2019 bij Nieuws

 • Nederlandse brouwerijen slepen Duitse Awards in de wacht

  Vorige week werden de Meininger's International Craft Beer Awards uitgereikt in Duitsland. Zes Nederlandse brouwerijen wisten in totaal 20 awards te bemachtigen, waarvan vier keer platina.

  24 jun 2019 bij Nieuws

 • La Trappe Tripel verkozen tot 'Beste Bier van Nederland 2019'

  Tijdens het Nederlandse Bierproeffestival in Den Haag, de opening van de Week van het Nederlandse Bier, is La Trappe Tripel bekroond met de titel ‘Beste Bier van Nederland 2019’.

  17 mei 2019 bij Nieuws

 • Inschrijvingen Dutch Beer Challenge 2019 geopend

  De Dutch Beer Challenge 2019 vindt op 20 maart plaats in Rotterdam. Het is de vijfde editie van deze bierwedstrijd en de inschrijving voor alle Nederlandse brouwerijen is geopend.

  17 jan 2019 bij Nieuws

 • Inschrijving Dutch Beer Challenge 2018

  Op 21 maart 2018 wordt Rotterdam voor de vierde keer het hoppige en moutige epicentrum van Nederland. De vierde editie van de ‘Dutch Beer Challenge’ (powered by Mitra) zal dan plaatsvinden in debatcentrum Arminius.

  22 jan 2018 bij Nieuws

 • Brussels Beer Challenge 2017

  Dit jaar was de zesde editie van de Brussels Beer Challenge. Ook nu werd er gedurende drie dagen, door een vakkundige jury van 80 internationale bierkenners, zorgvuldig gecontroleerd en geproefd. 

  22 nov 2017 bij Nieuws

 • ABT bier van de maand: Brazipa

  Brazipa van bierbrouwerij Kompaan is het ABT bier van de maand juli en is verkrijgbaar bij alle ABT cafés. Deze Black India Pale Ale heeft een alcoholpercentage van 6%.

  4 jul 2017 bij Nieuws

 • Beste Bier van Nederland 2017

  Bloedbroeder van Kompaan uit Den Haag is zojuist verkozen tot beste bier van Nederland 2017. Dat werd bekendgemaakt tijdens het Bierproeffestival in Den Haag.

  11 mei 2017 bij Nieuws

 • Zie alle Kompaan nieuwsberichten.