Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

TAPT Festival Den Haag | Bierfestival in juli

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

TAPT Festival Den Haag 2023

TAPT Festival Den Haag keert terug voor zijn tweede editie. Het festival wordt gehouden in Lange Voorhout, de uitloper van het mooie Haagse Bos. Ontdek verschillende speciaalbieren en geniet van de omgeving!

TAPT FESTIVAL Den Haag
Tapt Festival logo op sfeerbeeld
Dames proosten tijdens het TAPT Festival

TAPT Festival Den Haag

Op 14 en 15 juli organiseert TAPT Festival weer hun bierfestival in Den Haag! Anders dan de naam op het eerste gezicht doet vermoeden, is TAPT Festival veel meer dan een festival waar je naartoe komt om bier te drinken. Het festival staat garant voor veel mooie speciaalbieren - en ook wijn - lekker eten, spelletjes spelen, chillen in het gras en uiteindelijk één groot feest!

Wist je dat Lange Voorhout, waar het TAPT Festival Den Haag wordt gehouden, vroeger een belangrijke plek was voor ridders en toernooien? In de middeleeuwen was dit een groot grasveld waar ridders te paard hun vaardigheden toonden en waar toernooien werden gehouden. Later werd het een plek waar adel en rijke burgers hun buitenverblijven bouwden en hun koetsen parkeerden. Tegenwoordig is Lange Voorhout een prachtige laan met monumentale bomen en elegante gebouwen, en is het de perfecte locatie voor het TAPT Festival waar je kunt genieten van heerlijke speciaalbieren en de mooie omgeving.

Over TAPT Festival

In 2023 komt TAPT Festival, het leukste borrelfestijn van het jaar, weer naar 7 verschillende steden! Het bierfestival kan dit jaar worden bezocht in Amsterdam, Leiden, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Haarlem en Alkmaar.

Er komen meer dan 50 verschillende brouwerijen uit binnen- en buitenland. TAPT Festival heeft naast bier ook goede wijnen, champagne en foodtrucks met kraakverse pizza & burgers en onweerstaanbaar lekkere Mexicaanse gerechten. Verder staat TAPT Festival bekend om z’n spelletjes (denk aan mega-Jenga en jeu de boules), maar er is ook keuze uit heel veel tafelspelletjes, waaronder Halli Galli, Regenwormen en 30 seconds.

Verder is er een DiscoBingo, kun je heerlijk chillen in het gras of leg je deze mooie dag vast in de Photobooth. Een van de knallers is de populaire Jopen Silent Disco waar je met een koptelefoon lekker ongegeneerd meezingt op de foutste Guilty Pleasures. Maar ook het hoofdpodium van Club TAPT zorgt voor de nodige voetjes van de vloer en handjes in de lucht.

Kortom: TAPT Festival is echt een feestje voor iedereen die even wil ontsnappen uit de alledaagse sleur door met z'n vrienden te komen dansen, eten, spelen en natuurlijk te proosten op het leven.

Aanwezige internationale brouwerijen

Naast de lijst met aanwezige brouwerijen onderaan de pagina zullen er ook een aantal internationale brouwerijen aanwezig zijn, namelijk:

1. The Uncharted Brewing Company
2. Bevog 
3. To 0L 
4. Lervig 
5. Enigma
6. Tiny Rebel 
7. Brew York

(Openings)tijden

Vrijdag 14 juli van 17:00 tot 23:00 uur
Zaterdag 15 juli van 13:00 tot 23:00 uur

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen