Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

TAPT Festival Haarlem | Bierfestival in het Reinaldapark

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

TAPT Festival Haarlem 2023

Het is weer zover; TAPT Festival Haarlem keert terug op 28 en 29 juli in het Burgemeester Reinaldapark. Het is weer hoog tijd om je leukste borrel vriendjes en vriendinnetjes op te trommelen om weer eens heerlijk de bloemetjes buiten te zetten!

TAPT FESTIVAL Haarlem
Brouwers Lokaal
vandeStreek bier

TAPT in Haarlem

Op 28 en 29 juli organiseert TAPT Festival weer een bierfestival in het Burgemeester Reinaldapark in Haarlem! Anders dan de naam op het eerste gezicht doet vermoeden, is TAPT Festival veel meer dan een festival waar je naartoe komt om bier te drinken. Haarlem, zijn jullie er weer klaar voor?

TAPT Festival Haarlem vindt plaats in het prachtige Reinaldapark, gelegen in het oosten van Haarlem. Het park is vernoemd naar de voormalige burgemeester Marius Antoon Reinalda en het is een populaire plek voor ontspanning en recreatie.Het Reinaldapark is dan ook de perfecte plek voor een gezellig festival waar jong en oud kunnen genieten van de goede sfeer en de mooie omgeving. Met zijn groene grasvelden en mooie bomen is het Reinaldapark een ideale locatie. 

Over TAPT Festival

In 2023 komt TAPT Festival, het leukste borrelfestijn van het jaar, weer naar 7 verschillende steden! Het bierfestival kan dit jaar worden bezocht in Amsterdam, Leiden, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Haarlem en Alkmaar.

Al komt de bierliefhebber zeker aan trekken met meer dan 50 verschillende brouwerijen uit binnen- en buitenland. TAPT Festival heeft naast bier ook goede wijnen, champagne en foodtrucks met kraakverse pizza & juicy burgers en onweerstaanbaar lekkere Mexicaanse gerechten zodat de bezoekers een goede bodem kunnen leggen. Verder staat TAPT Festival bekend om zijn spelletjes (denk aan mega-Jenga en jeu de boules), maar er is ook keuze uit heel veel tafelspelletjes, waaronder Halli Galli, Regenwormen en 30 seconds. Verder is er een DiscoBingo, kun je heerlijk chillen in het gras of leg je deze mooie dag vast in de Photobooth. Een van de knallers is de populaire Jopen Silent Disco waar je met een koptelefoon lekker ongegeneerd meezingt op de foutste Guilty Pleasures. Maar ook het hoofdpodium van Club TAPT zorgt voor de nodige voetjes van de vloer en handjes in de lucht. Kortom: TAPT Festival is echt een feestje voor iedereen die even wil ontsnappen uit de alledaagse sleur door met zijn vrienden te komen dansen, eten, spelen en natuurlijk te proosten op het leven.

TAPT Fetival Haarlem wil je niet missen! Het ideale festival om nieuwe vrienden te maken en te genieten van het heerlijke eten, bieren en nog veel meer! 

Aanwezige internationale brouwerijen

Naast de lijst met aanwezige brouwerijen onderaan de pagina zullen er ook een aantal internationale brouwerijen aanwezig zijn, namelijk:

1. The Uncharted Brewing Company
2. Bevog 
3. To 0L 
4. Lervig 
5. Enigma
6. Tiny Rebel 
7. Brew York


(Openings)tijden

Vrijdag 28 juli van 17:00 tot 23:00 uur
Zaterdag 29 juli van 13:00 tot 23:00 uur

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl