Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Texels Eyerlander

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Texels Eyerlander

Texels Eyerlander is een Amber met 5,5% alcohol. Texels Eyerlander wordt gebrouwen door Texelse Bierbrouwerij in Oudeschild.

Texels Eyerlander
Texels Eyerlander
Texels Eyerlander fles á 0,30 liter

Eigenschappen

Texels Eyerlander amber is en ambachtelijk gebrouwen speciaalbier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 5,5%. Gebrouwen door brouwerij Texelse.

Aanbiedingen en prijzen van Texels Eyerlander

Actueel zijn er geen Texels Eyerlander aanbiedingen. De prijs van een liter Texels Eyerlander is gemiddeld €5,63.

Smaak & Omschrijving

Texels Eyerlander amber is en ambachtelijk gebrouwen speciaalbier van hoge gisting en wordt gebrouwen volgens de eeuwenoude tradities van het 'Bayerische Reinheitsgebot'. De brouwmeester gebruikt alleen natuurlijke grondstoffen, zoals hop, gist, diverse soorten geroosterde moutsoorten en door de duinen gezuiverd water.

Reviews

Nog geen reviews voor Texels Eyerlander.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van Texels

 • Texels Blond - Blond - 5%

  Texels Blond oogt licht van kleur en is troebel. Het is een goed doordrinkbaar blond bier met een verassende, aromatische en zachte kruidige smaak. De nieuw gekozen hopsoorten zorgen voor een fris bier, zoals een blond bier moet zijn . De extra toevoeging van Zeevenkel maakt dat het bier een aromatisch en kruidig accent krijgt, die de juiste karakteristieken uit het blond bier naar boven haalt.

 • Texels Bock - Bock - 7%

  In 2009, 2011 en 2012 verkozen tot het 'lekkerste Bockbier van Nederland'. 

 • Texels Dubbel - Dubbel - 6%

  Krijgt deze mooe robijnrode gloed door het gerstemout donker te roosteren. Heeft een zoetige afdronk en is ideaal voor elk seizoen.

 • Texels Goudkoppe - Blond - 6%

  Dit goudkleurige bier van het eiland Texel heeft een vol romieg smaak en een zacht bittere afdronk door de verfijnde, speciaal geselecteerde hopsoorten. 

 • Texels Seumerfeugel - Wit - 3,9%

  Texels Seumerfeugel is een dorstlessend tarwebier dankzij de combinatie van frisse citrus en zeekraal met een verrassende, lichtzilte afdronk.

 • Texels Skuumkoppe - Dunkel weizen - 6%

  Texels Skuumkoppe heeft een fruitige smaak met accenten van amandel en karamel.  Dit speciaalbier van Texel is een karaktervol donker witbier dat smaakt in ieder jaargetijde.

Zie meer merken van Texels

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

2 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

KimZethof op 12-06-2013 om 09:30:50

Bedankt, we hebben het aangepast.

Lex kooger (gast) op 11-06-2013 om 23:03:59

Goede morgen of middag, Even een kleine hint: het weergeven flesje van de Eyerlander is een flesje stormbock. Indien nodig zou ik u een goede afbeelding toe kunnen sturen via de mail. Met vriendelijke groet, Lex Kooger Brouwer Texelse Bierbrouwerij

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl