Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Burg Bieren Bierfeest 2024 | Bierfestival in Ermelo

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Burg Bieren Bierfeest 2024

Het Burg Bieren Bierfeest wordt gehouden op 2 en 3 augustus 2024 in Ermelo. Geniet van speciaalbieren, culinaire versnaperingen en live muziek.

Burg Bieren Bierfeest 2024
Sancti Adalberti Miraculum Novum logo
Gula Beers bij London Bridge

Festival bij Burg Bieren bierwinkel

Op de eerste dag van het Burg Bieren Bierfeest zijn er, net als op dag twee, rond de 30 brouwerijen aanwezig met hun eigen speciaalbieren. Naast de vele smakelijke bieren is er op vrijdag veel aandacht voor culinaire versnaperingen! Vele lokale restaurants zijn aanwezig met hun lekkerste specialiteiten. De combinatie van heerlijke Nederlandse bieren, mooie lokale gerechtjes en de deuntjes van de Vinyldraaiers zorgen ervoor dat dit een middag/avond is die je niet mag missen!

Op zaterdag zijn er ook 30 brouwerijen aanwezig met bij elkaar ruim 150 speciaalbieren om te proeven. Ook dan is er aan de inwendige mens gedacht. Zo is er op zaterdag altijd een varken aan ’t spit; deze wordt aan het eind van de middag aangesneden. Er is ook verse paling verkrijgbaar, deze wordt vers voor u gerookt. Daarnaast zijn er lekkere belegde broodjes en andere snacks te verkrijgen. De live muziek wordt verzorgd door entertainer Bob. Hij weet er elk jaar weer een feest van te maken. Café Rol zal ook weer zorgen voor de nodige karaoke en gezelligheid.

Praktische informatie over het festival

Er is geen kaartverkoop voorafgaand aan het Bierfeest. De entree bedraagt €20,- en kan enkel aan de deur gekocht worden. Het is nog nooit voorgekomen dat ze iemand hebben moeten weigeren, maar vol = vol. Kom dus vooral op tijd!

Voor het entreebedrag krijg je een festivalglas, dat je het gehele Bierfeest kunt gebruiken. Natuurlijk kun je deze op voldoende plekken tussen de verschillende bieren door omspoelen. Daarnaast ontvang je 2 consumptiemunten en een informatieboekje over alle aanwezige brouwerijen en hun prachtige bieren. Losse consumptiemunten bedragen €3,75 per stuk.

(Openings)tijden

Vrijdag 02 augustus van 15:00 tot 22:00 uur
Zaterdag 03 augustus van 12:00 tot 20:00 uur

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen