Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Rabauw Craft Beer | Bierbouwerij uit Eindhoven

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Rabauw Craft Beer Eindhoven

Rabauw Craft Beer Eindhoven is een bierbrouwerij uit Eindhoven (Nederland) die is opgericht in 2019. Deze brouwerij heeft 11 bieren in het assortiment.

Rabauw Craft Beer restaurant
Rabauw Craft Beer
Rabauw Craft Beer

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Rabauw Craft Beer Eindhoven

Rabauw Craft Beer Eindhoven heeft 11 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Rabauw Craft Beer Eindhoven!
 • Rabauw Happily Cherried - Sour - 4,5%

  Happily Cherried van Rabauw is een Sour, Fruited bier met een unieke smaak.   

 • Rabauw Bij Gebrek Aan Sneeuw - Winter - 8,5%

  Bij Gebrek Aan Sneeuw van Ravauw is een winterbier met een rijke smaak. Het heeft een complex smaakprofiel dat doet denken aan de gezelligheid van de wintermaanden.  

 • Rabauw Witte Woetseling NA - Alcoholarm - 0,3%

  Deze Wheat Ale met een laag alcoholpercentage heeft een droge, licht fruitige smaak met een mooie bubbel. Bij elke slok proef je de frisheid en de subtiele fruitige tonen. 

 • Rabauw Vrolijk Gerstfeest - Ale - 8,7%

  Vrolijk Gerstfeest 2022 is een rijk gevulde Winter Ale met tonen van steranijs, zoethout en kaneel. Het is een winterbier om je vingers bij af te likken.

 • Rabauw Blonde Rauwdouwer - Blond - 6,4%

  De Blonde Rauwdouwer van Rabauw is een Belgisch Blond bier met een unieke smaak. Het heeft een subtiele twist van dry-hop die een extra dimensie toevoegt aan de traditionele smaak van Belgisch Blond bier.

 • Rabauw Witte Woesteling - Alcoholarm - 4,5%

  Witte Woesteling is een verfrissend licht tarwebier met een fruitige afdronk. Het is een American Wheat Beer met veel citrus in de dry-hop.

 • Rabauw Tripelende Landloper - Tripel - 8,5%

  De Tripelende Landloper van Rabauw is een traditionele Belgische tripel. Het heeft een mooie ronde en zoete smaak met een hint van sinaasappelschil.

 • Rabauw Schurkende Porter - Porter - 6,4%

  De Schurkende Porter van Rabauw is een heerlijke toegankelijke Porter. Deze porter is gebrouwen met 4 soorten mout en verfijnd met Usawa koffie. In Gemert gebrande koffie die er toe doet. Rabauw Schurkende Porter is een zachte porter die smaakt naar meer. Lekker roasty, met een hint van koffie en toch mild en zoetig.

Achtergrond informatie

In 2019 zijn ze kleinschalig gestart in Gemert met een 200 liter installatie en in 2021 een tweede locatie in Eindhoven geopend. Een brouwerij met 10hl installatie en proeflokaal: de Rabauw Brewpub. De brouwerij en de brewpub zijn gevestigd op Strijp-S, een voormalig bedrijventerrein in Eindhoven.

Sociale brouwerij

Zij brouwen ambachtelijke bieren met hun Rabauwers. Mensen waarvoor het leven niet alleen een avontuur is, maar ook een uitdaging. Meer over hun sociale missie vind je op www.rabauw.org.

Lees ook

Rondleiding bij Rabauw

Tijdens de rondleiding nemen ze je mee in het brouwproces en hun sociale missie. Tijdens en na de rondleiding proef je drie van hun bieren. De rondleiding vindt plaats in de brouwerij, waar je de gehele installatie van dichtbij kunt bekijken.

Vestigingen brouwerij

De brouwerij begeeft zich in Eindhoven, maar het begon voor deze brouwerij ooit in Gemert. Daar hebben zij een bierwinkel en een brouwlab. Dit is notabene de plek waar zij zijn begonnen. In april 2021 zijn ze uitgebreid met de opening van de vestiging in Eindhoven, waar de Brewpub en brouwerij zich bevinden.

Rabauw Bierwinkel & Brouwlab
Ridderplein 33
5421 CX Gemert

Bier van Rabauw Craft Beer Eindhoven is te drinken tijdens

Cookie instellingen