Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Stadsbrouwerij Eindhoven

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Stadsbrouwerij Eindhoven

Stadsbrouwerij Eindhoven is een bierbrouwerij uit Eindhoven (Nederland) die is opgericht in 2012. Deze brouwerij heeft 3 bieren in het assortiment.

Stadsbrouwerij Eindhoven
Naar de Knoppen bier
15 Watt pils logo

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

  • Ketels te huur

  • Proeflokaal

  • Restaurant

  • Rondleiding

  • Winkel

Biermerken van Stadsbrouwerij Eindhoven


Voeg nu een bier toe van Stadsbrouwerij Eindhoven!

Toon meer merken

Toon minder merken

Achtergrond informatie

De bieren van Stadsbrouwerij Eindhoven waren van 2012 tot eind 2014 te koop onder de naam Eijkenrode Bier. Daarna werden de bieren overgedragen aan Stadsbrouwerij Eindhoven en werden vanaf begin 2015 de bieren ook gebrouwen in de stadbrouwerij.

Stadbrouwerij Eindhoven, gevestigd in de Schelles fabriek, is ontworpen om voldoende bieren te kunnen maken voor het eigen proeflokaal en voor diverse horeca-zaken in Eindhoven.

De brouwerij wil de bieren in de Eindhovense horeca krijgen precies zoals het vroeger ook het geval was. Daartoe hebben ze een 1000 liter brouwinstallatie aangeschaft met voldoende lageringcapaciteit om deze bieren te kunnen maken.

De installatie is geschikt om de meer traditionele bieren te maken maar ook de hoppige bieren. Ook zal de brouwerij een eigen pils gaan maken, maar daar is nog even tijd voor nodig.

Stadsbrouwerij Eindhoven produceert 100 Watt bieren!

Stadsbrouwerij Eindhoven in het nieuws

  • Lekkerste Bockbier van 2017

    Lekkerste Bockbier van 2017

    Op 21 oktober 2017 werd Het Lekkerste Bockbier verkozen in Stadsbrouwerij Eindhoven. Er zijn uiteindelijk twee winnaars verkozen uit twee verschillende categorieën: 'Standaard Bockbier' en 'Zwaar Bockbier'.

Bier van Stadsbrouwerij Eindhoven is te drinken tijdens