Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lowlander | Bier uit Amsterdam

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lowlander

Lowlander is een biermerk afkomstig van brouwerij Lowlander die gevestigd is in Amsterdam. Sinds 2015 is de brouwerij begonnen met het brouwen van Lowlander bieren.

Lowlander merk
Lowlander Non Alcoholic Clementine and Cardamom bier
Lowlander Clementine and Cardamom bier

Achtergrond Informatie

Lowlander bieren worden gebrouwen door Brouwerij Lowlander Beer in Amsterdam. Er zijn op dit moment 15 biermerken van Lowlander bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Jopen is een biermerk afkomstig van brouwerij Lowlander die gevestigd is in Amsterdam. Sinds 2015 is de brouwerij begonnen met het brouwen van Lowlander bieren.

Alle Lowlander merken

 • Lowlander 0.00% Wit - Wit - 0%

  Lowlander 0.00% Wit is botanisch gebrouwen met sinaasappel- en citroenschillen die overblijven in de horeca na het persen van verse jus. Dit proef je terug in dit alcoholvrije witbier.

 • Lowlander 0.3% I.P.A. - Alcoholarm - 0,3%

  Lowlander 0.3% I.P.A. is een India Pale Ale bier met een alcoholpercentage van 0,3%. Het alcoholarme bier is gebrouwen met mango, kardemom en sinaasappelschillen. Door deze combinatie is de smaak van dit bier fris, exotisch en fruitig.

 • Lowlander 0.3% Organic Blonde Ale - Blond - 0,3%

  De Lowlander 0.3% Organic Blonde Ale is een biologische, alcoholarme Ale met rozenbottel en vlierbloesem. De rozenbottel en vlierbloesem zorgen voor een zachte en volle smaak met een bloemige afdronk. Het biologische bier kan goed worden gecombineerd met zoet-zure gerechten met fruit. 

 • Lowlander 4% Organic Blonde Ale - Blond - 4%

  Lowlander 4% Organic Blonde Ale is een zacht en fris biologisch biertje. Gebrouwen met citroenschil en zomerse bloemenhoning. Een smaakvol en verfrissend bier, perfect voor het voorjaar. 

 • Lowlander Bruised Blackberry & Pear - Fruit - 3,8%

  Het bier heeft een rijpe en volle smaak met een fruitige bite. Het is gebrouwen met gekneusde bramen en peren, wat bijdraagt aan het unieke smaakprofiel.

 • Lowlander Cast-off Clementine & Cardamom - Fruit - 3,8%

  Lowlander Cast-off Clementine & Cardamom heeft een verfrissende zoete citrus smaak, met aromatische kruidige tonen van kardemom.

 • Lowlander Citrus Blonde - Blond - 4%

  Lowlander Citrus Blonde heeft een zachte en verfrissende smaak met een citrusachtige afdronk. Het is een fruitig blond bier dat tevens glutenvrij is.

 • Lowlander Ginger & Kaffir Lime - Wit - 2,5%

  Lowlander Ginger & Kaffir Lime heeft een pittige en aromatische smaak met verfrissende citrus tonen. Dit laag alcoholische tarwebier bevat 2,5% alcohol.

 • Lowlander IPA - India Pale Ale - 6%

  De Lowlander IPA is een bier met een hoppige, fruitige, bittere smaak met een verfrissende toets van specerijen zoals. De Lowlander IPA is heerlijk te combineren met Aziatische en pittige gerechten.

 • Lowlander Leftover Lemon & Elderflower - Fruit - 3,8%

  Leftover Lemon & Elderflower is botanisch gebrouwen met overtollige citroen. Voor dit bier is het verse sap van citroen met geurige vlierbloesem gecombineerd om een verfrissend fruitbier te creëren, met een delicate en complexe citrussmaak.

 • Lowlander Non-Alc Cast-off Clementine & Cardamom - Fruit - 0,3%

  De smaak van Lowlander's Non-Alc Cast-off Clementine & Cardamom is uniek en verfrissend. Het combineert de zoetheid van citrus met de kruidige tonen van kardemom, wat resulteert in een licht en fruitig bier. 

 • Lowlander Pumpkin Weizen - Weizen - 5%

  Dit bier is gebrouwen met geredde pompoen en gekruide sinaasappel en het heeft daarom ook een frisse smaak. Lowlander Pumpkin Weizen is een toegankelijk bier met aangename bitters en citrustonen. Het Weissbier heeft een verwarmende aardse afdronk. 

 • Lowlander Tropical Ale - Pale Ale - 3,8%

  Lowlander Tropical Ale is een fruitig, verfrissend en doordrinkbaar speciaalbier van Lowlander uit Amsterdam. Precies wat je nodig hebt tijdens de warme zomerdagen. 

 • Lowlander White ale - Wit - 5%

  Dit witbier heeft een fruitige smaak van onder meer Curacao sinaasappel, vlierbloesem en kamille. Het heeft daarom ook een fruitige en bloemige afdronk. Dit bier is goed te combineren met vis en schaaldieren, salades of pittige gerechten.

 • Lowlander Winter IPA - India Pale Ale - 5%

  Lowlander Winter IPA is een verfrissende India Pale Ale, gebrouwen met sparrennaalden van ingezamelde kerstbomen en jeneverbes. Het bier heeft een fris en fruitige aroma met de smaak van de winter. De harsachtige spar in combinatie met de citrustonen van de jeneverbes doen meteen denken aan winterse wandelingen en gezellige avonden.   

Bekijk alle Lowlander merken

Nieuws over Lowlander

 • Lowlander Treecycling op 6 en 7 januari

  Lowlander Beers uit Amsterdam zamelt ook dit jaar weer kerstbomen in. De naalden van de bomen worden gebruikt om een speciaalbier te brouwen.

  5 jan 2024 bij Nieuws

 • Lowlander lanceert nieuwe fruitbieren gebrouwen met overtollig fruit

  Lowlander uit Amsterdam lanceert de komende periode nieuwe fruitbieren die zijn gebrouwen met overtollig fruit. Het eerst bier is Lowlander Leftover Lemon & Elderflower.

  13 apr 2023 bij Nieuws

 • Lever je kerstboom in met het Lowlander Treecycle-programma

  Lowlander gaat ook dit jaar kerstbomen recyclen. Je kunt op 6 januari 2023 je kerstboom inleveren en je ontvangt in ruil daarvoor een flesje Winter I.P.A. bier van de Amsterdamse brouwerij.

  22 dec 2022 bij Nieuws

 • Lowlander lanceert kookboek om kerstboom te eten en drinken

  Lowlander, de botanische brouwerij uit Amsterdam, lanceert een uniek kookboek die je je kerstboom laat eten en drinken in plaats van hem weg te gooien.

  14 okt 2022 bij Nieuws

 • Lowlander brouwt Pumpkin Weizen van geredde pompoen

  Botanisch brouwer Lowlander haalt een frisse wind door het herfstbok seizoen en introduceert de Lowlander Pumpkin Weizen die wordt gebrouwen van geredde pompoen. 

  22 sep 2022 bij Nieuws

 • Lowlander brouwt bier van afgedankte kerstbomen

  Lowlander geeft ook dit jaar een tweede leven aan kerstbomen die de huiskamers verlaten. De botanisch brouwer brouwt bier met de afgedankte kerstbomen.

  4 jan 2022 bij Nieuws

 • Lowlander lanceert I.P.A. jenever van verspild bier uit de horeca

  Botanisch brouwer Lowlander uit Amsterdam geeft met hun I.P.A Re-Genever nieuw leven aan bier uit de horeca dat vanwege de lockdown niet verkocht kon worden.

  8 jun 2021 bij Nieuws

 • Lowlander maakt jenever van verspild bier uit de horeca

  De horeca lijkt miljoenen liters bier te gaan verspillen ten gevolge van de aanhoudende lockdown. De Amsterdamse brouwerij Lowlander heeft plannen met dit bier.

  17 mrt 2021 bij Nieuws

 • Valentijnsboeket van Lowlander Beers om op te eten

  Brouwerij Lowlander Beers uit Amsterdam (w)eet wat liefde is. De botanisch brouwer brengt een limited edition Valentijnsboeket uit om op te eten en creëert hiermee een ware match made in heaven: bier, bloemen en botanicals.

  21 jan 2021 bij Nieuws

 • Lowlander lanceert Autumn Ale en unieke ketchup

  Lowlander heeft het herfstbier Autumn Ale in september gelanceerd. Een belangrijk ingrediënt was de Terschellinger cranberry, waarmee de brouwer een unieke ketchup heeft gemaakt. 

  8 okt 2020 bij Nieuws

 • Zonder de bij en vlinder geen Lowlander bier

  Lowlander Beers uit Amsterdam heeft twee nieuwe bieren geïntroduceerd: Lowlander Organic Blonde Ale en 0.3% Organic Blonde Ale. De Amsterdamse brouwer doet met deze bieren iets terug voor de natuur.

  17 jul 2020 bij Nieuws

 • Lowlander Bier lanceert tapvaatje voor thuis

  Lowlander Bier uit Amsterdam lanceert vaatjes met 5 liter botanisch speciaalbier. Aangezien de afzet aan de horeca is stilgevallen biedt Lowlander hun bier zo aan om zelf een tapje in huis te halen.

  4 mei 2020 bij Nieuws

 • Zie alle Lowlander nieuwsberichten.

  Cookie instellingen