Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Cascade Single Hop | Blond bier van bierbrouwerij 't IJ

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

IJ Cascade Single Hop

IJ Cascade Single Hop is een Blond met 6,8% alcohol. IJ Cascade Single Hop werd gebrouwen door Brouwerij 't IJ in Amsterdam.

Cascade Single Hop
Cascade Single Hop logo

Eigenschappen

Cascade Single Hop is een blond bier van de Nederlandse bierbrouwerij 't IJ. Dit blonde bier is van hoge gisting en heeft een alcoholpercentage van 6,8%.

Smaak & Omschrijving

Door de klassieke Amerikaanse hop heeft Cascade Single Hop een aangename geur en smaak van een vers gemaaid bloem- en kruidenrijk grasveldje. Dit blonde bier is een tikkeltje droog en dat combineert prima met de knisperende kruidigheid van de Cascade.

De naam zegt het al: voor de Cascade Single Hop gebruikt brouwerij 't IJ alleen Cascade-hop. Kenners weten dat dat garant staat voor een mooie uitgebalanceerde hoppigheid. Het blonde bier drinkt verraderlijk makkelijk weg en daardoor merk je weinig van een toch onbescheiden 6,8% alcohol. De beste keuze om dit blonde bier te drinken is in de zon op het terras van brouwerij 't IJ of in de schaduw van de molen.

Verkrijgbaarheid

Brouwerij 't IJ brouwden de Cascade Single Hop in beperkte oplage en dat wat er is, is alleen van de tap verkrijgbaar in het proeflokaal van de brouwerij. 

Reviews

Nog geen reviews voor IJ Cascade Single Hop.
Wat vind jij van dit bier?

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl