Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nautilus White Lager | Oosterscheldekreeft | Maximus

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Maximus Nautilus White Lager

Maximus Nautilus White Lager is een Lager, Wit met 6,0% alcohol. Maximus Nautilus White Lager wordt gebrouwen door Brouwerij Maximus in Utrecht.

Maximus Nautilus
Maximus Nautilus

Eigenschappen

Nautilus is een White Lager gebrouwen door Brouwerij Maximus. Het is Oosterscheldekreeftenbier om de kreeftmenu’s van de Kring van de Oosterscheldekreeft te begeleiden.

Smaak & Omschrijving

Nautilus White Lager is een sprankelend, ondergistend tarwebier dat tussen een Lager en een Witbier in zit. Het bier smaakt fris met citrusaccenten en heeft natuurlijke zoetigheid en een licht bittertje dat perfect bij het kreeftenvlees smaakt, terwijl het romige van de tarwe erg goed combineert met het vettige van sauzen. Het is een toegankelijk bier en afgestemd op de verschillende Oosterscheldekreeftmenu’s.

Nautilus bier heeft een Zeeuwse basis door de keuze voor de mout waarmee het is gebrouwen, die voor 100% afkomstig is van mouterij ‘The Swaen’ in Kloosterzande. Maximus Brouwerij werkt graag met lokale producten en heeft daarom een connectie met Zeeland gezocht.

De aromatische hopsoorten die het bier zijn fruittonen in de smaak geven zijn met name Amarillo uit de VS en Hallertau Mittelfrűh uit het zuiden van Duitsland. Het etiket van het kreeftenbier is door Maximus ontworpen en uiteraard geïnspireerd op de Oosterscheldekreeft.

Het laatste nieuws van Maximus Nautilus White Lager

Bekijk meer nieuwsberichten.

Reviews

Nog geen reviews voor Maximus Nautilus White Lager. Schrijf als eerste een review over dit bier.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties